Λάβετε ηχητικές οδηγίες για τη λήψη selfie με την πίσω κάμερα [Android]

Καθώς γράφω αυτήν την ανάρτηση, ξέρω ότι συμβάλλω στην προώθηση της επιδημίας των selfie που μαστίζει αυτή τη γενιά, αλλά το Smart Selfie είναι μια εφαρμογή που δύσκολα μπορεί να περάσει. Είναι μια εφαρμογή Android που σας βοηθά να τραβήξετε μια selfie με την πίσω κάμερα αντί για την μπροστινή, η οποία, σε πολλές συσκευές, έχει χαμηλότερη ανάλυση από την άλλη. Η Έξυπνη Selfie ρωτά πόσα άτομα βρίσκονται σε μια φωτογραφία και με ποιον προσανατολισμό τραβιέται. Στη συνέχεια, η εφαρμογή δίνει ηχητικές οδηγίες για να μετακινήσετε τη συσκευή προς τα πάνω, αριστερά, δεξιά, πιο κοντά και μακριά μέχρι να είναι όλοι στη λήψη και στη συνέχεια παίρνει η selfie.

  Πώς να ορίσετε έναν διαφορετικό ήχο κλήσης για κάθε SIM στο Android

Εκκινήστε την εφαρμογή και τροποποιήστε τις ρυθμίσεις ώστε να ταιριάζουν με τη selfie που πρόκειται να τραβήξετε. Κάθε φορά που τραβάτε μια φωτογραφία, η εφαρμογή σάς εμφανίζει τις τρέχουσες ρυθμίσεις με επιλογές για να τις επεξεργαστείτε. Από τις ρυθμίσεις, ο αριθμός των ατόμων στη φωτογραφία και ο προσανατολισμός της συσκευής πρέπει να είναι σωστός για τη φωτογραφία που τραβάτε, διαφορετικά η εφαρμογή δεν θα την καταγράψει. Η ρύθμιση Zoom αξίζει επίσης να αναφερθεί εδώ. Σας επιτρέπει να τραβήξετε μια κοντινή φωτογραφία.

Κάτω από περισσότερες ρυθμίσεις, θα βρείτε δύο επιπλέον ρυθμίσεις. το ένα για την ένταση και το άλλο για τη λειτουργία εστίασης. Η ρύθμιση έντασης σάς ανακατευθύνει στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις ήχου της συσκευής. Η λειτουργία εστίασης, ωστόσο, είναι κάτι που εξαρτάται από τη συσκευή που χρησιμοποιείτε και από το αν η κάμερα την υποστηρίζει ή όχι. Οι λειτουργίες εστίασης που υποστηρίζονται από την εφαρμογή είναι Infinity, Auto, Macro, Continuous Video και Continuous Picture.

  Πώς να κατεβάσετε αρχεία στο Chrome στο Android

Αφού ρυθμίσετε την εφαρμογή, κρατήστε τη συσκευή έτσι ώστε να τραβάτε μια φωτογραφία με την πίσω κάμερα και να ακούσετε τις ηχητικές οδηγίες της εφαρμογής. Θα ανακοινώσει πρώτα, αφού βρει σωστά, τον αριθμό των ατόμων στη φωτογραφία. Μπορείτε να έχετε έως και τέσσερα άτομα σε μια εικόνα. Στη συνέχεια, η εφαρμογή θα σας πει να μετακινήσετε τη συσκευή προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά. (Πλαίσια σημείωση: αυτό που ακούγεται σαν η εφαρμογή να λέει “lift” είναι στην πραγματικότητα η εφαρμογή που λέει “αριστερά”. Απαντήστε ανάλογα). Θα σας πει επίσης να μετακινήσετε τη συσκευή προς τα πάνω, μακριά ή πιο κοντά. Στο τέλος, η εφαρμογή σάς λέει “Κρατήστε” και κλειδώνει στη θέση σας. Τέλος, σας ζητά να πείτε Cheese (αν και πραγματικά δεν χρειάζεται να το κάνετε εκτός και αν θέλετε μια μη κολακευτική επιστολή στο πρόσωπό σας στη φωτογραφία) και η φωτογραφία τραβιέται. Είναι αποθηκευμένο στο φάκελο Smart Selfie στη συλλογή σας και μπορείτε να το μοιραστείτε μέσα από την εφαρμογή. Τα αποτελέσματα είναι αρκετά καλά.

  Πώς να απενεργοποιήσετε την εισαγωγή αφής στο τηλέφωνό σας Android [No-root]

Εγκαταστήστε το Smart Selfie από το Google Play Store