Πώς να δείτε τις ιστορίες Instagram χωρίς λογαριασμό

Σήμερα, είναι εκπληκτικό να ακούς όταν κάποιος δεν έχει λογαριασμό στο Instagram. Αλλά ακόμη και εκείνοι που μπόρεσαν να αντισταθούν σε αυτό το κοινωνικό δίκτυο ξέρουν τι είναι οι ιστορίες του Instagram. Αν έχετε ακούσει για μια ιστορία που απλά δεν μπορείτε να χάσετε, πιθανότατα αναρωτιέστε αν υπάρχουν τρόποι να τη δείτε χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσετε λογαριασμό.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας πούμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με την προβολή ιστοριών στο Instagram και θα προτείνουμε ποια εργαλεία μπορούν να σας βοηθήσουν να το κάνετε.

Μπορώ να δω τις ιστορίες Instagram χωρίς λογαριασμό;

Ανακαλύψατε ότι κάποιος σημαντικός για εσάς δημοσίευσε μια ιστορία και θέλετε να το ελέγξετε το συντομότερο δυνατό. Αλλά δεν έχεις λογαριασμό. Εφόσον το άτομο που δημοσίευσε την ιστορία μπορεί να δει ποιος την άνοιξε, δεν θέλετε να ζητήσετε βοήθεια από τους φίλους σας. Αν προσπαθήσετε να πάτε στο Instagram δικτυακός τόποςθα δείτε μόνο την επιλογή δημιουργίας λογαριασμού και δεν υπάρχει λύση για πρόσβαση στη ροή.

Ευτυχώς, υπάρχει τρόπος να προβάλετε τις ιστορίες του Instagram χωρίς λογαριασμό, αλλά πρέπει να χρησιμοποιήσετε το σωστό λογισμικό τρίτων για να το κάνετε. Έχουμε ετοιμάσει αυτήν τη λίστα με τα καλύτερα εκεί έξω, μαζί με οδηγίες για το πώς να τα χρησιμοποιήσετε:

Insta-Stories Online

Insta-Stories Online είναι ένα δωρεάν και εύχρηστο εργαλείο που σας δίνει τη δυνατότητα να βλέπετε ιστορίες χωρίς λογαριασμό. Είναι ένας ιστότοπος, επομένως δεν απαιτεί τη λήψη εφαρμογών ή προγραμμάτων. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε λογαριασμό για αυτό.

Δείτε πώς να το χρησιμοποιήσετε:

  • Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας και μεταβείτε στο Insta-Stories Online δικτυακός τόπος.
    Εισαγάγετε το όνομα χρήστη του ατόμου του οποίου η ιστορία θέλετε να δείτε στη γραμμή αναζήτησης και πατήστε “Enter” ή πατήστε το εικονίδιο του μεγεθυντικού φακού στα δεξιά. Δώστε προσοχή στις παύλες, τις υπογραμμίσεις, τις τελείες και τυχόν άλλα σημεία στίξης που βρίσκονται στο όνομα χρήστη τους.
  • Θα δείτε το προφίλ να εμφανίζεται επάνω αριστερά. Πατήστε τον μωβ κύκλο στα αριστερά για να αποκτήσετε πρόσβαση στις ιστορίες τους. Μπορείτε επίσης να κάνετε κύλιση προς τα κάτω για να δείτε όλες τις τρέχουσες ιστορίες από αυτόν τον χρήστη και να επιλέξετε αυτή που θέλετε να δείτε.
  • Εάν θέλετε να δείτε άλλες ιστορίες που δημοσιεύονται από τον χρήστη, πατήστε το αριστερό ή το δεξί βέλος.
  •   Περιηγηθείτε στο Instagram σε μια διάταξη Pinterest Like

    Το Insta-Stories Online σάς επιτρέπει να κατεβάζετε ιστορίες στη συσκευή σας πατώντας το κουμπί “Λήψη” στην επάνω δεξιά γωνία. Επιπλέον, μπορείτε να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας προφίλ πατώντας το εικονίδιο καρδιάς στα δεξιά του ονόματος χρήστη. Αυτό το λογισμικό σάς επιτρέπει επίσης να βλέπετε και να κατεβάζετε αναρτήσεις.

    Instadp

    Εκτός από την προβολή και τη λήψη ιστοριών Instagram, Instadp σας επιτρέπει να προβάλλετε και να κατεβάζετε φωτογραφίες προφίλ Instagram, Καρούλια, Αναρτήσεις, Στιγμιότυπα και βίντεο.

    Δείτε πώς μπορείτε να δείτε τις ιστορίες Instagram χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο:

  • Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας και επισκεφτείτε το Instadp δικτυακός τόπος.
  • Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη του ατόμου του οποίου την ιστορία θέλετε να προβάλετε στη γραμμή αναζήτησης «Όνομα χρήστη» και πατήστε «Enter» ή επιλέξτε το εικονίδιο του μεγεθυντικού φακού.
  • Πατήστε «Συνέχεια».
  • Κάντε κύλιση προς τα κάτω για να δείτε όλες τις ιστορίες που έχει δημοσιεύσει ο χρήστης τις τελευταίες 24 ώρες. Εάν θέλετε να αποθηκεύσετε κάποιο από αυτά, πατήστε το κουμπί «Λήψη».
  • Κάθε προφίλ που αναζητάτε θα εμφανίζεται στο “Ιστορικό”, ώστε να έχετε πάντα πρόσβαση σε αυτά αργότερα χωρίς πρόβλημα.

    Το Instadp λειτουργεί σε όλες τις πλατφόρμες και είναι εντελώς δωρεάν.

    ΙστορίεςIG

    ΙστορίεςIG είναι ένας ακόμη απλός και δωρεάν ιστότοπος για προβολή και λήψη ιστοριών Instagram. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε τόσο στον υπολογιστή όσο και στην κινητή συσκευή σας, ανεξάρτητα από το λειτουργικό σύστημα που διαθέτετε. Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για να το χρησιμοποιήσετε:

  • Από το πρόγραμμα περιήγησής σας, επισκεφθείτε το Ιστοσελίδα StoriesIG.
  • Εισαγάγετε το όνομα χρήστη του προφίλ στη γραμμή αναζήτησης και πατήστε “Enter” ή τα δύο βέλη στα δεξιά. Δώστε προσοχή σε τυχόν σημεία στίξης στο όνομα χρήστη.
  • Θα δείτε τον αριθμό των τρεχουσών ιστοριών που εμφανίζεται κάτω από το όνομα χρήστη. Κάντε κύλιση προς τα κάτω για να τα δείτε. Για να τα αποθηκεύσετε στη συσκευή σας, επιλέξτε “Λήψη”.
  • Αυτό το εργαλείο σάς δίνει τη δυνατότητα να προβάλετε και να κατεβάσετε τα Highlights του Instagram επίσης. Απλώς επιλέξτε “Highlights” αφού αναζητήσετε ένα όνομα χρήστη.

      Πώς να ακολουθήσετε Hashtags στο Instagram

    Mystalk

    Οι άλλοι ιστότοποι που αναφέραμε παραπάνω είναι εξαιρετικοί, αλλά υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να λάβετε λάθος αποτελέσματα, ειδικά εάν υπάρχουν πολλοί λογαριασμοί με παρόμοιο όνομα χρήστη. Σας επιτρέπουν να εισάγετε το όνομα χρήστη, αλλά ο ιστότοπος επιλέγει ένα τυχαία εάν υπάρχουν πολλά παρόμοια προφίλ.

    Mystalk σας επιτρέπει να εισαγάγετε το όνομα χρήστη και στη συνέχεια να επιλέξετε το σωστό προφίλ που θέλετε να προβάλετε. Εξαιτίας αυτού, δεν χρειάζεται να γνωρίζετε το ακριβές όνομα χρήστη. Επιπλέον, μπορείτε να βρείτε το προφίλ χρησιμοποιώντας απλώς το πραγματικό όνομα του ατόμου (αν το έχει προσθέσει στο Instagram).

    Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε:

  • Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας και μεταβείτε στο Mystalk δικτυακός τόπος.
  • Εισαγάγετε το όνομα χρήστη ή το όνομα και το επώνυμο του ατόμου στη γραμμή αναζήτησης στο επάνω μέρος και πατήστε “Enter” ή τον μεγεθυντικό φακό στα δεξιά.
  • Επιλέξτε το προφίλ που θέλετε να δείτε.
  • Θα δείτε τις ιστορίες του προφίλ κάτω από το όνομα χρήστη. Σαρώστε τα για να βρείτε αυτό που σας ενδιαφέρει ή δείτε όλα. Για να τα αποθηκεύσετε στη συσκευή σας, πατήστε “Λήψη” στην κάτω δεξιά γωνία της ιστορίας.
  • Dumpor

    Dumpor σας δίνει τη δυνατότητα να αναζητήσετε και να κατεβάσετε ιστορίες, αναρτήσεις και βίντεο. Ένα άλλο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι ότι σας επιτρέπει να διεξάγετε την αναζήτηση βάσει hashtag ή τοποθεσιών.

    Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να δείτε τις ιστορίες του Instagram:

  • Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας και επισκεφτείτε το Dumpor δικτυακός τόπος.
  • Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη στη γραμμή αναζήτησης.
  • Θα δείτε πολλά προφίλ να εμφανίζονται στα αποτελέσματα. Επιλέξτε αυτό που σας ενδιαφέρει.
  • Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε “Εμφάνιση ιστοριών”.
  • Επιλέξτε αυτό που θέλετε να δείτε. Εάν θέλετε να το αποθηκεύσετε στη συσκευή σας, πατήστε το πράσινο εικονίδιο στην επάνω δεξιά γωνία.
  • Υπάρχουν μειονεκτήματα στη χρήση ιστότοπων για προβολή ιστοριών χωρίς λογαριασμό;

    Οι ιστότοποι που αναφέραμε είναι δωρεάν και εξυπηρετούν το σκοπό τους, αλλά υπάρχουν πολλά πιθανά μειονεκτήματα που πρέπει να έχετε υπόψη σας:

    Ασφάλεια

    Στις περισσότερες περιπτώσεις, η χρήση των θεατών ιστορίας Instagram είναι ασφαλής. Ωστόσο, αυτοί οι ιστότοποι μπορούν ακόμα να παρακολουθούν τη δραστηριότητα και τις πληροφορίες σας. Όσοι ανησυχούν για την ασφάλειά τους στο Διαδίκτυο μάλλον δεν θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν αυτά τα εργαλεία ή να τα ερευνήσουν περαιτέρω πριν αποφασίσουν για ένα.

      Πώς να προσθέσετε εκπομπές Netflix σε μια ιστορία Instagram

    Ορισμένοι ιστότοποι ισχυρίζονται ότι σας δίνουν τη δυνατότητα να προβάλλετε ιστορίες που δημοσιεύονται από ιδιωτικά προφίλ και στη συνέχεια σας ανακατευθύνουν σε άλλες σελίδες που συχνά δεν είναι νόμιμες. Αυτοί οι ιστότοποι μπορεί να περιέχουν ακόμη και ιούς που μπορούν να βλάψουν τη συσκευή σας.

    Άλλοι ιστότοποι ενδέχεται να σας ζητήσουν να εισαγάγετε τη διεύθυνση email, τον αριθμό τηλεφώνου ή άλλες προσωπικές πληροφορίες. Αν και αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς, σας συμβουλεύουμε να μην το κάνετε. Πολλοί θεατές της ιστορίας του Instagram δεν απαιτούν από εσάς να παρέχετε προσωπικά στοιχεία.

    Διαφημίσεις

    Οι περισσότεροι θεατές ιστοριών του Instagram περιέχουν διαφημίσεις που μπορεί να είναι ενοχλητικές και να οδηγήσουν σε ιστότοπους που δεν είναι αξιόπιστοι. Είναι καλύτερο να τα αγνοήσετε.

    Είναι δυνατή η προβολή της ιστορίας όλων χωρίς λογαριασμό;

    Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στις ιστορίες όλων. Πρώτα απ ‘όλα, μπορείτε να δείτε ιστορίες μόνο από δημόσιους λογαριασμούς. Οι χρήστες του Instagram έχουν δύο επιλογές για τους λογαριασμούς τους: δημόσιο και ιδιωτικό. Όταν ένας λογαριασμός έχει οριστεί σε “δημόσιο”, όλοι μπορούν να δουν τις αναρτήσεις και τις ιστορίες τους. Όμως, όταν ένας ιδιωτικός λογαριασμός δημοσιεύει μια ανάρτηση ή μια ιστορία, μόνο οι ακόλουθοί του μπορούν να τη δουν. Έτσι, αν προσπαθείτε να δείτε μια ιστορία που δημοσιεύτηκε από ένα ιδιωτικό προφίλ, δεν έχετε τύχη.

    Επιπλέον, το Instagram διαθέτει την επιλογή «Στενοί φίλοι». Ενεργοποιώντας το, οι χρήστες μοιράζονται την ιστορία τους μόνο με τα άτομα που έχουν επιλέξει. Είναι αδύνατη η πρόσβαση σε αυτές τις ιστορίες εκτός εάν έχετε λογαριασμό και προστεθείτε στους στενούς φίλους τους.

    Τέλος, να θυμάστε ότι κάθε ιστορία διαρκεί μόνο 24 ώρες. Δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια ιστορία που έχει λήξει, εκτός εάν ο χρήστης την αποθηκεύσει στην ενότητα “Καλύτερα”.

    Δεν χρειάζεστε λογαριασμό για να δείτε τις ιστορίες Insta

    Το Instagram δεν σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στις ιστορίες των ανθρώπων εάν δεν έχετε λογαριασμό. Αλλά, με τη βοήθεια πολλών θεατών ιστορίας Instagram, αυτό δεν είναι πρόβλημα. Διάφορα εργαλεία είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιαδήποτε πλατφόρμα, ανεξάρτητα από το λειτουργικό σύστημα. Επιπλέον, είναι φιλικά προς το χρήστη και εντελώς δωρεάν.

    Ελπίζουμε να βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο και να ξέρετε τώρα πώς να προβάλλετε ιστορίες Instagram χωρίς λογαριασμό.

    Έχετε δοκιμάσει να δείτε ιστορίες στο Instagram χωρίς λογαριασμό; Τι εργαλείο χρησιμοποιήσατε; Πείτε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.