Ενεργοποιήστε τις δυνατότητες του δρομολογητή Netgear VPN για το σπίτι ή το γραφείο σας

Οι ιδιοκτήτες δρομολογητών Netgear που θέλουν να κρυπτογραφήσουν τα δίκτυα του σπιτιού ή του γραφείου τους έχουν πολλές επιλογές για να εγκαταστήσουν το VPN. Ωστόσο, ορισμένα είναι καλύτερα προσαρμοσμένα στην εργασία από άλλα, και σήμερα θα σας καθοδηγήσουμε στα πλεονεκτήματα των κορυφαίων υποψηφίων, από την ευκολία εγκατάστασης έως την ασφάλεια και πολλά άλλα.

Τα εικονικά ιδιωτικά δίκτυα είναι ο τέλειος τρόπος για να διατηρήσετε τα δεδομένα σας και την ταυτότητά σας ασφαλή. Η εκτέλεση τους σημαίνει εκκίνηση μιας εφαρμογής σε κάθε συσκευή που χρησιμοποιείτε, σύνδεση σε έναν προτεινόμενο διακομιστή και, στη συνέχεια, χρήση του Διαδικτύου όπως θα κάνατε συνήθως. Το μειονέκτημα αυτού είναι ότι οι εφαρμογές VPN δεν υποστηρίζουν πάντα κάθε συνδεδεμένη συσκευή. Πρέπει επίσης να εκτελείτε τις εφαρμογές κάθε φορά που θέλετε προστασία, γεγονός που καθιστά πολύ εύκολη τη διαρροή δεδομένων.

κράτησης θέσης

NordVPN – Καλύτερος δρομολογητής VPN – Το NordVPN είναι απόλυτα κατάλληλο για εγκαταστάσεις δρομολογητή Netgear, με μια πληθώρα ρυθμίσεων απορρήτου που σας επιτρέπουν να πληκτρολογείτε το απόρρητο και την απόδοση της οικιακής σας σύνδεσης ακριβώς όπως σας αρέσει.
Surfshark – Ρυθμίστε το και ξεχάστε το. Το Surfshark διαθέτει έξυπνη λειτουργικότητα που ανταποκρίνεται στους περιορισμούς δικτύου καθώς συμβαίνουν, ξεπερνώντας τους πριν καν το προσέξετε.
ExpressVPN – Ένα απίστευτο γρήγορο δίκτυο επιτρέπει ασφαλείς, χωρίς buffer ροές χωρίς όρια δεδομένων.
CyberGhost – Ο πάροχος που κάνει οτιδήποτε που απλοποιεί τη διαμόρφωση VPN του δρομολογητή.
PureVPN – Το εμπιστεύονται χιλιάδες σε όλο τον κόσμο – ειδικά σε καταπιεστικές χώρες όπως η Κίνα.

Ένας από τους καλύτερους τρόπους αντιμετώπισης αυτού του περιορισμού είναι η εγκατάσταση ενός VPN στο δρομολογητή σας. Ένας δρομολογητής VPN μπορεί να προστατεύσει ολόκληρο το οικιακό σας δίκτυο χωρίς κόπο και αυτόματα. Δεν χρειάζεται να εκτελείτε εφαρμογές σε όλο το υλικό σας και κάθε συσκευή που συνδέεται στο Wi-Fi σας θα διατηρείται αυτόματα ασφαλής. Καλύψαμε μερικούς από τους καλύτερους δρομολογητές DD-WRT στο παρελθόν, αλλά σήμερα εξετάζουμε τα κορυφαία VPN για δρομολογητές Netgear, μερικούς από τους πιο δημοφιλείς δρομολογητές στον κόσμο.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Επιλέγοντας το σωστό VPN

Η εγκατάσταση ενός VPN απευθείας στον δρομολογητή σας είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να προστατεύσετε ολόκληρη τη σύνδεση στο διαδίκτυο στο σπίτι σας. Μόλις ρυθμιστούν τα πάντα, δεν χρειάζεται να το σκεφτείτε ξανά, απλώς συνδεθείτε και παραμείνετε ασφαλείς. Οι κονσόλες παιχνιδιών, οι έξυπνες συσκευές, οι φορητοί υπολογιστές, τα tablet, τα smartphone, ακόμη και οι επισκέψεις σε φίλους και συγγενείς μπορούν να απολαύσουν το απόρρητο που προσφέρει το Wi-Fi του σπιτιού σας.

Η επιλογή του σωστού VPN απαιτεί λίγη έρευνα, ειδικά αν θέλετε συγκεκριμένα να το χρησιμοποιήσετε με το υλικό Netgear. Συγκρίναμε μερικές από τις κορυφαίες υπηρεσίες VPN στην αγορά χρησιμοποιώντας τα παρακάτω κριτήρια για να δούμε ποιες στοιβάζονται ως οι πιο γρήγορες, πιο αξιόπιστες και οι καλύτερες για χρήση σε δρομολογητή Netgear.

Υποστήριξη δρομολογητή – Δεν σας επιτρέπουν όλα τα VPN να εγκαταστήσετε την υπηρεσία σε δρομολογητές Netgear. Αναζητήσαμε παρόχους με αποκλειστικό λογισμικό ή τουλάχιστον υγιή υποστήριξη για εγκαταστάσεις DIY.
Πολιτική καταγραφής – Ορισμένες υπηρεσίες αποθηκεύουν αρχεία δραστηριότητας των χρηστών. Για να διατηρήσετε το απόρρητό σας, πηγαίνετε πάντα σε VPN με αυστηρή πολιτική μηδενικής καταγραφής.
φήμη – Όσο περισσότερες θετικές κριτικές και ενθαρρυντικές μαρτυρίες έχει μια υπηρεσία VPN, τόσο πιο ασφαλής θα είστε.
Ασφάλεια – Ισχυρές λειτουργίες απορρήτου, όπως κρυπτογράφηση 256-bit, προστασία από διαρροές DNS και αυτόματος διακόπτης kill, είναι ζωτικής σημασίας για τη σταθερή ασφάλεια στο διαδίκτυο.

Τα καλύτερα VPN για δρομολογητές Netgear

Έχοντας υπόψη τους παραπάνω παράγοντες, δοκιμάσαμε μια πληθώρα παρόχων VPN. Τα ακόλουθα VPN είναι απόλυτα κατάλληλα για χρήση στο δρομολογητή Netflix:

1. NordVPN

Το NordVPN έχει μερικές από τις πιο γρήγορες ταχύτητες και τις πιο αλεξίσφαιρες πρακτικές ασφαλείας από οποιοδήποτε VPN. Αυτό το επιτυγχάνει εν μέρει μέσω ενός τεράστιου δικτύου διακομιστών, μιας λίστας που αυτή τη στιγμή ξεπερνά τους 5.400 και καλύπτει 59 διαφορετικές χώρες σε όλο τον κόσμο. Θα έχετε πάντα μια αξιόπιστη σύνδεση στην περιοχή της επιλογής σας με το NordVPN και θα έχετε ακόμη και πρόσβαση σε επιπλέον λειτουργίες όπως προστασία DDoS, onion over VPN και διπλή κρυπτογράφηση.

  Τα καλύτερα VPN για torrents 2024 (Απρίλιος)

Το NordVPN παρέχει πολλές φανταστικές δυνατότητες ασφαλείας για να διατηρήσετε το Διαδίκτυό σας ασφαλές. Μια ενδελεχής πολιτική μηδενικής καταγραφής για το εύρος ζώνης, την κυκλοφορία, τις χρονικές σημάνσεις και την πρόσβαση DNS διασφαλίζει ότι η δραστηριότητά σας δεν θα αποθηκευτεί ποτέ σε καμία συσκευή μακροπρόθεσμα και ένας διακόπτης αυτόματης απενεργοποίησης και οι δυνατότητες προστασίας από διαρροές DNS στο λογισμικό του VPN αποκρύπτουν την ταυτότητά σας. Τέλος, η κρυπτογράφηση AES 256-bit κρατά κάθε πακέτο δεδομένων κλειδωμένο σφιχτά για μια γερή βάση διαδικτυακής ανωνυμίας και ασφάλειας.

Η υποστήριξη του NordVPN για δρομολογητές Netgear γίνεται μέσω του υλικολογισμικού DD-WRT και του OpenVPN. Μόλις εγγραφείτε, μπορείτε να δείτε έναν πλήρη οδηγό σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης της υπηρεσίας στο δρομολογητή σας.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το NordVPN.

Πλεονεκτήματα
Λειτουργεί με το Netflix, το BBC iPlayer χωρίς να ιδρώνει
Διαφορετικές διευθύνσεις IP aervers
Κρυπτογράφηση AES 256 bit με απόλυτη μυστικότητα προώθησης
«Διπλή» προστασία δεδομένων
Υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας.

Μειονεκτήματα
Ορισμένοι διακομιστές μπορεί να έχουν μέσες ταχύτητες d/l
Μπορεί να χρειαστούν 30 ημέρες για να επεξεργαστούν τις επιστροφές χρημάτων.

2. Surfshark

Ένας από τους καλύτερους τρόπους χρήσης του Surfshark είναι να το εγκαταστήσετε στον δρομολογητή Netgear. Και ευτυχώς, η εργασία έχει γίνει εξαιρετικά εύκολη, με ευρεία συμβατότητα για τα περισσότερα μοντέλα και λεπτομερείς οδηγίες εγκατάστασης στον ιστότοπο του Surfshark. Εάν συναντήσετε εμπλοκές, επικοινωνήστε με τη ζωντανή συνομιλία, το email τους όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα ή ακόμα και σηκώστε το τηλέφωνο και καλέστε τους – ένας πραγματικός άνθρωπος θα απαντήσει.

Οι εγκαταστάσεις δρομολογητών επιτρέπουν το εύρος των δυνατοτήτων του Surfshark, με πλήρη πρόσβαση στο αξιοσέβαστο δίκτυο διακομιστών τους με αριθμό 800+ κόμβων σε 50 χώρες. Το σημαντικότερο ενδιαφέρον εδώ, ωστόσο, είναι ότι ανεξάρτητα από τον διακομιστή που επιλέγετε, το Surfshark έχει «έξυπνη» λειτουργικότητα που σαρώνει για τυχόν περιορισμούς ή επιτήρηση δικτύου. Στη συνέχεια, ενεργοποιεί αυτόματα τις κατάλληλες ρυθμίσεις για να το αντιμετωπίσουν.

Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει συσκότιση, εναλλαγή πρωτοκόλλων διάνοιξης σήραγγας ή ακόμα και περικοπή της μεθόδου NoBorders για να διαπεράσετε τα πιο ισχυρά μπλοκ τοποθεσιών. Κάθε σύνδεση συνοδεύεται επίσης στάνταρ με άθραυστη κρυπτογραφία 256-AES-GCM.

Και να είστε ήσυχοι: Το Surfshark δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής χρηστών που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.

Πλεονεκτήματα
Κάθε διακομιστής έχει βελτιστοποιηθεί για την απεμπλοκή του Netflix, του BBC iPlayer, του Hulu και άλλων
Κάθε διακομιστής είναι ένας εξειδικευμένος διακομιστής
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων χωρίς ερωτήσεις
Με έδρα τις Βρετανικές Παρθένους Νήσους, όπου δεν υπάρχουν νόμοι για τη διατήρηση δεδομένων
Η ανταποκρινόμενη υποστήριξη πελατών διαθέσιμη 24/7.

Μειονεκτήματα
Το αναπτυσσόμενο δίκτυο δεν έχει την ίδια κάλυψη με τα πιο ώριμα VPN
Η κατάσταση “νέο παιδί στο μπλοκ” ενδέχεται να μην ενσταλάξει την ίδια εμπιστοσύνη με τους μεγαλύτερους παρόχους.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το Surfshark.

3. ExpressVPN

Το ExpressVPN κατατάσσεται σταθερά σε ένα από τα ταχύτερα VPN στην αγορά. Η υπηρεσία παρέχει απίστευτα αποτελέσματα δοκιμών ταχύτητας σε διακομιστές σε όλο τον κόσμο, επιτρέποντας στους χρήστες να συνδέονται και να σερφάρουν στο διαδίκτυο χωρίς καθυστέρηση. Είναι ιδανικό για παρακολούθηση ζωντανής τηλεόρασης, ροή αθλητικών εκδηλώσεων, λήψη μεγάλων αρχείων μέσω torrent ή παρακολούθηση ταινιών 1080p και 4K HD. Το ExpressVPN εγκαθίσταται χωρίς καμία ταλαιπωρία σε μια μεγάλη ποικιλία συσκευών, συμπεριλαμβανομένων πολλών δρομολογητών Netgear, καθιστώντας το ένα από τα πιο εύκολα στη χρήση VPN.

Το ExpressVPN προσφέρει πρόσβαση σε 3.000+ διακομιστές σε 94 διαφορετικές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. Θα έχετε πάντα πολλές επιλογές για γρήγορες συνδέσεις και μη τοπικές διευθύνσεις IP ανεξάρτητα από το πού ζείτε, εργάζεστε ή ταξιδεύετε. Τα δεδομένα διατηρούνται ασφαλή με κρυπτογράφηση AES 256-bit και πολιτική μηδενικής καταγραφής σχετικά με την κυκλοφορία, τα αιτήματα DNS και τις διευθύνσεις IP. Οι εφαρμογές διαθέτουν επίσης προστασία από διαρροές DNS και αυτόματο διακόπτη kill για ακόμα πιο ισχυρό απόρρητο στο διαδίκτυο.

  Είναι το NordVPN απεριόριστα δεδομένα;

Το ExpressVPN προσφέρει εύκολη εγκατάσταση για έναν αριθμό δρομολογητών Netgear, συγκεκριμένα τους R6300, R7000 και Nighthawk R7000. Οι οδηγοί εγκατάστασης σας καθοδηγούν σε όλη τη διαδικασία εγκατάστασης από την αρχή μέχρι το τέλος.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το NordVPN.

Πλεονεκτήματα
Λειτουργεί με το Netflix, το BBC iPlayer χωρίς να ιδρώνει
Διαφορετικές διευθύνσεις IP aervers
Κρυπτογράφηση AES 256 bit με απόλυτη μυστικότητα προώθησης
«Διπλή» προστασία δεδομένων
Υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας.

Μειονεκτήματα
Ορισμένοι διακομιστές μπορεί να έχουν μέσες ταχύτητες d/l
Μπορεί να χρειαστούν 30 ημέρες για να επεξεργαστούν τις επιστροφές χρημάτων.

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΧΕΙΡΟΥΣ: NordVPN Λάβετε μια τεράστια έκπτωση 70% στο 3ετές πρόγραμμα (3,49 $/μήνα), που υποστηρίζεται από μια απροβλημάτιστη εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

4. CyberGhost

Το CyberGhost είναι το τέλειο VPN για να ξεκινήσετε εάν θέλετε μια ισορροπημένη ποικιλία χαρακτηριστικών, συμπεριλαμβανομένων γρήγορων ταχυτήτων και ισχυρής ασφάλειας. Οι προσαρμοσμένες εφαρμογές είναι εύκολες στη χρήση, η εγκατάσταση είναι απλή και οι χρήστες θα έχουν πλήρη πρόσβαση σε περισσότερους από 5.900 διακομιστές σε 90 διαφορετικές χώρες, παρέχοντας όλη την ταχύτητα και τη μη τοπική διεύθυνση IP που θα μπορούσατε ποτέ να χρειαστείτε. Ανεξάρτητα από το αν παρακάμπτετε τους αποκλεισμούς λογοκρισίας ή απλώς προσπαθείτε να κάνετε ροή ταινιών από ξένες χώρες, το CyberGhost μπορεί να διατηρήσει τα δεδομένα σας ασφαλή.

Το CyberGhost δημιουργεί επίσης μια ισχυρή ασπίδα απορρήτου για να σας κρατά ασφαλείς στο διαδίκτυο, ξεκινώντας με κρυπτογράφηση AES 256-bit σε όλα τα δεδομένα μαζί με μια πολιτική μηδενικής καταγραφής για την κυκλοφορία, τις χρονικές σημάνσεις και τη διεύθυνση IP. Η προστασία από διαρροές DNS και ένας διακόπτης αυτόματης απενεργοποίησης είναι στάνταρ με το προσαρμοσμένο λογισμικό της εταιρείας για τις περισσότερες πλατφόρμες, το οποίο σφραγίζει πιθανές ρωγμές για να διασφαλίσει ότι δεν θα φύγουν ποτέ από τη συσκευή σας πληροφορίες αναγνώρισης.

Το CyberGhost υποστηρίζει εγκαταστάσεις δρομολογητή Netgear μέσω συνδέσεων OpenVPN, L2TP ή IPSec. Μόλις δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, θα βρείτε άφθονη βοήθεια που θα σας καθοδηγήσει στη διαδικασία εγκατάστασης.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το CyberGhost.

Πλεονεκτήματα
ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ: 6 ΕΠΙΠΛΕΟΝ δωρεάν μήνες (έκπτωση 79% – παρακάτω σύνδεσμος)
Το P2P επιτρέπεται σε οποιονδήποτε διακομιστή εκτός από τις ΗΠΑ και τη Ρωσία
Ευέλικτο και φιλικό προς το χρήστη
Δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής
24/7 Ζωντανή Υποστήριξη.

Μειονεκτήματα
Διαρροή IPv6 WebRTC στο macOS
Δεν ξεμπλοκάρει όλες τις υπηρεσίες ροής.

5. PureVPN

Το PureVPN είναι ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο πλούσιο σε χαρακτηριστικά που υπερβαίνει κατά πολύ τις συνήθεις προσφορές VPN. Αντί να παρέχει απλώς απόρρητο και ασφάλεια, το PureVPN σάς προσφέρει μια ολόκληρη σειρά εργαλείων προστασίας στο διαδίκτυο, τα πάντα, από ασπίδες κακόβουλου λογισμικού έως λειτουργίες αποκλεισμού εφαρμογών, φίλτρα ιστοτόπων DNS, ακόμη και προστασία κατά των ιών στο προσαρμοσμένο λογισμικό του. Αυτές οι λειτουργίες λειτουργούν ανεξάρτητα από τη συσκευή στην οποία εκτελείτε τις εφαρμογές, επιτρέποντάς σας να διατηρείτε τους φορητούς υπολογιστές, τα tablet και τα smartphone σας πάντα ασφαλή.

Το δίκτυο διακομιστών του PureVPN είναι γρήγορο και αξιόπιστο, με πάνω από 2.000 διακομιστές σε 140 χώρες. Τα δεδομένα που διέρχονται από αυτό το δίκτυο προστατεύονται με κρυπτογράφηση 256-bit και προστατεύονται επίσης από μια πολιτική μηδενικής καταγραφής στην κυκλοφορία. Το PureVPN προσθέτει προστασία από διαρροές DNS και έναν αυτόματο διακόπτη kill σε κάθε έκδοση του λογισμικού του για μια σταθερή βάση απορρήτου, επιτρέποντάς σας να κάνετε ροή ταινιών και να σερφάρετε στο διαδίκτυο με απόλυτη ηρεμία.

Δυστυχώς, το PureVPN δεν υποστηρίζει ρυθμίσεις δρομολογητή Netgear από προεπιλογή. Εάν διαθέτετε υλικό Netgear και εξακολουθείτε να θέλετε να χρησιμοποιήσετε το PureVPN, μπορείτε είτε να εγκαταστήσετε τις εφαρμογές στις συσκευές σας είτε να αναβοσβήσετε το δρομολογητή με υλικολογισμικό Tomato ή DD-WRT (δείτε παρακάτω).

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το PureVPN.

Χρήση VPN σε δρομολογητές Netgear

Τα VPN είναι εκπληκτικά εργαλεία πολλαπλών χρήσεων που κρυπτογραφούν και ανωνυμοποιούν ολόκληρη τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο με ευκολία. Η χρήση ενός είναι σαν να δημιουργείτε μια ιδιωτική σήραγγα μεταξύ της συσκευής σας και του παγκόσμιου ιστού. Αντί να στέλνετε ακατέργαστα, ανοιχτά δεδομένα στα οποία μπορεί να ρίξει μια ματιά ο καθένας, απολαμβάνετε ιδιωτική και ασφαλή πρόσβαση σε όποια συσκευή κι αν βρίσκεστε, ειδικά όταν εγκαθιστάτε ένα VPN απευθείας στο δρομολογητή σας.

  Γιατί δεν πρέπει να εμπιστεύεστε τα δωρεάν VPN

Υπάρχουν αρκετοί διαφορετικοί τρόποι πρόσβασης στις κύριες δυνατότητες ενός VPN, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης μεμονωμένων εφαρμογών και της προσθήκης κρυπτογράφησης στον δρομολογητή Netgear. Παρακάτω εξετάζουμε μερικά από τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του καθενός για να δούμε ποιο είναι κατάλληλο για εσάς.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της χρήσης μιας εφαρμογής VPN

Οι περισσότεροι χρήστες VPN είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με την εγκατάσταση εφαρμογών VPN στις συσκευές τους για πρόσβαση στον κρυπτογραφημένο ιστό. Αυτή η μέθοδος είναι γενικά πολύ πιο γρήγορη, καθώς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πιάσετε ένα πρόγραμμα και να το εκτελέσετε, αυτό είναι. Είναι φιλικό προς το χρήστη και εξαιρετικά αποτελεσματικό, ενώ έχετε επίσης πρόσβαση στην καλύτερη ισορροπία ταχύτητας και ασφάλειας μαζί με πρόσθετες λειτουργίες, όπως προστασία από διαρροές DNS και αυτόματο διακόπτη kill, όταν είναι διαθέσιμος.

Το μειονέκτημα του να βασίζεσαι σε εφαρμογές VPN είναι ότι δεν είναι 100% ασφαλείς. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ξεχνάτε να ενεργοποιείτε το VPN σας κάθε τόσο και τα δεδομένα και η ταυτότητά σας μπορεί να τεθούν σε κίνδυνο. Επιπλέον, η χρήση VPN με μη τυπικές συσκευές όπως έξυπνες τηλεοράσεις και κονσόλες παιχνιδιών μπορεί να είναι δύσκολη, αν είναι ακόμη δυνατή.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των VPN δρομολογητών

Η χρήση του δρομολογητή σας ως σύνδεση VPN σάς επιτρέπει να προστατεύετε ολόκληρο το οικιακό σας δίκτυο με ευκολία. Κάθε συσκευή που έχει πρόσβαση στο Wi-Fi σας θα απολαμβάνει την κρυπτογράφηση και την ανωνυμία που παρέχει ένα VPN, συμπεριλαμβανομένων των έξυπνων συσκευών και συσκευών που φέρνουν οι φίλοι και η οικογένειά σας για μια γρήγορη επίσκεψη. Τα VPN δρομολογητών σάς επιτρέπουν να ορίσετε τις επιλογές ασφαλείας και να το ξεχάσετε, καθιστώντας το την τέλεια μέθοδο για οποιονδήποτε.

ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ: Ποιος πρέπει να χρησιμοποιεί VPN;

Ωστόσο, η εγκατάσταση μπορεί να είναι πολύ πιο περίπλοκη με VPN που βασίζονται σε δρομολογητές. Δεν υπάρχει λύση με ένα κλικ για οποιοδήποτε κύριο VPN. πρέπει να δημιουργήσετε με μη αυτόματο τρόπο διαμορφώσεις, υλικολογισμικό flash και ούτω καθεξής. Επιπλέον, δεν είναι όλα τα VPN συμβατά με όλους τους δρομολογητές, ούτε καν με τα προϊόντα Netgear. Ωστόσο, εάν έχετε τις τεχνικές δεξιότητες για να το καταφέρετε, τα VPN δρομολογητών μπορούν να βοηθήσουν στην απομάκρυνση του φορτίου των μεμονωμένων συσκευών σας για πραγματική ασφάλεια σε όλο το δίκτυο.

Υλικό και υλικολογισμικό δρομολογητή – DD-WRT, Tomato

Όσο περισσότερο χρόνο αφιερώνετε κοιτάζοντας VPN και εγκαταστάσεις δρομολογητών, τόσο πιο συχνά θα βλέπετε τα ονόματα υλικολογισμικού DD-WRT και Tomato. Και τα δύο είναι ελεύθερα διανεμημένα και πακέτα ανοιχτού κώδικα που παρέχουν μια εναλλακτική μέθοδο λειτουργίας του δρομολογητή σας. Είναι σημαντικά για τα VPN επειδή υποστηρίζονται ευρέως και συνήθως μπορούν να χειριστούν την κρυπτογράφηση που απαιτείται από τα πρωτόκολλα VPN.

Netgear και εναλλακτικά υλικολογισμικά για τους δρομολογητές σας

Εάν θέλετε να εγκαταστήσετε το DD-WRT ή το Tomato στον δρομολογητή Netgear, είστε τυχεροί. Και οι δύο έχουν ευρεία υποστήριξη για παλιά και νέα προϊόντα Netgear. Ωστόσο, η διαδικασία αναλαμπής μπορεί να είναι εντατική και να περιλαμβάνει τόσο χρόνο όσο και τεχνική ικανότητα, επομένως θα πρέπει να το επιχειρήσετε μόνο εάν γνωρίζετε τι κάνετε.

Ελέγξτε το επίσημο, πολύ αναλυτική διαδικασία εγκατάστασης σεμινάριο στην αρχική σελίδα του DD-WRT ή στο Οδηγός τοποθέτησης ντομάτας για να ξεκινήσετε. Ακολουθήστε τις οδηγίες και πριν το καταλάβετε, θα έχετε ένα VPN στο δρομολογητή σας!

Αγορά δρομολογητών με προεγκατεστημένο VPN

Ορισμένα VPN έχουν αρχίσει να προσφέρουν πωλήσεις δρομολογητών με προεγκατεστημένο το λογισμικό τους. Αυτό είναι εξαιρετικά βολικό εάν γνωρίζετε ήδη ποια υπηρεσία θέλετε να χρησιμοποιήσετε, καθώς εξοικονομεί τον κόπο να αναβοσβήνει το υλικολογισμικό, να ανησυχείτε για συμβατότητα κ.λπ. Ωστόσο, οι προσφορές διαφέρουν πολύ μεταξύ των παρόχων, επομένως δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι μπορείτε να βρείτε κάτι σε έναν προϋπολογισμό . Ελέγξτε με το VPN σας για προεγκατεστημένες προσφορές δρομολογητή πριν εγγραφείτε στην υπηρεσία.

συμπέρασμα

Η διατήρηση της ασφάλειας των συσκευών σας με ένα VPN δεν είναι μικρή υπόθεση. Οι εφαρμογές βοηθούν να γίνει η διαδικασία γρήγορη και ανώδυνη, αλλά για πραγματική ασφάλεια Wi-Fi, θα θελήσετε να ακολουθήσετε τη μέθοδο εγκατάστασης του δρομολογητή. Τα προϊόντα Netgear υποστηρίζονται από πολλά VPN, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να περάσετε από τη διαδικασία εγκατάστασης και είστε έτοιμοι. Μόλις τοποθετήσετε έναν δρομολογητή VPN, κάθε συσκευή που χρησιμοποιείτε προστατεύεται αυτόματα με πλήρη κρυπτογράφηση στο διαδίκτυο.