Οι Λεπτοί σελιδοδείκτες σάς επιτρέπουν να προσαρμόσετε τη γραμμή σελιδοδεικτών [Firefox]


Έχουμε καλύψει πολλές επεκτάσεις και πρόσθετα που βοηθούν στη διαχείριση των σελιδοδεικτών και υπάρχει ένας υγιής αριθμός επιλογών που είναι διαθέσιμες για όποιον θέλει να αποθηκεύσει σελιδοδείκτες στο διαδίκτυο, αν προτιμά να έχει τους σελιδοδείκτες σας όπου κι αν πάτε. Αυτό που δεν έχουμε καλύψει πολλά είναι ένας τρόπος να προσαρμόσουμε την υπάρχουσα γραμμή εργαλείων σελιδοδεικτών στα προγράμματα περιήγησής μας. Με τον προβληματισμό, συνειδητοποιώ πόσο σπάνια είναι αυτά. Δεδομένου του πόσο πολύ αρέσει στους χρήστες να προσαρμόζουν τα προγράμματα περιήγησής τους, είναι περίεργο για αυτή τη συγκεκριμένη και πολύ συχνά χρησιμοποιούμενη λειτουργία να μην έχει λάβει ιδιαίτερη προσοχή όσον αφορά την εμφάνιση. Το Thin Bookmarks είναι ένα πρόσθετο Firefox που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε την εμφάνιση της γραμμής σελιδοδεικτών. μπορείτε να διαχειριστείτε το ύψος του, να αποκρύψετε είτε το εικονίδιο ή τον τίτλο ενός σελιδοδείκτη ή/και ενός φακέλου, να διαχειριστείτε την αναπλήρωση γύρω από έναν σελιδοδείκτη, να ενεργοποιήσετε τις γραμμές κύλισης για κύλιση σε μια λίστα σελιδοδεικτών και να αποκρύψετε την καταχώριση “Άνοιγμα όλων σε καρτέλες”.

  Πώς να αποτρέψετε την αυτόματη ενημέρωση στον Firefox 57

Το Thin Bookmarks είναι ένας σελιδοδείκτης χωρίς επανεκκίνηση και θα χρειαστεί να τον προσαρμόσετε μόνο μία φορά πριν τον ξεχάσετε. Μεταβείτε στις επιλογές του πρόσθετου για να ξεκινήσετε την προσαρμογή της γραμμής σελιδοδεικτών.

Οι επιλογές χωρίζονται σε πέντε ενότητες. Η ενότητα “Γραμμή” σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε το ύψος της γραμμής σελιδοδεικτών και το διάστημα μεταξύ δύο στοιχείων στη γραμμή σελιδοδεικτών (επένδυση). Η ενότητα “Στοιχεία” σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε το χώρο (επένδυση) στο επάνω και το κάτω μέρος του favicon ενός σελιδοδείκτη ή φακέλου και το διάστημα πάνω από τον τίτλο (κείμενο). Η ενότητα “Σελιδοδείκτες” σάς επιτρέπει να αποκρύψετε το εικονίδιο και το κείμενο για όλους τους σελιδοδείκτες, αν και δεν έχει νόημα να αποκρύψετε και τα δύο, επειδή δεν έχετε κανέναν τρόπο πρόσβασης σε αυτά. Εάν είστε εξοικειωμένοι με το favicon ενός σελιδοδείκτη, μπορείτε να αποκρύψετε το κείμενο ή εάν πιστεύετε ότι το favicon είναι σπατάλη χώρου, μπορείτε να επιλέξετε να προβάλετε μόνο τον τίτλο.

  Το Super Drag επιταχύνει την περιήγηση στον Firefox μέσω ενεργειών μεταφοράς και απόθεσης

Οι ίδιες επιλογές είναι διαθέσιμες για φακέλους στην ενότητα “Φάκελος”. Υπάρχει η προστιθέμενη επιλογή για απόκρυψη favicons σελιδοδεικτών μέσα σε ένα φάκελο.

Τελευταία είναι η ενότητα “Dropdown” που σας επιτρέπει να προσθέσετε γραμμές κύλισης αντί για την αυτόματη κύλιση που ενεργοποιείται από τη θέση του δρομέα. Μπορείτε να διαχειριστείτε το ελάχιστο πλάτος του αναπτυσσόμενου μενού καθώς και να αποκρύψετε την επιλογή “Άνοιγμα όλων σε καρτέλες”. Τίποτα δεν απομένει με αυτό το πρόσθετο. είναι σπάνια ράτσα και δουλεύει τέλεια.

Εγκαταστήστε λεπτούς σελιδοδείκτες για Firefox