Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Badoo

Με τις σύγχρονες γνωριμίες που αποτελούνται από Tinder, Bumble, Hinge και άλλες δωρεάν εφαρμογές γνωριμιών, οι άνθρωποι συχνά ξεχνούν τις πρόδρομες εφαρμογές όπως το Match, το eHarmony και το Badoo.

Η πλατφόρμα ιδρύθηκε το 2006 και είναι διαθέσιμη σε περισσότερες από 190 χώρες σε όλο τον κόσμο, μεταφρασμένη σε 47 γλώσσες και είναι μια από τις πιο χρησιμοποιούμενες εφαρμογές γνωριμιών σε ολόκληρο τον κόσμο. Είναι μια εφαρμογή τύπου freemium, που σημαίνει ότι περιλαμβάνει αγορές εντός εφαρμογής εκτός από τη δωρεάν λήψη της.

Ο σκοπός του Badoo είναι να αλληλεπιδρούν οι άνθρωποι με αυτούς της περιοχής τους και (αν τα πράγματα πάνε καλά) να φτιάχνουν ραντεβού μεταξύ τους. Υπάρχουν μερικές διαφορετικές λειτουργίες, όπως συναντήσεις ανθρώπων σε κοντινή απόσταση, αναζήτηση χρηστών σε διαφορετικές περιοχές σε όλο τον κόσμο, συναντήσεις (που απλώς σύρετε τα άτομα στην περιοχή σας) και τέλος συνομιλία μέσω βίντεο, την οποία οι χρήστες μπορούν να εκμεταλλευτούν για να αλληλεπιδράσουν ο ένας στον άλλον αφού μιλήσουν για λίγο.

Οι χρήστες δημιουργούν ένα προφίλ ανεβάζοντας φωτογραφίες τους, δημιουργώντας ένα βιογραφικό που τους περιγράφει και εκφράζει την προσωπικότητά τους, ακόμη και μοιράζονται κοινά ενδιαφέροντα και φίλους μέσα στην πλατφόρμα. Όσοι πληρώνουν για τις αγορές εντός εφαρμογής αποκτούν ακόμη περισσότερες δυνατότητες. Αυτές οι δυνατότητες premium (γνωστές ως “Super Powers”) περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

  • Αυξημένη ορατότητα: Αυτό τοποθετεί τη φωτογραφία του προφίλ σας στην πρώτη σελίδα της εφαρμογής, γνωστή ως πάνελ Spotlight, ώστε να προσελκύσετε περισσότερη προσοχή από πιθανούς μνηστήρες.
  • Δείτε τις προτιμήσεις σας: Όπως οι περισσότερες εφαρμογές γνωριμιών, η πληρωμή της μηνιαίας συνδρομής του Badoo σάς επιτρέπει δείτε σε ποιον άρεσε το προφίλ σαςδίνοντάς σας μια ευκαιρία σε έναν εγγυημένο αγώνα.
  • Δημοφιλής συνομιλία: Οι χρήστες Premium μπορούν να αλληλεπιδράσουν απευθείας με τα πιο δημοφιλή άτομα στην εφαρμογή.
  • Σημαντικά σημεία μηνυμάτων: Αυτή η λειτουργία σάς επιτρέπει να επισημάνετε τα μηνύματά σας, ωθώντας τα στην κορυφή των εισερχομένων του αγώνα σας.
  • Αόρατη λειτουργία: Η αόρατη λειτουργία σάς επιτρέπει να περιηγείστε στην εφαρμογή χωρίς να είναι ορατή σε άλλους χρήστες, ώστε να μπορείτε να δείτε ό,τι έχει να προσφέρει η εφαρμογή χωρίς να τοποθετήσετε το προφίλ σας εκεί έξω για να το δει ο κόσμος.
  Πώς το Gravis PC GamePad μεταμόρφωσε το PC Gaming στη δεκαετία του '90

Ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιείτε τη δωρεάν ή επί πληρωμή έκδοση, η εφαρμογή είναι ένας ιδανικός τρόπος για να συναντήσετε άλλα άτομα που ενδιαφέρονται για παρόμοια πράγματα με εσάς.

Διαγραφή του λογαριασμού σας στο Badoo

Αν και η εφαρμογή είναι ιδανική για να γνωρίσετε νέα άτομα, υπάρχουν στιγμές που μπορεί να θέλετε να διαγράψετε την εφαρμογή γνωριμιών Badoo. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι έχετε βρει κάποιον να είστε μαζί ή απλώς επειδή βαριέστε την εφαρμογή. Ή, θα μπορούσε να οφείλεται στο ότι η εφαρμογή συχνά αναφέρεται ότι εφαρμόζει τρομερά μέτρα απορρήτου, πράγμα που σημαίνει ότι τα δεδομένα σας βρίσκονται σε συνεχή κίνδυνο. Ανεξάρτητα από τον λόγο, αυτός ο οδηγός είναι εδώ για να σας δείξει πώς να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο Badoo.

Επειδή το Badoo είναι διαθέσιμο σε κάθε είδους διαφορετικές πλατφόρμες όπως Android, iOS, PC και Mac, υπάρχουν μερικοί τρόποι για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας. Αυτός ο οδηγός θα τα καλύψει όλα.

  Πώς να αντιγράψετε και να επικολλήσετε χειρόγραφο κείμενο ως δακτυλογραφημένο κείμενο στο iPad

Πριν ξεκινήσουμε, σημειώστε ότι ο λογαριασμός σας δεν διαγράφεται αμέσως. Αντίθετα, περνά μια περίοδο απενεργοποίησης 30 ημερών. Αν και κανείς δεν μπορεί να σας δει κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, χρησιμεύει ως ένα καλό αντίγραφο ασφαλείας σε περίπτωση που αλλάξετε γνώμη και θέλετε να συνεχίσετε να το χρησιμοποιείτε μετά από λίγο.

Για να ξεκινήσετε, επιλέξτε την πλατφόρμα της επιλογής σας. Θα πάμε στα διάφορα βήματα τώρα.

Διαγραφή του λογαριασμού σας στο Badoo στον υπολογιστή

Για να ξεκινήσετε με τη διαγραφή του λογαριασμού σας στο Badoo στον υπολογιστή, βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί στον λογαριασμό σας μέσω του ιστότοπου του Badoo. Αυτό θα πρέπει να γίνει εύκολα με το email και τον κωδικό πρόσβασής σας.

Στη συνέχεια, κατευθυνθείτε στο προφίλ σας, το οποίο μπορείτε να κάνετε κάνοντας κλικ στο όνομά σας στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Από εκεί, μεταβείτε στις ρυθμίσεις στην επάνω δεξιά πλευρά της οθόνης του λογαριασμού. Αφού κάνετε κλικ, θα μεταφερθείτε σε μια σελίδα ρυθμίσεων λογαριασμού.

Κάντε κύλιση προς τα κάτω στο κάτω μέρος του λογαριασμού σας και θα δείτε την επιλογή “Διαγραφή λογαριασμού”. Κάντε κλικ σε αυτό και θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο πλαίσιο που θα σας ρωτάει αν είστε βέβαιοι ότι θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό. Θα υπάρχουν πολλές επιλογές πλαισίου ελέγχου που προσπαθούν να αλλάξουν γνώμη. απλά αγνοήστε τα. Η πλατφόρμα θα σας προσφέρει επίσης έκπτωση Premium για να παραμείνετε σε αυτήν. Απορρίψτε το κάνοντας κλικ στο “Διαγραφή του λογαριασμού σας”.

  4 δωρεάν εργαλεία για τη δημιουργία κινούμενων GIF υψηλής ποιότητας

Στη συνέχεια, το Badoo θα σας ρωτήσει γιατί διαγράφετε τον λογαριασμό σας. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί λόγοι που μπορείτε να συμπληρώσετε αν θέλετε. Διαφορετικά, απλώς συμπληρώστε το δικό σας και κάντε κλικ στο «Συνέχεια». Η πλατφόρμα θα σας ζητήσει να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας για να οριστικοποιήσετε τη διαγραφή μαζί με μερικούς μοναδικούς χαρακτήρες. Κάντε το, κάντε ξανά κλικ στο «Διαγραφή» και θα διαγραφεί! Να θυμάστε ότι αν τελικά αλλάξετε γνώμη, έχετε μια περίοδο 30 ημερών για να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας!

Διαγραφή του λογαριασμού σας στο Badoo σε Android/iOS

Ενώ τα βήματα του υπολογιστή ήταν λίγο πάρα πολλά, η διαδικασία διαγραφής της εφαρμογής είναι πολύ πιο απλή.

Για να ξεκινήσετε, συνδεθείτε στην εφαρμογή Badoo είτε στο μηχάνημα Android είτε στο iOS. Από εδώ, μεταβείτε στις ρυθμίσεις σας μέσω της επιλογής στην κάτω αριστερή πλευρά του προφίλ σας. Μεταβείτε στον λογαριασμό και κάντε κλικ στην επιλογή αριθμού τηλεφώνου/email σας από αυτήν τη σελίδα. Αυτό θα σας οδηγήσει σε μια άλλη σελίδα που θα σας επιτρέψει να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Badoo.

Σε αυτήν τη σελίδα, θα μπορείτε να αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό σας, να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω του “Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης;” συνδέστε και, τέλος, διαγράψτε εντελώς τον λογαριασμό σας. Κάντε κλικ στο «Διαγραφή λογαριασμού», επιλέξτε τον λόγο της διαγραφής (αφού παλέψετε με πολλές διαφημίσεις στο δρόμο), στη συνέχεια αγνοήστε την προσφορά premium και επιβεβαιώστε τη διαγραφή του λογαριασμού σας. Θα λάβετε ένα αναδυόμενο παράθυρο που θα επιβεβαιώνει τη διαγραφή αυτού του λογαριασμού και τελειώσατε!

Συγχαρητήρια που διαγράψατε τον λογαριασμό σας στο Badoo. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει όλους τους άλλους οδηγούς λογισμικού μας εδώ στο TechJunkie!