Πώς να ακούτε μουσική Apple στην επιφάνεια εργασίας σας







Το οικοσύστημα της Apple είναι κλειστό. Είναι ανήκουστο ότι η εταιρεία θα επέτρεπε σε οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες ή τις εφαρμογές της να εκτελούνται σε συσκευές που δεν ανήκουν στην Apple. Το iMessage, για παράδειγμα, είναι μια δημοφιλής υπηρεσία που δεν θα έρθει ποτέ σε Linux ή Windows 10, επειδή είναι μια από τις πιο ελκυστικές υπηρεσίες σε iOS και macOS και κρατά τους χρήστες κολλητούς. Η Apple Music δεν είναι διαφορετική. είναι μια υπηρεσία της Apple που εκτελείται σε προϊόντα της Apple. Φαίνεται όμως ότι υπάρχει τρόπος να ακούτε Apple Music στον υπολογιστή σας. Θα χρειαστείτε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού για το οποίο μπορείτε να αλλάξετε τον παράγοντα χρήστη και ένα Apple ID.

  Πώς να κρύψετε ένα μήνυμα σε ένα νήμα iMessage

Apple Music στην επιφάνεια εργασίας σας

Συνιστούμε τη χρήση του Firefox και του Εναλλαγή πράκτορα χρήστη πρόσθετο. Χρησιμοποιήστε το πρόσθετο και αλλάξτε τον παράγοντα χρήστη σε φορητή συσκευή Apple ή το πρόγραμμα περιήγησης σε Safari. Διαθέτει ένα απλό GUI που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε αυτές τις αλλαγές.

Επόμενο, επισκεφθείτε αυτόν τον ιστότοπο. Αναζητήστε οποιοδήποτε τραγούδι και παίξτε την προεπισκόπηση του μέχρι το τέλος. Εάν το πρόγραμμα αναπαραγωγής προεπισκόπησης δεν φορτώνει, ανανεώστε τη σελίδα μερικές φορές ή απλώς δοκιμάστε ένα διαφορετικό τραγούδι. Το πρόγραμμα αναπαραγωγής προεπισκόπησης έχει μια επιλογή σύνδεσης. Κάντε κλικ σε αυτό και συνδεθείτε με το Apple ID σας.

  Πώς να βρείτε και να διαγράψετε διπλότυπες φωτογραφίες στο iPhone σας

Αυτό θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο που σας ζητά να συνδεθείτε με το Apple ID σας. Βεβαιωθείτε ότι το αναγνωριστικό είναι για μια χώρα όπου είναι διαθέσιμη η Apple Music. Μόλις συνδεθείτε, θα σας μεταφέρει σε μια αρχική οθόνη όπου μπορείτε να ακούσετε μουσική, ωστόσο, ενδέχεται να εμφανιστεί σφάλμα. Αυτό συμβαίνει επειδή το παράθυρο σύνδεσης άνοιξε σε ένα παράθυρο που δεν έχει τον κατάλληλο παράγοντα χρήστη. Αντιγράψτε τη διεύθυνση URL και επικολλήστε την σε μια νέα καρτέλα με τον παράγοντα χρήστη να έχει αλλάξει σε συσκευή Apple.

Αυτή δεν είναι μια απλή, ομαλή διαδικασία και πιθανότατα δεν προορίζεται να χρησιμοποιηθεί με αυτόν τον τρόπο. Η Apple θα ενημερωθεί για αυτό σύντομα και θα την κλείσει ή θα δημιουργήσει ένα μπλοκ κάποιου είδους που εμποδίζει τους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε αυτό. Η Apple Music αγωνίζεται να ανταγωνιστεί το Spotify, επομένως δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την απαίτηση συσκευών Apple σύντομα. Υπάρχει επίσης το γεγονός ότι ποτέ δεν σας ζητείται να αγοράσετε μια συνδρομή που σημαίνει ότι βασικά ακούτε τραγούδια δωρεάν και καμία υπηρεσία δεν θα το επιτρέψει αυτό.

  Πώς να ελευθερώσετε χώρο στο iPhone σας χωρίς να διαγράψετε εφαρμογές ή φωτογραφίες

Οι χρήστες που το δοκίμασαν ήταν σε θέση να ακούσουν ολόκληρα τραγούδια σε εξαιρετική ποιότητα, αν και οι περισσότεροι εικάζουν ότι αυτό θα κλείσει αργά ή γρήγορα. Σκεφτόμαστε νωρίτερα, παρά αργότερα.