Πώς να κάνετε ένα τρέξιμο ή ιππασία στο Strava

Στράβα δεν έχει την καλύτερη φήμη απορρήτου και, από προεπιλογή, όλες οι δραστηριότητές σας είναι δημόσιες και ορατές σε όλους. Ωστόσο, μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις απορρήτου σε οποιαδήποτε δραστηριότητα.

Οι τρεις επιλογές είναι:

Δυνατότητα προβολής σε όλους, ανεξάρτητα από το αν έχουν λογαριασμό Strava ή όχι
Δυνατότητα προβολής στους ακόλουθούς σας
Ορατό μόνο σε εσάς

Σας προτείνουμε να ακολουθήσετε τον οδηγό μας για το κλείδωμα των ρυθμίσεων απορρήτου του Strava, έτσι ώστε, το πολύ, μόνο οι εγκεκριμένοι ακόλουθοί σας να μπορούν να βλέπουν τις δραστηριότητές σας. Ωστόσο, εάν θέλετε να εμφανίζεστε στους πίνακες κατάταξης τμημάτων του Strava, οι δραστηριότητές σας (ή τουλάχιστον οι καλύτερες) πρέπει να είναι δημόσιες. Δείτε πώς να το διαχειριστείτε.

Στον υπολογιστή σου

Για να διαχειριστείτε τις ρυθμίσεις απορρήτου Strava σε έναν υπολογιστή, μεταβείτε στο Ιστοσελίδα Strava, δείτε τη δραστηριότητα για την οποία θέλετε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις απορρήτου και κάντε κλικ στο εικονίδιο «Επεξεργασία» (το μολύβι) στην πλαϊνή γραμμή.

  Τι είναι ο Whiteboard της Microsoft και πώς τον χρησιμοποιείτε;

Στην ενότητα “Στοιχεία ελέγχου απορρήτου”, αλλάξτε το “Ποιος μπορεί να δει” σε “Όλοι”, “Ακόλουθοι” ή “Μόνο εσείς”—ανάλογα με την επιλογή που θέλετε.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε “Απόκρυψη δεδομένων καρδιακού παλμού” εάν θέλετε απλώς να κρατήσετε αυτό το μυστικό.

Με την εφαρμογή Strava

Στην εφαρμογή Strava για iPhone και Android, μεταβείτε στη δραστηριότητα για την οποία θέλετε να αλλάξετε τη ρύθμιση απορρήτου. Πατήστε το εικονίδιο “Ρυθμίσεις” (τρεις μικρές κουκκίδες) και μετά πατήστε “Επεξεργασία”.

Κάντε κύλιση προς τα κάτω στα “Στοιχεία ελέγχου απορρήτου” και αλλάξτε το “Ποιος μπορεί να δει” σε “Όλοι”, “Ακόλουθοι” ή “Μόνο εσείς”—ανάλογα με το ποιος θέλετε να μπορεί να δει το τρέξιμό σας.

  Γιατί η εγγραφή Dolby Vision HDR του iPhone 12 είναι μεγάλη υπόθεση

Μπορείτε επίσης να κάνετε εναλλαγή της επιλογής “Απόκρυψη δεδομένων καρδιακού παλμού” εάν θέλετε απλώς να το κρατήσετε κρυφό.

Κάνοντας όλες τις προηγούμενες δραστηριότητες ιδιωτικές

Εάν έχετε χρησιμοποιήσει το Strava για λίγο και θέλετε να επεξεργαστείτε μαζικά τις ρυθμίσεις απορρήτου των προηγούμενων δραστηριοτήτων σας, μπορείτε να το κάνετε μόνο μέσω ενός προγράμματος περιήγησης ιστού. Μεταβείτε στο Strava και μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Απόρρητο. Στην ενότητα “Επεξεργασία προηγούμενων δραστηριοτήτων”, επιλέξτε “Ορατότητα δραστηριότητας” και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Επόμενο”.

Επιλέξτε είτε «Όλοι», «Ακόλουθοι» ή «Μόνο εσείς» και μετά κάντε κλικ στο «Επόμενο».

Επιβεβαιώστε την επιλογή σας και το Strava θα ενημερώσει ταυτόχρονα όλες τις ρυθμίσεις απορρήτου των δραστηριοτήτων. Εάν υπάρχουν οποιεσδήποτε δραστηριότητες που θέλετε να είναι δημόσιες, ώστε να μπορείτε να εμφανίζεστε σε έναν βαθμολογικό πίνακα, μπορείτε να επεξεργαστείτε ξανά τις ρυθμίσεις απορρήτου ξεχωριστά.

  Πώς να αφαιρέσετε κάποιον από μια ομάδα μηνυμάτων κειμένου στο iPhone

Από προεπιλογή, το Strava μοιράζεται πολλές πληροφορίες που μπορεί να μην γνωρίζετε ότι μοιράζεστε. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τα διαθέσιμα στοιχεία ελέγχου απορρήτου για να διατηρείτε τα πράγματα υπό έλεγχο.