Ενισχύστε την αρχική σελίδα του προγράμματος περιήγησής σας με αυτές τις 10 τυχαίες δημιουργίες ιστοτόπων

Το να έχετε την ίδια αρχική σελίδα κάθε φορά που ανοίγετε το πρόγραμμα περιήγησής σας μπορεί να γίνει βαρετό μετά από λίγο. Ακολουθούν δέκα ιστότοποι που θα σας προσφέρουν ένα τυχαίο διασκεδαστικό γεγονός, βίντεο ή μια πληροφορία κάθε φορά που ανοίγετε το πρόγραμμα περιήγησής σας.

Εάν θέλετε να διατηρήσετε την υπάρχουσα αρχική σας σελίδα, μπορείτε πάντα να αλλάξετε τα πράγματα έχοντας πολλές αρχικές σελίδες. Κάντε δεξί κλικ στους παρακάτω συνδέσμους για να αντιγράψετε τον σύνδεσμο που χρειάζεστε και να τον προσθέσετε στις ρυθμίσεις της αρχικής σας σελίδας (ή να τον προσθέσετε σελιδοδείκτη) στο πρόγραμμα περιήγησης της επιλογής σας.

Δεν είστε σίγουροι πώς να αλλάξετε την αρχική σας σελίδα; Σας καλύπτουμε, είτε χρησιμοποιείτε Chrome, Edge, Firefox ή Safari.

Βικιπαίδεια

Η αγαπημένη εγκυκλοπαίδεια όλων—Βικιπαίδεια— έχει μια επιλογή τυχαίας σελίδας που θα εμφανίζει μια σελίδα από τη συλλογή της σχεδόν 6 εκατομμύρια σελίδες.

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε διαφορετική γλώσσα, αλλάξτε το “en” στη διεύθυνση URL στην κατάλληλη γλώσσα, όπως “es” για τα ισπανικά ή “de” για τα γερμανικά. Αυτό είναι επίσης πολύ χρήσιμο εάν μαθαίνετε μια νέα γλώσσα.

Επιπλέον, οι περισσότεροι ιστότοποι που έχουν δημιουργηθεί σε αυτήν τη μορφή wiki έχουν μια “τυχαία” επιλογή, η οποία μας φέρνει τακτοποιημένα στο . . .

  Πώς να πολλαπλασιάσετε αριθμούς στα φύλλα Google

Wookieepedia

ο Wookiepedia Το wiki περιλαμβάνει επίσης μια επιλογή τυχαίας σελίδας. Αν είστε λάτρης του Star Wars —όπως πολλοί από εμάς εδώ στο How-To Geek— τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αυτό να φάει χρόνο όσο τίποτα άλλο.

Μπορείτε να διαβάσετε τη μεγάλη ιστορία ενός χαρακτήρα, ενός μέρους ή ενός όπλου για το οποίο δεν ήξερες σχεδόν τίποτα. Στη συνέχεια, θα κάνετε κλικ σε συνδέσμους προς άλλους ενδιαφέροντες χαρακτήρες, μέρη ή όπλα και πριν το καταλάβετε, θα έχετε ανοιχτές 20 καρτέλες και δεν έχετε κάνει τίποτα παραγωγικό για μια ώρα. Ρωτήστε μας πώς ξέρουμε.

Reddit

Αγαπάτε το Reddit αλλά δυσκολεύεστε να διαβάσετε οτιδήποτε εκτός των αγαπημένων σας subreddits; Αυτό είναι για σένα.

Υποδεικνύοντας την αρχική σελίδα του προγράμματος περιήγησής σας r/τυχαία, θα μεταφερθείτε σε ένα subreddit που ίσως δεν έχετε ξαναδεί. Ωστόσο, προειδοποιήστε, ορισμένα subreddit θα σας παρασύρουν αναμφίβολα σε μια αντιπαράθεση, συζήτηση ή ιστορία με τρόπους που μόνο το Reddit μπορεί.

Οφθαλμαπάτη

Σε ποιον δεν αρέσει να κοιτάμε κάτι που μας κάνει να νιώθουμε ότι δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε τα μάτια μας και μπορεί να μας προκαλέσει πονοκέφαλο; Κανείς, αυτός είναι.

BrainBashers’ Η επιλογή τυχαίας σελίδας σάς οδηγεί σε μια τυχαία οπτική ψευδαίσθηση, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε κάθε μέρα να θυμάστε ότι πραγματικά δεν μπορείτε πάντα να πιστεύετε αυτό που βλέπετε. Θα χρειαστεί να έχετε ενεργοποιημένη τη JavaScript, ώστε να μπορείτε να κάνετε κλικ σε κάθε ψευδαίσθηση για να δείτε την «πραγματικότητα» πίσω από αυτήν.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το cURL στα Windows 10

Ταπετσαρίες

Από τη μια οπτική γιορτή στην άλλη, μόνο που αυτή τη φορά οι εικόνες δεν έχουν σκοπό να προκαλέσουν ημικρανία: μια συλλογή από τυχαίες και συχνά όμορφες ταπετσαρίες από Wallhaven. Αυτή είναι σίγουρα μια άλλη σελίδα που μπορεί να σας παρασύρει σε μεγάλες περιόδους περιήγησης, αλλά είναι τέχνη, σωστά; Οπότε είναι εντάξει.

Σελίδες χρωματισμού

Εάν είστε το είδος του ατόμου που προτιμά να χρωματίζει τις δικές του εικόνες αντί να περιηγείται στη δουλειά άλλων, τι θα λέγατε για μια τυχαία επιλογή σελίδων χρωματισμού από τις οποίες μπορείτε να εκτυπώσετε Μόνο χρώμα? Είναι μια ευκαιρία να δημιουργήσετε κάποια δική σας τέχνη και να είστε λίγο προσεκτικοί ταυτόχρονα.

Προϊόντα στο Etsy

Για το θέμα της τέχνης και των όμορφων πραγμάτων, τι θα λέγατε για μερικά τυχαία ευρήματα Etsy? Όχι τόσο μια τυχαία σελίδα όσο μια τυχαία αναζήτηση, αλλά τα αποτελέσματα αλλάζουν αρκετά τακτικά.

Αν σας αρέσει να ψωνίζετε περίεργα πράγματα που κανονικά δεν θα βρίσκατε, αυτό θα σας κάνει να εξαντλήσετε τον λογαριασμό σας στο PayPal πριν το καταλάβετε.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Google Assistant με το Roku σας

Εισαγωγικά

Ψάχνετε για κάτι πιο καλόγουστο και αξιοπρεπές; Επίσκεψη Η Σελίδα Προσφορών και έχουν μερικές τυχαίες παραθέσεις από πρόσωπα τόσο αληθινά όσο και φανταστικά.

Κάθε απόσπασμα περιλαμβάνει συνδέσμους προς άλλα αποσπάσματα του συγγραφέα, εάν τα βρίσκετε ιδιαίτερα ελκυστικά. Στη συνέχεια, απομνημονεύστε τα για να φαίνεστε σοφοί στα μάτια των συναδέλφων σας.

Αστικό Λεξικό

Από το υψηλό στο NSFW. Αστικό Λεξικό έχει μια τυχαία σελίδα που σίγουρα θα σας διδάξει νέους ορισμούς που δεν ξέρατε πριν. Δίκαιη προειδοποίηση: Σχεδόν τα πάντα εδώ δεν πρέπει να εξετάζονται στη δουλειά ή μπροστά σε παιδιά.

Τυχαία βίντεο YouTube

Δυστυχώς, το ίδιο το YouTube δεν έχει μια τυχαία επιλογή. Ευτυχώς, Τυχαίες λίστες (το οποίο έχει επίσης τυχαίες σελίδες για κινηματογράφος, ΜΟΥΣΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ, και gifs) έχει έρθει στη διάσωση.

Τα βίντεο δεν είναι εντελώς τυχαία, καθώς τείνουν προς πρόσφατα δημοφιλή βίντεο. Αλλά με χιλιάδες βίντεο που ανεβαίνουν στην πλατφόρμα ροής κάθε μέρα, το πιθανότερο είναι ότι θα έχετε δει σπάνια κάποιο από αυτά πριν.

Άλλοι τυχαίοι ιστότοποι

Αν θέλετε πραγματικά τυχαία ανοησία, Ο Άχρηστος Ιστός είναι τέλειο. Έχει ένα κουμπί στο οποίο κάνετε κλικ για να μεταφερθείτε σε εντελώς τυχαίους —και άσκοπους— ιστότοπους.

Για παράδειγμα, μπορεί να προσγειωθείτε σε έναν ιστότοπο όπως Μικροσκοπική Τούμπα, το οποίο περιέχει μια εικόνα μιας πολύ μικρής τούμπας που παίζει μερικές νότες όταν κάνετε κλικ σε αυτήν. Εντελώς άσκοπο και εντελώς χαρούμενο.