Οι 10 καλύτεροι εκτοξευτές για Android

Ένας από τους σημαντικότερους λόγους για τους οποίους το Android μπόρεσε να νικήσει τον ανταγωνισμό του, οφείλεται εν μέρει στο συνεχώς εξελισσόμενο σύστημα και εν μέρει στη συνάφεια του για προσαρμογή. Με τη βοήθεια εκτοξευτών (προσαρμοσμένων ή μη) η συσκευή σας Android μπορεί να γίνει να μοιάζει κυριολεκτικά με οτιδήποτε. Μπορείτε να μετατρέψετε τη διεπαφή χρήστη σε κάτι όπως τα Windows Phone, ή iOS ή ακόμα και άλλες συσκευές Android. Το καλύτερο μέρος είναι ότι η κοινότητα προγραμματιστών έχει βρει μερικές εξαιρετικά δημιουργικές καθώς και ισχυρές λύσεις. Ακολουθεί μια σύνοψη των καλύτερων εκκινητήρων για Android.

1. Apex Launcher

Το Apex Launcher έχει πολλές ομοιότητες με το Google Now Launcher (εγγενές στις συσκευές Nexus και Pixel). Έχει μια επικάλυψη αναζήτησης και ένα πολύ οικείο συρτάρι εφαρμογών. Τα εικονίδια φαίνονται επίσης σχεδόν πανομοιότυπα. Εκεί που διαφέρει αυτή η εφαρμογή εκκίνησης είναι ότι μπορείτε να προσθέσετε κινούμενα σχέδια μετάβασης κατά την εναλλαγή μεταξύ των προβολών. Μπορείτε να αποκρύψετε εφαρμογές από τα συρτάρια, να ταξινομήσετε αυτόματα τις εφαρμογές με βάση το επίπεδο δραστηριότητας και το πόσο πρόσφατα εγκαταστάθηκαν. Μπορείτε να εγκαταστήσετε προσαρμοσμένα εικονίδια και μενού, δίνοντάς σας άνευ προηγουμένου έλεγχο σε ένα κατά τα άλλα οικείο περιβάλλον. Υπάρχει μια πληρωμένη έκδοση που σας δίνει πρόσθετο έλεγχο, αλλά συνιστούμε να κάνετε προθέρμανση με τη δωρεάν έκδοση πριν την αναβάθμιση σε pro.

Κατεβάστε το Apex Launcher

2. Apus Launcher

Το Apus launcher έρχεται με μια επικάλυψη αναζήτησης παρόμοια με το iOS των παλιών ημερών. Αυτό το πρόγραμμα εκκίνησης ταξινομεί επίσης αυτόματα τις εφαρμογές σας βάσει κατηγοριών και χρήσης. Είναι αρκετά βοηθητικό. Εάν τραβήξετε κάτω το ανεμοδαρμό, θα μεταφερθείτε στο APUS Know, μια μηχανή αναζήτησης με βάση τα συμφραζόμενα που σας παρέχει ενημερώσεις για τον καιρό, ενημερώσεις για την κυκλοφορία και ειδήσεις. Το Apus launcher έρχεται επίσης με μια εφαρμογή για ενίσχυση της απόδοσης (εκκαθάριση προσωρινής μνήμης, ξεφόρτωση μνήμης RAM, κ.λπ.) και κάποιο bloatware που αφαιρείται εύκολα εάν δεν χρειάζεται.

  Τα 12 καλύτερα παιχνίδια εκτός σύνδεσης για Android

Κατεβάστε το Apus Launcher

3. Εκτοξευτής Atom

Το Atom, όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι ένας εκτοξευτής γυμνών οστών, καθώς κάθε πτυχή του είναι πλήρως προσαρμόσιμη. Μπορείτε να επιλέξετε προσαρμοσμένες συμπεριφορές εφαρμογών, εικονίδια και θέμα. Το Atom Launcher σάς επιτρέπει να πλοηγείστε στη συσκευή σας Android χρησιμοποιώντας χειρονομίες όπως σύρετε προς τα κάτω, σύρετε προς τα πάνω ή πατήστε δύο φορές για πρόσβαση σε άλλες λειτουργίες. Το Atom labs, συνοδεύεται από μια σειρά από γραφικά στοιχεία που μπορείτε να διαμορφώσετε και ακόμη και να τα επεκτείνετε μέσω πρόσθετων λήψεων. Είναι ένα ολόκληρο οικοσύστημα κατασκευασμένο για να φιλοξενεί όλα τα επίπεδα βελτιστοποίησης.

Κατεβάστε το Atom Launcher

4. Evie Launcher

Το Evie Launcher εγκαταλείπει τον παραδοσιακό σχεδιασμό για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία κινητής τηλεφωνίας από την αρχή. Αυτή η εφαρμογή εκκίνησης δεν βασίζεται στο παραδοσιακό συρτάρι εφαρμογών (αν και μπορεί να διαμορφωθεί), ούτε βασίζεται στο ότι κατακλύζει την οθόνη σας με εικονίδια και γραφικά στοιχεία, αλλά σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε σημαντικές εφαρμογές μέσω ενός ομαλού συρταριού εφαρμογών με δυνατότητα κύλισης. Μπορείτε να αφαιρέσετε ετικέτες εικονιδίων, να πατήσετε δύο φορές για να κλειδώσετε και να προσαρμόσετε το Evie Launcher χωρίς τέλος.

  Λήψη, επεξεργασία και σχολιασμός στιγμιότυπων οθόνης στο Android με το Ashampoo Snap

Κατεβάστε το Evie Launcher

5. Google Now Launcher

Το Google Now κυκλοφορεί στην αγορά από την εμφάνιση του Jellybean το 2012. Το Google Now Launcher ήταν σήμα κατατεθέν των σειρών Nexus και Pixel λόγω του πόσο γυμνό ήταν. Τα εικονίδια είναι μεγάλα και επίκαιρα, η διάταξη είναι ευρύχωρη και παρέχει άμεση πρόσβαση στο Google Now. Μπορείτε να δείτε τις προσαρμοσμένες ροές που σας ενημερώνουν για τον καιρό, τις συνθήκες κυκλοφορίας και γενικές πληροφορίες για πράγματα σε όλο τον κόσμο καθώς προχωρούν. Μπορείτε να έχετε αστρονομικές αναλύσεις, αλλά το Google Now Launcher φροντίζει να εξακολουθείτε να το βλέπετε.

Η Google έχει δώσει στους προγραμματιστές διεπαφής χρήστη πλήρη πρόσβαση στις ροές δεδομένων Google, καθιστώντας τον σκοπό μιας αποκλειστικής εκκίνησης ξεπερασμένη. Για αυτόν τον λόγο, το Google Now Launcher δεν θα είναι διαθέσιμο στο Play Store μετά τον Μάιο του 2017.

Κατεβάστε το Google Now Launcher

6. Hola Launcher

Το Hola Launcher ήταν στην αγορά πολύ πριν ξεκινήσει η τάση των εκτοξευτών. Ήταν σε μια εποχή που οι συσκευές Android ήταν πιο αργές και μπορούσαν να επωφεληθούν πραγματικά από ένα λίφτινγκ, μόνο εάν γινόταν χειρουργικά μέσω μιας συσκευής με root. Ωστόσο, η Hola είδε το μέλλον και αφιέρωσε χρόνο τελειοποιώντας την πλατφόρμα, ενώ άλλοι παρουσιάστηκαν στην αγορά.

Το πρόγραμμα εκκίνησης Hola συνοδεύεται από μια σειρά από πρόσθετες εφαρμογές που βοηθούν στη βελτίωση της συνολικής εμπειρίας με εργαλεία όπως το power manager, το optimizer, το game booster και το app hider. Για αυτούς τους λόγους, δοκιμάστε οπωσδήποτε την εφαρμογή.

Κατεβάστε το Hola Launcher

7. Έξυπνος εκκινητής

Έχουμε καλύψει το Smart Launcher μια φορά στο παρελθόν. Μια πλαϊνή γραμμή σάς παρέχει πρόσβαση σε κατηγορίες των εγκατεστημένων εφαρμογών σας. Η επιλογή μεταξύ των παραδοσιακών ρυθμίσεων πλέγματος ή μιας πιο δημιουργικής κυκλικής προσέγγισης σάς επιτρέπει να έχετε πιο άμεση πρόσβαση στο περιεχόμενο.

  Πώς να αλλάξετε την ταπετσαρία του Android με βάση την ώρα της ημέρας

Κατεβάστε το Smart launcher

8. Εκκίνηση ZenUI

Το Zen UI Launcher είναι μια πλήρως προσαρμόσιμη εφαρμογή με θέματα, wallpapers και widget. Το ZenUI σάς επιτρέπει να αλλάζετε εικονίδια εφαρμογών και να εφαρμόζετε κινούμενα εφέ για κύλιση και μεταβάσεις. Το ZenUI Launcher σάς επιτρέπει επίσης να αποκρύπτετε εφαρμογές για προσωπικό απόρρητο.

Κατεβάστε το ZenUI Launcher από το Google Play Store

9. Μηδενικός εκτοξευτής

Το Zero Launcher υποστηρίζει θέματα και από άλλους εκτοξευτές, γεγονός που το κάνει να ξεχωρίζει από το πλήθος. Τα κινούμενα σχέδια μετάβασης είναι ευχάριστα στην παρακολούθηση και δεν καταπονούν πολύ την μπαταρία. Το Zero Launcher στοχεύει στη βελτιστοποίηση των εκκινητήρων για tablet.

Κατεβάστε το Zero Launcher

10. Buzz Launcher

Το Buzz Launcher απολαμβάνει μια καλά κερδισμένη κατάσταση ως η καλύτερη εφαρμογή εκκίνησης για συσκευές Android (μέσω πολλών βραβείων εφαρμογών). Αυτή η εφαρμογή εκκίνησης σάς επιτρέπει να μοιράζεστε αρχικές οθόνες σε όλες τις συσκευές, να χρησιμοποιείτε προσαρμοσμένα εφέ μετάβασης και έχει πάνω από 1 εκατομμύριο δωρεάν θέματα για να διαλέξετε (το καθένα μοναδικό).

Το Buzz Launcher είναι ένα πραγματικά επαναστατικό πρόγραμμα εκκίνησης, καθώς μπορεί να κάνει τη συσκευή σας να μοιάζει κυριολεκτικά με οποιαδήποτε άλλη συσκευή και το καλύτερο είναι ότι κάθε θέμα έρχεται με τις δικές του διαμορφώσεις και πρόσθετα, οπότε δεν χρειάζεται να κουνήσετε μυ και ολόκληρο το πράγμα έχει ρυθμιστεί για εσάς.

Κατεβάστε το Buzz Launcher

Τιμητικές αναφορές: Aviate and Go Launcher. Αυτοί οι δύο δεν μπήκαν στη λίστα γιατί είναι παλιοί εκτοξευτές και δεν έχουν δει καμία καινοτομία εδώ και καιρό. Ωστόσο, αυτοί οι εκτοξευτές εξακολουθούν να φαίνονται καλοί και ξεκίνησαν την τάση.