Πώς να αποκλείσετε όλες τις αναφορές για τις εκλογές του 2016 στις ΗΠΑ από τη ροή σας στο Twitter [Chrome]


Οι προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ το 2016 ήταν πολύ θερμές. Ορισμένοι από τους υποψηφίους που είναι υποψήφιοι βρίσκονται συχνά στο επίκεντρο της μιας ή της άλλης αμφιλεγόμενης δήλωσης. Θα λέγαμε περισσότερα, αλλά η σεζόν 20 του South Park μάλλον θα τα πει καλύτερα. Ό,τι έχει να κάνει με αυτές τις εκλογές φαίνεται να μετατρέπεται σε μια έντονη λογομαχία που είναι βέβαιο ότι θα σας χάσει φίλους. Αν σας έχει βαρεθεί η συνεχής ροή ανθρώπων και ειδησεογραφικών ειδήσεων που συζητούν για τις επερχόμενες εκλογές στις ΗΠΑ, τότε το Make Twitter Great Again είναι μια επέκταση του Chrome που πρέπει να ελέγξετε. Αποκρύπτει όλα τα tweets για τις εκλογές στις ΗΠΑ το 2016 από το χρονολόγιό σας. Τα tweets εξακολουθούν να εμφανίζονται, αλλά το κείμενο έχει αντικατασταθεί με την πρόταση του κατόχου θέσης, “Αυτό το κείμενο είναι για τις εκλογές στις ΗΠΑ το 2016”.

  Πώς να απαλλαγείτε από κακόβουλες διαφημίσεις στο Chrome για iOS

Εγκαταστήστε την επέκταση Chrome και θα προσθέσει ένα μικρό κουμπί δίπλα στη γραμμή URL. Πατήστε το για να βεβαιωθείτε ότι η επέκταση είναι ενεργοποιημένη.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε τώρα είναι να ανανεώσετε τη ροή σας στο Twitter και όλοι οι τίτλοι ή τα tweets που σχετίζονται με τις εκλογές του 2016 στις ΗΠΑ θα εξαφανιστούν.

Η επέκταση δεν αφαιρεί εικόνες, αλλά τυχόν τίτλοι που αναφέρονται αόριστα σε οποιονδήποτε σχετίζεται με τις εκλογές είναι κρυμμένοι. Το Make Twitter Great Again δεν εστιάζει μόνο στα πολιτικά πράγματα ή τις ιστορίες που χαρακτηρίζονται συγκεκριμένα ως πολιτικές. Εάν υπάρχει ένα tweet στη γραμμή χρόνου σας σχετικά με έναν από τους υποψηφίους που συμμετέχουν, που αποχώρησε από την κούρσα ή που μπορεί να είναι υποψήφιοι σύντροφοι κ.λπ., το κείμενο του tweet θα είναι κρυφό. Δεν έχει σημασία αν το tweet αφορά την υγεία των υποψηφίων, τις φορολογικές δηλώσεις ή τα μαλλιά τους.

  Οι καρτέλες κατηγορίας για το Google Keep σας επιτρέπουν να φιλτράρετε τις σημειώσεις κατά χρώμα [Chrome]

Φυσικά, αν θέλετε να διαβάσετε το tweet με οποιονδήποτε τρόπο, μπορείτε να το πατήσετε για να αποκαλύψετε το πραγματικό κείμενο. Είναι πολύ πιο εύκολο από το να απενεργοποιήσετε την επέκταση όταν θέλετε να διαβάσετε τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις εκλογές. Οι ειδήσεις που δεν είναι πολιτικές θα συνεχίσουν να εμφανίζονται όπως συνήθως στο χρονολόγιό σας.

Αυτήν τη στιγμή ψάχνουμε για κάτι παρόμοιο για τον Firefox.

Εγκαταστήστε το Make Twitter Great Again από το Chrome Web Store