Προσθέστε ήχο στα Gif σας

Τα Gif είναι ο καλύτερος τρόπος για να εκφραστείτε στο διαδίκτυο. Τα Gif είναι για τα σχόλια, ό,τι το emoji για τα μηνύματα κειμένου. Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς τι θα χρησιμοποιήσει η επόμενη γενιά χρηστών του Διαδικτύου για να εκφράσει την οργή, την έγκριση, την απόγνωση ή την ευτυχία της όταν σκεφτόμαστε πόσο αποτελεσματικά είναι τα Gif, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κανείς δεν προσπαθεί να εφεύρει έναν καλύτερο τρόπο έκφρασης συναισθημάτων Σε σύνδεση. Γνωρίστε το Lala Gif μια απλή εφαρμογή Ιστού που προσθέτει ήχο στα Gif σας. Τώρα, τεχνικά, η κινούμενη εικόνα με ήχο ονομάζεται βίντεο, αλλά υπάρχει διαφορά στην ποιότητα της εικόνας, η οποία με τη σειρά της επηρεάζει τη γρήγορη φόρτωσή της. Αυτό που λέμε είναι ότι ένα Gif με λίγο ήχο θα φορτώνει γρηγορότερα από ένα βίντεο, θα είναι προφανώς πιο εκφραστικό από ένα σίγαση Gif, αλλά εξακολουθεί να είναι βολικό για παρακολούθηση.

  Πώς λειτουργούν τα ακουστικά VR χωρίς κουμπί ενεργειών;

Η χρήση των Lala Gifs είναι απλή. χρειάζεστε το Gif σας και χρειάζεστε τον ήχο σας. Προς το παρόν, ο ήχος μπορεί να προστεθεί μόνο από ένα βίντεο YouTube. Χρειάζεστε τη διεύθυνση URL και για το Gif και για το βίντεο.

Τώρα το προφανές πρόβλημα εδώ είναι ότι ένα βίντεο είναι πολύ μεγαλύτερο από ένα Gif, επομένως ο ήχος είναι εξίσου μεγάλος ώστε να ταιριάζει και να συγχρονίζεται με την αναπαραγωγή. Ένα Gif θα είναι πάντα πιο σύντομο από ένα βίντεο, πάντα. Για να αντιστοιχίσετε τον ήχο με το μήκος του Gif σας, αναπτύξτε τις σύνθετες επιλογές κάτω από τα πεδία URL για Gif και Βίντεο και ορίστε την ώρα έναρξης και λήξης για το βίντεο. Η ώρα έναρξης και λήξης λέει στην εφαρμογή από πού να λάβει τον ήχο και πότε να σταματήσει. Όπως ένα Gif, ο ήχος είναι επαναλαμβανόμενος έτσι ώστε να παίζει ξανά και ξανά με το Gif.

  Πώς να κάνετε ένα τρέξιμο ή ιππασία στο Strava

Σε κάθε Gif που δημιουργείτε δίνεται ένα όνομα που γίνεται η διεύθυνση URL για το τελικό αρχείο. Κάθε Gif που δημιουργείτε πρέπει να έχει ένα μοναδικό όνομα και δεν μπορείτε να επιστρέψετε και να το επεξεργαστείτε. Ένα πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι το Lala Gif προσθέτει ήχο σε ένα Gif, δεν είναι ο ίδιος δημιουργός Gif, οπότε φέρτε τα δικά σας Gif.

Η προκύπτουσα εικόνα που λαμβάνετε είναι υπέροχη όσον αφορά τα Gif, αλλά ο ήχος αργεί να φορτώσει και δεν φαίνεται ότι η εφαρμογή τον συμπίεσε καθόλου, κάτι που κάνει λιγότερη εμπειρία. Επίσης, όπου η διεπαφή είναι απλή και εύκολη στη χρήση, η λήψη της κατάλληλης ώρας για τον ήχο από το βίντεο και, στη συνέχεια, οι πολλαπλές προσπάθειες που μπορεί να κάνετε για να το κάνετε σωστά, θα είναι χρονοβόρες και πιθανώς απογοητευτικές, εκτός και αν το χρειάζεστε πραγματικά για να πεις την άποψή σου online. Γενικά, είναι καλό με περιθώρια βελτίωσης.

  Πώς να ρυθμίσετε το Face Unlock στο Google Pixel 4 και στο Pixel 4 XL

Επισκεφθείτε το LalaGif