Μεταφράστε γρήγορα έως και 45 γλώσσες με το Inapp Translator [Android]

Οι μεταφραστικές εφαρμογές είναι μια ντουζίνα και αποδεικνύονται χρήσιμες όταν ταξιδεύετε και είναι πολύ απαραίτητες σε ορισμένες περιπτώσεις, όταν χρειάζεται να μεταφράσετε γρήγορα και με ακρίβεια κάτι, καθιστώντας τις ένα απαραίτητο αξεσουάρ σε smartphone και tablet. Ευτυχώς, το Google Play Store έχει πάρα πολλές εφαρμογές μεταφραστή για όλους και όλες, από τον δικό του Μεταφραστή Google της Google έως τον πρόσφατα καλυμμένο Floating Translator και πολλές άλλες. Για χρόνια, χρησιμοποιούσα τη Μετάφραση Google ως την κύρια εφαρμογή μου για να αποκτήσω πρόσβαση σε άλλες γλώσσες που δεν μιλάω εγγενώς. Αλλά ο Μεταφραστής Google μπορεί να είναι αρκετά επιβαρυντικός για πρόσβαση όποτε χρειάζεται να μεταφράσετε κάτι γρήγορα. Αν θέλετε να είναι ο μεταφραστής σας συνέχεια μαζί σας, τότε το Inapp Translator είναι ένα νέο παιδί στο μπλοκ που έχει στόχο να βοηθήσει. Η εφαρμογή βάζει ένα αιωρούμενο κουμπί στην οθόνη πατώντας πάνω στο οποίο μπορείτε να μεταφράσετε εύκολα κείμενο.

  Συνεχίστε με τον Microsoft Edge για iOS και Android

Η περιστασιακή δωρεάν εφαρμογή που υποστηρίζεται από διαφημίσεις σάς επιτρέπει να μεταφράζετε οποιοδήποτε κείμενο μεταξύ έως και 45 γλωσσών συνολικά. Οι περισσότερες εφαρμογές σάς επιτρέπουν να ξεκινήσετε με την πληκτρολόγηση κειμένου σε ένα πεδίο εισαγωγής, αλλά αυτό τραβάει δεδομένα απευθείας από το πρόχειρο και τα επεξεργάζεται σε άλλη γλώσσα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Η μετάφραση από προεπιλογή είναι στα Αγγλικά, αλλά μπορείτε εύκολα να αλλάξετε γλώσσα αμέσως. Το αιωρούμενο παράθυρο που τοποθετεί στην οθόνη μπορεί να συρθεί και να σας επιτρέπει να αλλάξετε γλώσσα. Ένα άλλο ενδιαφέρον κομμάτι είναι ότι ανιχνεύει αυτόματα το κείμενο εισαγωγής για εσάς.

  Λάβετε ηχητικές οδηγίες για τη λήψη selfie με την πίσω κάμερα [Android]

Η λειτουργία Th3 του Inapp Translator είναι πολύ απλή. Κατά την εκκίνηση, πρέπει πρώτα να πατήσετε το εικονίδιο T στην αρχική οθόνη για να το ενεργοποιήσετε. Με αυτόν τον τρόπο ενεργοποιείται ένα αιωρούμενο εικονίδιο το οποίο μπορεί να μετακινηθεί όποτε θέλετε.

Το εικονίδιο T δεν καταλαμβάνει πολλή οθόνη χάρη στο μικρό του μέγεθος. Όταν πατάτε στο εικονίδιο, ανοίγει ένα αιωρούμενο παράθυρο όπου μπορείτε να αλλάξετε γλώσσα εάν θέλετε. Για να μεταφράσετε το κείμενο, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αντιγράψετε το απόσπασμα στο πρόχειρο και, στη συνέχεια, να πατήσετε το αιωρούμενο κουμπί Μεταφραστής Inapp. Στη συνέχεια, η εφαρμογή επεξεργάζεται αυτές τις πληροφορίες και παρουσιάζει την έξοδο στο αιωρούμενο παράθυρο. Σε περίπτωση που χρειαστεί να αλλάξετε τη γλώσσα εξόδου, απλώς πατήστε τη δεξιά καρτέλα, επισημάνετε τη γλώσσα που θέλετε και πατήστε ξανά το κουμπί T.

  Οι 10 καλύτεροι εκτοξευτές για Android

Πιθανώς το μόνο μειονέκτημα είναι ότι το Inapp Translator μπορεί να αντλεί δεδομένα μόνο από το πρόχειρο, καθιστώντας το να μην είναι ιδανική λύση όταν μια εφαρμογή δεν σας επιτρέπει να αντιγράψετε κείμενο. Αλλά εκτός από αυτό είναι ένα καλό εργαλείο μετάφρασης.

Εγκαταστήστε το Inapp Translator από το Play Store