Πώς ακυρώνετε μια δοκιμή ή συνδρομή NordVPN;

Βασικά Takeaways

  • Η ακύρωση της συνδρομής σας στο NordVPN είναι μια απλή διαδικασία που μπορεί να γίνει μέσω των ρυθμίσεων του λογαριασμού σας ή μέσω των συνδρομών στο κατάστημα εφαρμογών.
  • Εάν ακυρώσετε κατά τη διάρκεια της δωρεάν δοκιμής 30 ημερών, μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων για τον πρώτο μήνα που πληρώσατε.
  • Για να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης του NordVPN για να ακυρώσετε τη συνδρομή σας, μεταβείτε στην ενότητα Βοήθεια στον ιστότοπό τους και ανοίξτε ένα παράθυρο συνομιλίας με έναν βοηθό υποστήριξης.

Ο τερματισμός της σχέσης σας με έναν πάροχο VPN δεν θα πρέπει να είναι δύσκολος, αλλά ορισμένοι προσφέρουν καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών από άλλους. Για να σας δώσουμε μια ιδέα για το πόσο απλό θα έπρεπε να είναι, δείτε πώς μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο NordVPN.

Γιατί θέλετε να ακυρώσετε το NordVPN;

Η ύπαρξη συνδρομής VPN είναι καλή ιδέα, αλλά αν τη βρίσκετε πολύ ακριβή ή θέλετε να την ανταλλάξετε σε άλλο πάροχο, ήρθε η ώρα να την ακυρώσετε.

  Ενεργοποιήστε τις δυνατότητες του δρομολογητή Netgear VPN για το σπίτι ή το γραφείο σας

Ίσως έχετε βρει καλύτερη προσφορά από έναν ανταγωνιστή ή απλά προτιμάτε να χρησιμοποιείτε το VPN με φειδώ. Σε αυτήν την περίπτωση, η χρήση ενός δωρεάν VPN είναι πιθανώς πιο κατάλληλη για τις ανάγκες σας.

Το NordVPN είναι μία από τις κορυφαίες υπηρεσίες VPN εκεί έξω, με μια συλλογή πρόσθετων λειτουργιών από την απεμπλοκή του Netflix και του BitTorrent έως το διπλάσιο VPN και άλλες βελτιώσεις απορρήτου.

Αλλά αν θέλετε να ακυρώσετε μια δοκιμή NordVPN ή μια πλήρη συνδρομή, είναι μια αρκετά απλή διαδικασία.

Πώς να ακυρώσετε μια δωρεάν δοκιμή NordVPN

Όπως οι περισσότεροι από τους ανταγωνιστές του, το NordVPN προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών. Ωστόσο, θα έχετε εγγραφεί με πιστωτική ή τραπεζική χρεωστική κάρτα, ή ίσως με μία από τις πολλές άλλες επιλογές πληρωμής, όπως το Amazon Pay, το Google Pay, το PayPal και διάφορες άλλες.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι, παρά το γεγονός ότι προωθείται ως δωρεάν δοκιμή, πρέπει να πληρώσετε για τον πρώτο μήνα. Εάν επιλέξετε να μην εγγραφείτε, μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων για τις πρώτες 30 ημέρες.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, απολαμβάνετε το πλήρες όφελος της υπηρεσίας του, ο οποίος θα πρέπει να είναι περισσότερο από αρκετός χρόνος για να αξιολογήσετε εάν το VPN είναι κατάλληλο για τις ανάγκες σας.

  Πώς να δοκιμάσετε την ταχύτητα VPN σας

Εάν δεν είναι, και θέλετε να τερματίσετε τη σχέση σας, δείτε πώς μπορείτε να ακυρώσετε μια δοκιμή NordVPN προτού χρεωθείτε:

  • Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας NordVPN
  • Στο αριστερό τμήμα του παραθύρου, κάντε κλικ στην επιλογή Χρέωση
  • Επιλέξτε την καρτέλα Συνδρομές
  • Όπου η επιλογή Αυτόματη ανανέωση είναι ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ, κάντε κλικ στην επιλογή Διαχείριση
  • Στην επόμενη οθόνη, κάντε κλικ στην Ακύρωση αυτόματης ανανέωσης
  • Δεν υπάρχει έλεγχος επιβεβαίωσης, αλλά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε ξανά εάν αλλάξετε γνώμη πριν από το τέλος της περιόδου χρέωσης.

    Όταν τελειώσετε, μην ξεχάσετε να απεγκαταστήσετε την εφαρμογή NordVPN από το τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σας.

    Τι γίνεται αν εγγραφείτε μέσω μιας εφαρμογής;

    Εάν έχετε εγγραφεί στο NordVPN μέσω του Google Play Store, του Amazon App Store ή του Apple App Store, τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά.

    Σε αυτές τις περιπτώσεις, θα πρέπει να επισκεφτείτε τη συγκεκριμένη σελίδα ακύρωσης συνδρομής.

    Για να ακυρώσετε μια συνδρομή NordVPN με αυτόν τον τρόπο:

  • Κάντε κλικ στον αντίστοιχο σύνδεσμο παραπάνω
  • Κάντε κλικ στο κουμπί/επιλογή Ακύρωση συνδρομής
  • Επιλέξτε τη συνδρομή εφαρμογής που θέλετε να τερματίσετε (σε αυτήν την περίπτωση, NordVPN)
  • Επιβεβαιώστε όταν σας ζητηθεί
  •   Είναι το ExpressVPN καλύτερο από το NordVPN;

    Πώς να ακυρώσετε μια συνδρομή NordVPN

    Όπως παραπάνω, εάν σκοπεύετε να ακυρώσετε μια ενεργή συνδρομή NordVPN, αφιερώστε λίγο χρόνο για να απενεργοποιήσετε τις επαναλαμβανόμενες πληρωμές.

    Μόλις το κάνετε αυτό, ήρθε η ώρα να ανοίξετε ένα παράθυρο συνομιλίας με την ομάδα υποστήριξης του NordVPN. Στην επάνω δεξιά γωνία του ιστότοπου, κάντε κλικ στη Βοήθεια (ή μεταβείτε απευθείας support.nordvpn.com) και κάντε κλικ στο συννεφάκι ομιλίας στην κάτω δεξιά γωνία.

    Όταν σας ζητηθεί, προσθέστε το όνομά σας και τη διεύθυνση email σας (χρησιμοποιήστε αυτό που είναι εγγεγραμμένο στον λογαριασμό σας NordVPN για εξοικονόμηση χρόνου) και, στη συνέχεια, εισαγάγετε τον λόγο για το μήνυμα: «ακύρωση λογαριασμού» ή «ακύρωση δοκιμής», για παράδειγμα.

    Αφού μεταβιβαστείτε σε έναν βοηθό ανθρώπινης υποστήριξης, εξηγήστε ότι θέλετε να ακυρώσετε τη συνδρομή.

    Μπορεί να σας ζητηθεί ένας λόγος, αλλά αυτό δεν χρειάζεται να απαντηθεί – εάν πατήσουν, ας πούμε ότι απλώς αλλάξατε γνώμη σχετικά με τη χρήση ενός VPN.

    Μπορείτε να πάρετε τα χρήματά σας πίσω;

    Όταν πρόκειται για τη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών, η ακύρωση της επαναλαμβανόμενης συνδρομής και ο τερματισμός της δοκιμής θα επιστρέψουν τα χρήματα που πληρώσατε για να εγγραφείτε.

    Με τις μακροπρόθεσμες συνδρομές, η επιστροφή χρημάτων είναι πιο δύσκολη. Εάν είναι εντός 30 ημερών από την ανανέωση, θα πρέπει να μπορείτε να λάβετε επιστροφή χρημάτων. Περισσότερο από αυτό, και θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το Ομάδα εξυπηρέτησης πελατών NordVPN.