Περισσότεροι δυνητικοί πελάτες και πωλήσεις στο Instagram χρησιμοποιώντας αυτά τα 6 προϊόντα

Το Instagram είναι μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης μεταξύ των millennials.

Με πάνω 2 δις ενεργούς μηνιαίους χρήστες, το Instagram έφτασε στις 5 κορυφαίες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης του 2022. Τα παγκόσμια δημογραφικά στοιχεία του Instagram επισημαίνουν ότι μια μεγάλη ομάδα χρηστών που χρησιμοποιούν το Instagram είναι ηλικίας 18-34 ετών. Επομένως, καθιστώντας το την καλύτερη πλατφόρμα για επιχειρηματική δραστηριότητα. Με τη βοήθεια των εργαλείων μάρκετινγκ Instagram, οι εταιρείες μπορούν να αναπτυχθούν και να διαχειριστούν καλύτερα τον λογαριασμό τους στο Instagram.

Συνάφεια και δημοτικότητα του Instagram με τους Millennials και Gen Z

Το Gen Z είναι μια γενιά συνδεδεμένη με κινητά. Γνωρίζουν τα τηλέφωνα και τους αρέσει να ανακαλύπτουν νέες εφαρμογές, προϊόντα και υπηρεσίες στον ελεύθερο χρόνο τους. Το Instagram, η αποκλειστική εφαρμογή για κινητά, είναι εύκολη στη χρήση και διαθέσιμη όπου κι αν πάτε. Οι Millennials και η Gen Z ξοδεύουν τον περισσότερο χρόνο τους στο τηλέφωνό τους. Επομένως, είναι σημαντικό μόνο οι επιχειρήσεις να προλάβουν αυτή την ευκαιρία και να διαθέσουν τα πάντα στο Instagram όπως είναι παρόν παγκοσμίως.

Αυτή είναι μια ευκαιρία για τις μάρκες να δημιουργήσουν μια διαδικτυακή αγορά για τον εαυτό τους. Εάν η επωνυμία σας γίνει δημοφιλής μεταξύ των millennials, δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για την απόκτηση πελατών. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δημιουργήσετε μια ακαταμάχητη προσφορά για παιδιά Gen Z και έχετε μια εξαιρετική επιχείρηση.

Πώς οι έμποροι και οι διαδικτυακές επιχειρήσεις δεν μπορούν να αγνοήσουν το Instagram ως κανάλι μάρκετινγκ;

Η αγορά-στόχος που χρησιμοποιεί το Instagram είναι αρκετή για να φέρει περισσότερες επιχειρήσεις στην πλατφόρμα. Ωστόσο, οι έμποροι και οι διαδικτυακές επιχειρήσεις μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα για να δημιουργήσουν μια πιστή βάση πελατών. Μπορούν να προωθήσουν το σωστό μήνυμα και να συνδεθούν με τους χρήστες σε συναισθηματικό επίπεδο μέσω των προϊόντων και των υπηρεσιών τους με γνώμονα το σκοπό. Είναι μια δωρεάν πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης με διάφορες δυνατότητες, από κοινή χρήση φωτογραφιών, μεγάλα βίντεο και τροχούς έως ζωντανή ροή.

  Πώς να αποκτήσετε (κάπως) το παλιό λογότυπο του Instagram στο iPhone σας

Κάθε χαρακτηριστικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τον σωστό τρόπο για τη μετατροπή των πιθανών επισκεπτών σε πελάτες. Μια εκκολαπτόμενη επιχείρηση μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτήν την πλατφόρμα για να την ανακαλύψουν. Ταυτόχρονα, μια καθιερωμένη επιχείρηση μπορεί να κλιμακωθεί αυξάνοντας την αφοσίωση, προωθώντας τη μάρκα δημιουργικά και συλλέγοντας πολύτιμες γνώσεις πελατών.

Τώρα, ας εξερευνήσουμε μερικές από τις καλύτερες πλατφόρμες μάρκετινγκ Instagram που μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε περισσότερους δυνητικούς πελάτες και τελικά να αυξήσετε τις πωλήσεις σας.

Τίναγμα

Το Flick είναι το νούμερο ένα εργαλείο hashtag. Ο χρονοπρογραμματιστής Instagram τους είναι κατασκευασμένος με την αξιοπιστία, την ταχύτητα και τα hashtags στον πυρήνα του. Βοηθά να προγραμματίσετε, να διαχειριστείτε και να προγραμματίσετε τις αναρτήσεις σας στο Instagram εκ των προτέρων. Βοηθά επίσης στην εύρεση και ανάλυση hashtag για το Instagram.

Αυξήστε την ανάπτυξη και αποκτήστε σαφήνεια με το Instagram Analytics. Μάθετε τι λειτουργεί για εσάς και την επωνυμία σας για να το διπλασιάσετε. Βελτιώστε τη στρατηγική σας και παρακολουθήστε βασικές μετρήσεις σε όλους τους τομείς του λογαριασμού σας στο Instagram. Είτε μόλις ξεκινάτε είτε διαχειρίζεστε πολλούς πελάτες, έχουν εκπαίδευση, πρότυπα και συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ανεβείτε επίπεδο.

ManyChat

ManyChat είναι απλό στη χρήση. Δεν υπάρχει διεπαφή οπτικού κώδικα. Αυτοματοποιεί τη διαδικασία μάρκετινγκ, υποστήριξης πελατών και δημιουργίας δυνητικών πελατών. Απαντήστε αυτόματα σε ερωτήσεις προϊόντων, δημιουργήστε κουίζ προϊόντων και στείλτε τους πελάτες στο σημείο αγοράς. Εξοικονομήστε χρόνο ικανοποιώντας δυνητικούς πελάτες με αυτοματοποιημένες συνομιλίες. Συλλέγει καθώς και αποθηκεύει email και αριθμούς τηλεφώνου.

  Πώς να δείτε τις ιστορίες Instagram χωρίς λογαριασμό

Επιπλέον, μεταπηδά όπου χρειάζεται και μιλάει με κατάλληλους υποψήφιους πελάτες σε πραγματικό χρόνο. Ενισχύστε τον αριθμό των ακολούθων, τα σχόλια και τις αντιδράσεις σας, εκτελώντας καμπάνιες που υποστηρίζονται από μηνύματα. Επομένως, μπορείτε να βελτιώσετε την ικανοποίηση των πελατών και να εξοικονομήσετε χρόνο αυτοματοποιώντας τις απαντήσεις υποστήριξης πελατών.

Συνδυάστε

Συνδυάστε παρέχει αποτελεσματικές λύσεις μάρκετινγκ στο Instagram. Το αρχικό τους σχέδιο είναι ιδανικό για όσους θέλουν να εξοικειωθούν πρώτα με την εφαρμογή. Ωστόσο, το business one είναι μια ιδανική λύση για agencies, μεσαίες επιχειρήσεις και influencers που διαχειρίζονται περισσότερους από έναν λογαριασμούς Instagram.

Το Combin Growth φιλτράρει άμεσα σχετικά αποτελέσματα αναζήτησης κατά φύλο, γλώσσα και βιογραφικό που εκτελούνται από AI. Ως εκ τούτου, κάνει τα αποτελέσματα αναζήτησής σας ακόμη πιο στενά και πιο στοχευμένα. Ταυτόχρονα, μπορείτε να εκτελέσετε απεριόριστο unfollowing με το επιχειρηματικό σχέδιο Combin Growth. Καταργεί αυτόματα τους χρήστες που δεν σας ακολουθούν χωρίς περιορισμούς.

Αναλαμπή

Αναλαμπή είναι ένα ισχυρό εργαλείο Instagram για διαγωνισμούς και δώρα. Σας βοηθούν να εκτελέσετε καμπάνιες που προσελκύουν το κοινό σας και αναπτύσσουν την επιχείρησή σας. Εκτελέστε καμπάνιες χωρίς προβλήματα με αυτόματη επικύρωση εισόδου και τυχαία ή μη αυτόματη επιλογή νικητή. Μπορείτε να εγκαταστήσετε το φιλικό προς κινητά widget τους σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα ή να εκτελέσετε τον διαγωνισμό σας στις δωρεάν φιλοξενούμενες σελίδες προορισμού τους.

Συλλέξτε υποβολές φωτογραφιών και βίντεο από το Instagram χρησιμοποιώντας hashtags, αναφορές και μη αυτόματη επιλογή. Ενσωματώστε την καμπάνια σας με όλα τα εργαλεία μάρκετινγκ email και τα κοινωνικά δίκτυα που χρησιμοποιείτε. Το Gleam είναι χτισμένο με ευέλικτο τρόπο που σας επιτρέπει να σύρετε και να αποθέσετε οποιαδήποτε από τις υποστηριζόμενες ενέργειες στην καμπάνια σας μέσα σε δευτερόλεπτα.

  Πώς να προσθέσετε πολλές εικόνες σε μια ενιαία ιστορία Instagram

Σχέδιο

Σχέδιο είναι ένας προγραμματιστής Instagram και σουίτα κοινωνικών μέσων. Είναι το all-in-one αυτόματο προγραμματιστή, υπεύθυνος στρατηγικής μέσων κοινωνικής δικτύωσης, σχεδιαστής και ημερολόγιο περιεχομένου. Χρησιμοποιήστε το Plann για να αποκτήσετε πρόσβαση σε πολλές βιβλιοθήκες αποθεμάτων χωρίς δικαιώματα εκμετάλλευσης για να γεμίσετε τη ροή σας με περιεχόμενο επωνυμίας. Προγραμματίστε και συνδεθείτε με εκατομμύρια επωνυμίες που θέλουν να δοκιμάσουν νέες υπηρεσίες και ιδέες συνεργασίας.

Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Plann για να προγραμματίσετε, να αναρτήσετε και να επαναπροσδιορίσετε το περιεχόμενό σας με την καλύτερη απόδοση σε πέντε κορυφαίες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων με ένα κλικ. Πρόσβαση και εισαγωγή όλων των πιο σημαντικών αρχείων σας από το Dropbox + Google Drive απευθείας από το Plann. Είναι ένα απλό μέρος για να σχεδιάσετε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων, για παράδειγμα, Instagram, Facebook, LinkedIn κ.λπ.

Ανεμος εκ των όπισθεν

Ανεμος εκ των όπισθεν αυτοματοποιεί πολύπλοκα μέρη του μάρκετινγκ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να μπορείτε να αναπτυχθείτε πιο γρήγορα και πιο έξυπνα. Μετατρέψτε τις φωτογραφίες σας σε ελκυστικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με ένα μαγικό κλικ. Διαθέτει χιλιάδες επιμελημένες παλέτες χρωμάτων, επιλογές διάταξης και επεξεργασίες με ένα κλικ. Έτσι, σας βοηθά να εντυπωσιάσετε τους πελάτες σας με επαγγελματικά σχέδια.

Το Tailwind δημοσιεύει αυτόματα περιεχόμενο κοινωνικών μέσων για εσάς. Για παράδειγμα, αυξάνει την αφοσίωση δημοσιεύοντας αναρτήσεις τη στιγμή που το κοινό-στόχος σας είναι πιο ενεργό. Συνδεθείτε με άλλους δημιουργούς του Instagram και εμπνευστείτε από μοναδικές ιδέες.

Περίληψη

Το Instagram έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνονται οι επιχειρήσεις. Αυτή η φωτοκεντρική εφαρμογή έχει λατρεία μεταξύ ανθρώπων, διασημοτήτων, εταιρειών και δημιουργών. Το μοναδικό οπτικό περιεχόμενο είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για μάρκετινγκ ηλεκτρονικού εμπορίου. Αν κάποια επιχείρηση δεν περιλαμβάνει το Instagram στη στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ, χάνει. Αυτό το άρθρο έχει συζητήσει όλα τα εργαλεία μάρκετινγκ του Instagram που μπορούν να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να διαχειρίζονται αναρτήσεις, να προγραμματίζουν, να οργανώνουν διαγωνισμούς και να κάνουν περισσότερα.