Ποια είναι η τοποθεσία στιγμιότυπου οθόνης FFXIV;

Θέλετε ποτέ να τραβήξετε όμορφες σκηνικές εικόνες του βιντεοπαιχνιδιού σας ή για τα σημαντικά σας δεδομένα, αλλά δεν μπορείτε να βρείτε τον σωστό τρόπο για να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης; Μπορείτε να μάθετε πώς να τραβάτε στιγμιότυπα οθόνης παιχνιδιών όπως το Final Fantasy XIV με τη βοήθεια μερικών βημάτων. Εάν είστε κάποιος που αναζητά συμβουλές για το ίδιο, σας φέρνουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα δείξει ποια είναι η τοποθεσία στιγμιότυπου οθόνης FFXIV. Θα μάθετε επίσης για τη λειτουργία φωτογραφίας στο FFXIV και πώς να τραβάτε στιγμιότυπα οθόνης στα Windows 10.

Ποια είναι η τοποθεσία στιγμιότυπου οθόνης FFXIV;

Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να μάθετε για τη θέση του στιγμιότυπου οθόνης στο FFXIV λεπτομερώς.

  Πώς να απενεργοποιήσετε την εκμάθηση νέων λέξεων με τη λειτουργία ανώνυμης περιήγησης του SwiftKey

Πώς μπορείτε να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης;

Για να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης σε διάφορες συσκευές, όπως το τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σας, χρησιμοποιήστε τις παρακάτω εντολές:

  • Για να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης στο τηλέφωνο, πατήστε ταυτόχρονα το κουμπί αύξησης της έντασης ήχου + λειτουργίας και αφήστε τα για να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης.
  • Για να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης στον υπολογιστή σας, χρησιμοποιήστε το πλήκτρο συντόμευσης Print Screen, PrtSc. Πατήστε το πλήκτρο PrtSc + Windows για να τραβήξετε το στιγμιότυπο οθόνης.
  • Για να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης σε Mac, πατήστε Command + Shift + 3 κουμπιά.

Πώς μπορείτε να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης στα Windows;

Υπάρχουν δύο τρόποι λήψης στιγμιότυπων οθόνης στα Windows:

  • Χρησιμοποιήστε τη συντόμευση πλήκτρων PrtSc + Windows για να τραβήξετε ολόκληρη την οθόνη.
  • Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα Windows + Shift + S για να κάνετε λήψη οθόνης ενός τμήματος της οθόνης.

Πώς μπορείτε να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης στα Windows 10;

Ο ευκολότερος τρόπος λήψης στιγμιότυπων οθόνης στα Windows 10 και 11 είναι μέσω του συνδυασμού πλήκτρων των πλήκτρων Windows + PrtSc. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πού βρίσκεται η τοποθεσία στιγμιότυπου οθόνης FFXIV.

  Το μεγαλύτερο σημαίνει πραγματικά καλύτερο;

Τι είναι το κουμπί Screenshot στο Steam;

Το προεπιλεγμένο κουμπί για τη λήψη στιγμιότυπων οθόνης στο Steam είναι το κουμπί F12.

Πού αποθηκεύονται τα στιγμιότυπα οθόνης σας;

Στις περισσότερες συσκευές, όποτε τραβάτε στιγμιότυπα οθόνης, αποθηκεύονται από προεπιλογή σε έναν φάκελο με τον τίτλο Screenshots. Εάν τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης στα Windows, τότε το στιγμιότυπο οθόνης θα διατηρηθεί στον υπολογιστή σας στο φάκελο Στιγμιότυπα οθόνης.

Πώς να κάνετε στιγμιότυπο οθόνης FFXIV;

Ας δούμε πώς να πάρουμε ένα FFXIV στιγμιότυπο οθόνης.

  • Για να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης του Final Fantasy XIV στα Windows, μπορείτε να πατήσετε το συνδυασμό πλήκτρων PrtSc + Windows.
  • Για να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης χρησιμοποιώντας το PS4, πατήστε το κουμπί SHARE.
  • Για να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης χρησιμοποιώντας το PS5, χρησιμοποιήστε το κουμπί CREATE.

Διαβάστε τις επερχόμενες ενότητες για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το FFXIV και τη θέση του στιγμιότυπου οθόνης του.

Πώς μπορείτε να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης σε υπολογιστή FFXIV;

Μπορείτε να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης σε υπολογιστή FFXIV χρησιμοποιώντας το κουμπί Print Screen PrtSc. Πατήστε μαζί τα πλήκτρα Windows + PrtSc για να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης του παιχνιδιού Final Fantasy XIV. Επίσης, μπορείτε να πατήσετε τα πλήκτρα Windows + Shift + S για να τραβήξετε το στιγμιότυπο οθόνης.

  Καλύτερες υπηρεσίες καταλόγου δικτύου και εργαλεία παρακολούθησης

Υπάρχει λειτουργία φωτογραφίας στο FFXIV;

Ναί. Μια λειτουργία φωτογραφίας στο FFXIV που ονομάζεται Group Pose χρησιμοποιείται για τη λήψη στιγμιότυπων οθόνης του παιχνιδιού Final Fantasy XIV.

Πού πηγαίνουν τα στιγμιότυπα οθόνης στο FF14;

Όλα τα στιγμιότυπα οθόνης του Final Fantasy XIV που τραβάτε στο παιχνίδι αποθηκεύονται στο φάκελο του παιχνιδιού στον τοπικό σας δίσκο από προεπιλογή. Η θέση του στιγμιότυπου οθόνης FFXIV βρίσκεται στο φάκελο FFXIV με έναν άλλο φάκελο με τον τίτλο Screenshots που αποθηκεύει όλα τα στιγμιότυπα οθόνης που τραβάτε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Πού πηγαίνουν τα στιγμιότυπα οθόνης FFXIV στο Steam;

Στο Steam, τα στιγμιότυπα οθόνης που τραβάτε από το παιχνίδι FFXIV αποθηκεύονται στο φάκελο User data μέσα στο φάκελο Steam στον τοπικό σας δίσκο όπου το εγκαταστήσατε.

Πού πηγαίνουν τα στιγμιότυπα οθόνης Gshade για το FFXIV;

Τα στιγμιότυπα οθόνης Gshade του παιχνιδιού σας FFXIV αποθηκεύονται στην τοποθεσία DocumentsMy GamesFINAL FANTASY XIV – A Realm Reborn στιγμιότυπα οθόνης από προεπιλογή, εκτός εάν έχετε αλλάξει τη θέση κατά τη διαδικασία εγκατάστασης.

Πώς μπορείτε να τραβήξετε μια φωτογραφία με το Gpose FFXIV;

Εάν θέλετε να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης του Final Fantasy XIV με Group Pose στα Windows, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί Print Screen PrtSc + το πλήκτρο Windows. Για να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης χρησιμοποιώντας PS4 & PS5, πατήστε τα κουμπιά SHARE και CREATE, αντίστοιχα.

Πώς μπορείτε να βγείτε από το Gpose;

Για έξοδο από το Group Pose, πατήστε το πλήκτρο A ή το πλήκτρο Escape στον υπολογιστή σας. Και για PS4/PS5, μπορείτε να πατήσετε το πλήκτρο X στο χειριστήριό σας.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και ότι μπορέσατε να μάθετε ποια είναι η τοποθεσία στιγμιότυπου οθόνης FFXIV. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Πείτε μας ποιο θέμα θέλετε να μάθετε στο επόμενο άρθρο μας.