Νέες δυνατότητες στο Chrome 35 για επιτραπέζιους υπολογιστές και Android

Το Chrome 35 για επιτραπέζιους υπολογιστές και Android κυκλοφορεί. Οι αλλαγές και οι νέες δυνατότητες που εισήχθησαν για την έκδοση για υπολογιστές είναι απογοητευτικές για τους τελικούς χρήστες, αλλά οι προγραμματιστές πρόκειται να το καλωσορίσουν. Το Chrome 35 υποστηρίζει περισσότερη είσοδο αφής, ορισμένες νέες λειτουργίες JavaScript και νέες επεκτάσεις και API. Το Chrome 35 για Android έχει πολλά περισσότερα να προσφέρει στους τελικούς χρήστες. για επιλεγμένες συσκευές υποστηρίζει πλέον πολλά παράθυρα. Για όλες τις άλλες συσκευές, η νέα έκδοση υποστηρίζει αναπαραγωγή βίντεο σε πλήρη οθόνη με στοιχεία ελέγχου HTML και υπότιτλους, καθώς και μια νέα «Αναίρεση κλειστής καρτέλας» που είναι αρκετά αυτονόητη.

  Η δημοφιλής εφαρμογή μεταφοράς περιεχομένου Android Pushbullet έρχεται στα Windows

Chrome 35 – Επιτραπέζιος υπολογιστής

Έλεγχος προγραμματιστή στην είσοδο αφής

Το Chrome 35 δίνει στους προγραμματιστές τον έλεγχο της ιδιότητας CSS με δράση αφής. Οι προγραμματιστές θα μπορούν να εκχωρήσουν μια διαφορετική ενέργεια ή να απενεργοποιήσουν την προεπιλεγμένη για τον τροχό του ποντικιού.

Νέες εφαρμογές/API επεκτάσεων

Το Chrome 35 υποστηρίζει ορισμένες νέες επεκτάσεις και API. Μπορείτε να προβάλετε μια λίστα με τα πρόσφατα υποστηριζόμενα API εδώ

Chrome 35 – Android

Υποστήριξη υποτίτλων & Στοιχεία ελέγχου HTML 5

Τα νέα στοιχεία ελέγχου του προγράμματος αναπαραγωγής βίντεο καταλαμβάνουν πολύ λιγότερο χώρο στην οθόνη από τα παλιά και το Chrome μπορεί πλέον να υποστηρίζει υπότιτλους. Αυτό σημαίνει ότι εάν ένα βίντεο ανέβηκε με υπότιτλους ενσωματωμένους ως αρχείο SRT, οι χρήστες θα μπορούν να το δουν τώρα στην οθόνη τους.

  Πώς (και γιατί) να χρησιμοποιήσετε τον προσομοιωτή Chromebook της Google

Αναίρεση κλειστών καρτελών

Η αναίρεση κλειστών καρτελών είναι μια δυνατότητα που εξηγείται και είναι απλά περίεργο που δεν υπήρχε πριν. Όταν κλείνετε μια καρτέλα, εμφανίζεται μια μικρή ειδοποίηση επικάλυψης στο κάτω μέρος της οθόνης που σας ενημερώνει ποια καρτέλα κλείσατε με ένα κουμπί αναίρεσης που μπορείτε να την καρτέλα για να την επαναφέρετε.

Μπορείτε να διαβάσετε το πλήρες αρχείο καταγραφής αλλαγών για τη νέα έκδοση, και για τα δύο στο επίσημο ιστολόγιο. Η νέα έκδοση για την επιφάνεια εργασίας είναι πραγματικά κάτι για προγραμματιστές. Το Chrome στο Android προσφέρει στους τελικούς χρήστες μερικές νέες δυνατότητες, αλλά δεν είναι καθόλου σημαντικές, ειδικά αν σκεφτείτε την τεράστια ενημέρωση που είχε ο Firefox πριν από λίγο καιρό για το Android.

  Πώς να αποκλείσετε όλες τις αναφορές για τις εκλογές του 2016 στις ΗΠΑ από τη ροή σας στο Twitter [Chrome]