Πώς να κρύψετε ένα μήνυμα σε ένα νήμα iMessage


Οι εφαρμογές αυτοκόλλητων για iMessages φαίνεται να συνεχίζουν να έρχονται. Κάθε φορά που κυκλοφορεί ένας νέος τίτλος ταινίας, μια εφαρμογή αυτοκόλλητων για iMessages φαίνεται να αποτελεί μέρος του μάρκετινγκ για αυτήν. Δεν λέμε ότι υπάρχει κάτι κακό σε αυτό. Υπάρχει ένα πακέτο αυτοκόλλητων Moana που αγαπάμε και όχι μόνο για το κοτόπουλο που εμφανίζεται σε αυτό. Αυτές οι εφαρμογές είναι ως επί το πλείστον αυτοκόλλητα με πολύ λίγα που στοχεύουν στην παραγωγικότητα. Το Hide Messages είναι μια ακόμη εφαρμογή αυτοκόλλητων για το iMessages που προτείνει μια εναλλακτική χρήση για αυτοκόλλητα. χρησιμοποιήστε τα για να αποκρύψετε ένα μήνυμα σε ένα νήμα iMessage. Τα αυτοκόλλητα σε αυτήν την εφαρμογή δεν διαθέτουν τίποτα παρά μόνο λευκά μπλοκ. Μπορείτε να τα σύρετε και να τα αποθέσετε σε ένα μήνυμα και θα εμποδίσει το κείμενο για εσάς και για όλους τους άλλους σε αυτό.

  Πώς να αποσυνδεθείτε εξ αποστάσεως από το Netflix

Εγκαταστήστε το Hide Messages από τον σύνδεσμο στο κάτω μέρος. Θα ενεργοποιηθεί αυτόματα μόλις εγκατασταθεί.

Για να το χρησιμοποιήσετε, ανοίξτε την εφαρμογή Μηνύματα και πατήστε το κουμπί βέλους δίπλα στο πλαίσιο εισαγωγής κειμένου. Αυτό θα αποκαλύψει τρία επιπλέον κουμπιά. Πατήστε αυτό που μοιάζει με το εικονίδιο του App Store για να ανοίξετε το συρτάρι της εφαρμογής iMessage. Πατήστε το κουμπί Απόκρυψη μηνύματος για να μεταβείτε στο ειδικό συρτάρι της εφαρμογής.

Το συρτάρι φαίνεται εντελώς άδειο αλλά δεν είναι. Έχει λευκά αυτοκόλλητα ορθογώνιου κουτιού που δεν μπορείτε να δείτε γιατί ταιριάζουν με το χρώμα του φόντου. Αυτό είναι ότι η εφαρμογή είναι έξυπνη.

  Πώς να προσθέσετε και να αφαιρέσετε γραφικά στοιχεία από την αρχική οθόνη στο iPhone

Πατήστε παρατεταμένα οπουδήποτε στο συρτάρι της εφαρμογής και το αυτοκόλλητο θα εμφανιστεί σε λίγα δευτερόλεπτα. Σύρετε και αποθέστε το στο κομμάτι της συνομιλίας που θέλετε να αποκρύψετε.

Τα αυτοκόλλητα θα κρύψουν το κείμενο για όλους στο νήμα, ωστόσο, αν κάποιος καταλάβει ότι το κείμενο έχει κρυφτεί χρησιμοποιώντας ένα αυτοκόλλητο, πιθανότατα θα μπορεί να το παρακάμψει. Όταν πατάτε παρατεταμένα ένα μήνυμα που έχει κρυφτεί με αυτοκόλλητο, το κείμενο κάτω από αυτό μπορεί να διαβαστεί εύκολα. Ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να αποκρύψετε ένα μήνυμα σε ένα νήμα iMessage, υπάρχει τρόπος να το παρακάμψετε, επομένως αυτός είναι ένας ημι-ασφαλής τρόπος για να το κάνετε. Κυρίως, βασίζεται στο ότι οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν τι συμβαίνει.

  Ελέγξτε τη συμβατότητα δικτύου 2G, 3G και 4G LTE για τηλέφωνο σε οποιαδήποτε χώρα

Κάντε λήψη του Hide Messages από το App Store