Πώς να βρείτε και να διαγράψετε διπλότυπες φωτογραφίες στο iPhone σας

Κάποτε ήταν μια εποχή που η λήψη φωτογραφιών ήταν ακριβή. Αυτό ήταν πίσω στην εποχή που οι φωτογραφίες έπρεπε να αναπτυχθούν και να εκτυπωθούν, και τι όχι. Τα smartphone έχουν καταστήσει δυνατό σε όποιον έχει ακόμη και ένα αρκετά καλό τηλέφωνο να ασχοληθεί με τη φωτογραφία ως χόμπι. Το iPhone και η κάμερά του είναι εξαιρετικά δημοφιλή στους ερασιτέχνες φωτογράφους. Εάν τραβάτε πολλές φωτογραφίες και δεν καταφέρνετε ποτέ να καθαρίσετε το ρολό της φωτογραφικής σας μηχανής, το Duplicate Finder είναι μια εφαρμογή για iOS που χρειάζεστε. Αξίζει 0,99 $ στο App Store και μπορεί να βρει διπλότυπες και παρόμοιες φωτογραφίες στο ρολό της φωτογραφικής μηχανής σας.

  Πώς να προσθέσετε μια κρεμαστή εσοχή στο Microsoft Word

Ανοίξτε το Duplicate Finder και πατήστε το κουμπί “Εύρεση διπλότυπων” στο κάτω μέρος της αρχικής οθόνης της εφαρμογής. Θα ζητήσει άδεια πρόσβασης στις φωτογραφίες σας και στη συνέχεια θα σας ρωτήσει εάν θέλετε να βρείτε φωτογραφίες που είναι πανομοιότυπες ή παρόμοιες.

Πανομοιότυπη φωτογραφία είναι αυτή που είναι ακριβές αντίγραφο/αντίγραφο άλλης φωτογραφίας. Για παράδειγμα, εάν αποθηκεύσατε το λογότυπο Google στο ρολό της κάμερας δύο φορές, θα αναγνωριστεί ως πανομοιότυπη εικόνα.

Μια παρόμοια φωτογραφία είναι αυτή που έχει, λίγο πολύ, το ίδιο αντικείμενο μέσα. Σκεφτείτε ένα αντικείμενο που φωτογραφίσατε πολλές φορές από ελαφρώς διαφορετικές γωνίες και θα αναγνωριστεί ως παρόμοια φωτογραφία. Οι selfies εμπίπτουν σε αυτήν την κατηγορία.

  Πώς να αναγνωρίσετε τη μουσική με το iPhone ή το iPad σας

Με περίπου 2500 φωτογραφίες στο ρολό της φωτογραφικής μηχανής μου, το Duplicate Finder χρειάστηκε λιγότερο από τριάντα δευτερόλεπτα για να το σαρώσει για διπλότυπα.

Μόλις ολοκληρωθεί η σάρωση, το Duplicate Finder σάς εμφανίζει τις ίδιες ή παρόμοιες φωτογραφίες που βρήκε. Μπορείτε να επιλέξετε αυτές τις φωτογραφίες που δεν θέλετε να κρατήσετε και να τις διαγράψετε με μία κίνηση.

Το Duplicate Finder έχει μια πολύ εκπληκτική διεπαφή. είναι απλό στη χρήση και το emoji προσθέτει ένα στοιχείο διασκέδασης. Σας λέει πόσο χώρο θα εξοικονομήσετε διαγράφοντας τις διπλότυπες φωτογραφίες που έχει βρει και είναι πολύ γρήγορο να σαρώσετε το ρολό της φωτογραφικής μηχανής σας. Η διαδικασία διαγραφής είναι χειροκίνητη, αλλά πρέπει να γίνει διαφορετικά κινδυνεύετε να χάσετε τις φωτογραφίες που σας αρέσουν.

  Πώς να επεκτείνετε τον αποθηκευτικό χώρο στο σπίτι σας «Animal Crossing: New Horizons».

Κάντε λήψη του Duplicate Finder από το App Store