Το Weatheroux⁺ είναι τόσο απλό και καθαρό όσο μπορεί να γίνει μια εφαρμογή καιρού [Android]


Το Android Lollipop έχει κυκλοφορήσει τώρα και το Material Design είναι ένα πολύ πραγματικό και συμβαίνει. Μπορείτε να διαβάσετε για τις πολλές μεγάλες νέες δυνατότητες στο Android L στην ανάρτησή μας εδώ. Ο σχεδιασμός υλικού πρόκειται να αλλάξει την εμφάνιση των εφαρμογών Android πολύ σύντομα και προς τιμήν του απλού σχεδιασμού, εδώ είναι μια εξαιρετική εφαρμογή καιρού για εσάς. Weatheroux⁺. Εξετάζουμε τόσες πολλές εφαρμογές καιρού που θα μπορούσαμε πιθανώς να δημιουργήσουμε μια λίστα με τις πρώτες δέκα από αυτές, αλλά η καθεμία επιλέγεται για ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό που μπορεί να αρέσει στον χρήστη. Με το Weatheroux⁺, μας αρέσει η σχεδίαση και η απλή εκτέλεσή του. Χρησιμοποιείται και πλοηγείται εξ ολοκλήρου με ένα πάτημα του δακτύλου σας. Αν αυτό δεν είναι απλό και μίνιμαλ, δεν ξέρω τι είναι.

  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το AirDrop σε υπολογιστή με Windows ή τηλέφωνο Android;

Εκκινήστε την εφαρμογή και εισαγάγετε την τρέχουσα τοποθεσία σας. Το Weatheroux⁺ μπορεί να σας δώσει τον καιρό μόνο για μία πόλη και δεν εντοπίζει αυτόματα την τρέχουσα τοποθεσία σας. Χρειάζεται επίσης λίγος χρόνος για να βρείτε τη σωστή πόλη αφού πληκτρολογήσετε το όνομα, αλλά η πλεύση είναι ομαλή από εκεί.

Με το Weatheroux⁺, πρέπει να μάθετε πού βρίσκονται τα σημεία βρύσης. Πατήστε την πρόγνωση καιρού όπου λέει αίθριος ή συννεφιασμένος και αλλάζει στην πρόγνωση για την επόμενη μέρα. Μπορείτε να λάβετε προβλέψεις για τις επόμενες δύο ημέρες απλώς πατώντας το.

Στο κάτω μέρος της οθόνης, λαμβάνετε μια ένδειξη θερμοκρασίας που μπορείτε να πατήσετε για να αλλάξετε μεταξύ Φαρενάιτ και Κελσίου. Βεβαιωθείτε ότι έχετε πατήσει στην αριθμητική τιμή της μονάδας και όχι στις άλλες πληροφορίες καιρού. Πατώντας τις πληροφορίες καιρού θα έχετε πρόσθετες πληροφορίες, όπως υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες για εκείνη την ημέρα.

  Λάβετε ειδοποίηση για το Android L's Heads Up στη συσκευή σας τώρα [No Root]

Το Weatheroux⁺ αλλάζει το χρώμα του φόντου για να αντικατοπτρίζει το είδος του καιρού που θα βιώσετε με το κόκκινο και το πορτοκαλί να προορίζονται για καθαρές ή/και ηλιόλουστες μέρες και το μπλε να χρησιμοποιείται για μια βροχερή μέρα. Η εφαρμογή σάς δίνει επίσης προτάσεις για το τι να κάνετε εκείνη την ημέρα, όπως να πάτε για πικνίκ. Μερικές φορές, θα σας υπενθυμίσει να πάρετε την ομπρέλα σας. Η εφαρμογή δεν έχει διαφημίσεις, αλλά δεν συνοδεύεται από γραφικό στοιχείο για την αρχική σας οθόνη ή την οθόνη κλειδώματος.

Κατεβάστε το Weatheroux⁺ από το Google Play Store

  Πώς να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις YouTube σε iPhone, iPad και Android