Μεγάλο ANC με ομιχλώδη φωνητική κλήση

Βασικά Takeaways

  • Τα ακουστικά SoundPEATS Space προσφέρουν Hybrid ANC, συνδεσιμότητα πολλαπλών σημείων και μεγάλη διάρκεια μπαταρίας.
  • Εξαιρετική ποιότητα ήχου και καθηλωτική ακρόαση, αλλά όχι ιδανική για φωνητικές κλήσεις.
  • Η εφαρμογή SoundPEATS Audio παρέχει προσαρμόσιμες ρυθμίσεις EQ και λειτουργία παιχνιδιού για χαμηλότερη καθυστέρηση.

Τα premium ασύρματα ακουστικά μπορεί να είναι απαγορευτικά ακριβά για πολλούς από εμάς και η αναζήτηση μιας οικονομικά αποδοτικής εναλλακτικής μπορεί να απαιτεί συμβιβασμούς. Ωστόσο, με τα διαστημικά ακουστικά SoundPEATS, η ισορροπία μεταξύ λειτουργικότητας και προσιτότητας σημαίνει λιγότερο συμβιβασμό από ό,τι φαντάζεστε.

Με το Hybrid ANC, τη συνδεσιμότητα πολλαπλών σημείων και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας που ξεχωρίζει, το SoundPEATS έχει ξεπεράσει τα όρια του δυνατού σε ένα σετ ακουστικών προϋπολογισμού. Και εφόσον δεν σκοπεύετε να τα χρησιμοποιήσετε για τακτικές φωνητικές κλήσεις, υπάρχουν πολλά να ενθουσιαστείτε.

Soundpeats Space

$70 $80 Εξοικονομήστε $10

Με Hybrid ANC, συνδεσιμότητα πολλαπλών σημείων και εντυπωσιακή διάρκεια μπαταρίας, τα ακουστικά SoundPEATS Space προσφέρουν μια εμπειρία πλούσια σε χαρακτηριστικά που πραγματικά εντυπωσιάζει, ιδιαίτερα για την τιμή.

Διάρκεια μπαταρίας 123 ώρες

Ασύρματος? Ναί

Μικρόφωνα 4

Μάρκα Soundpeats

Τύπος σύνδεσης Bluetooth

Βάρος 9,31 oz

Noise Cancellation Hybrid ANC

Αναδιπλούμενο Αρ

Συνδεσιμότητα Bluetooth 5.3

Διαβάθμιση IP N/A

Αδιάβροχο Αρ

Τύπος φόρτισης USB-C

Μέγεθος προγράμματος οδήγησης δυναμικό 40mm

Υποστηριζόμενοι κωδικοποιητές AAC, SBC, LC3

Πλεονεκτήματα

  • Εξαιρετικό ANC
  • Συνδεσιμότητα πολλαπλών σημείων
  • Εξαιρετική διάρκεια μπαταρίας
  • Γρήγορη φόρτιση
  • Προσαρμόσιμο EQ μέσω της εφαρμογής SoundPEATS Audio

Μειονεκτήματα

  • Η ποιότητα κλήσης μπορεί να είναι ασυνεπής
  • Ο θόρυβος του περιβάλλοντος μπορεί να αποσπά την προσοχή στη λειτουργία Passthrough

Ακουστικά με πλούσια χαρακτηριστικά και οικονομικά φιλικά προς τον προϋπολογισμό

Jerome Thomas / MakeUseOf

Υπάρχει ένα μικρό στίγμα με τα ακουστικά που κυμαίνονται γύρω από το όριο των $100, με ορισμένους αρνητές να αμφιβάλλουν για την ποιότητα κατασκευής και την ποιότητα αναπαραγωγής που παρέχουν.

Στην περίπτωση των SoundPEATS Space Headphones, είναι καταραμένοι οι haters. Αυτά είναι ελαφριά, άνετα ακουστικά που προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα ήχου για τα χρήματα.

Οι δυναμικοί οδηγοί 40 χιλιοστών παρέχουν αρκετή ισχύ για να οδηγήσετε την καθημερινή σας ακρόαση και η απόκριση των μπάσων είναι γενικά πολύ καλή, ακόμη και με την ένταση του ήχου ανεβασμένη. Μπορεί να είναι λιγότερο κατάλληλα για κριτική ακρόαση, αλλά για ψυχαγωγικούς σκοπούς, ακούγονται απίστευτα για ακουστικά με οικονομική τιμή.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Κέντρο Ελέγχου στο iPhone ή το iPad σας

Τα Space Headphones λειτουργούν με Bluetooth 5.3 και προσφέρουν συνδεσιμότητα πολλαπλών σημείων, η οποία έχει γίνει το αναμενόμενο πρότυπο για ασύρματα ακουστικά. Η μετάβαση από το smartphone μου στον υπολογιστή μου ήταν παιχνιδάκι και έκανε τη μετάβαση από μια μεσημεριανή βόλτα στο να καθίσω στο γραφείο μου μια απρόσκοπτη εμπειρία.

Αλλού, υπάρχει επίσης μια ειδική Λειτουργία παιχνιδιού χαμηλής καθυστέρησης 65 ms, την οποία βρήκα αποτελεσματική για τον συγχρονισμό του ήχου στο παιχνίδι μου, χωρίς αξιοσημείωτη καθυστέρηση.

Για φορητότητα, τα επενδεδυμένα ακουστικά παρέχουν αρκετή άνεση και η ίδια η ζώνη κεφαλής μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί ώστε να ταιριάζει σε κεφαλές όλων των σχημάτων και μεγεθών, αν και τα ίδια τα ακουστικά δεν μπορούν να διπλωθούν.

Η ενσύρματη φόρτιση παρέχεται χάρη στο παρεχόμενο καλώδιο USB-C που συνοδεύει τα ακουστικά.

Εξαιρετική ANC αλλά αμφισβητήσιμη ποιότητα κλήσης

Jerome Thomas / MakeUseOf

Λαμβάνοντας υπόψη ότι τα Space Headphones πωλούνται πολύ κάτω από το όριο των $100, πραγματικά δεν έχουν κανένα δικαίωμα να ακούγονται τόσο καλά όσο κάνουν.

Το Hybrid ANC εδώ σάς προσφέρει μια επιλογή από κανονική λειτουργία, λειτουργία διέλευσης (διαφανή) και λειτουργία ANC. Το Normal Mode ακούγεται αρκετά στιβαρό και γεμάτο σώμα, με ένα αξιοπρεπές μπάσο που με εξέπληξε ευχάριστα.

Η λειτουργία Passthrough κάνει καλή δουλειά στο φιλτράρισμα των ήχων περιβάλλοντος, επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε τον κόσμο γύρω σας όταν το χρειάζεστε. Ωστόσο, οι ήχοι του περιβάλλοντος τείνουν να αισθάνονται λίγο επίπεδοι στα αυτιά μου και βρήκα αυτή τη λειτουργία (αν και χρήσιμη) πολύ αποσπώντας την προσοχή για να ακούω για μεγάλες εκτάσεις.

Ωστόσο, η λειτουργία ANC με εντυπωσίασε πραγματικά. Δοκίμασα τα Space Headphones σε μια ποικιλία εσωτερικών και εξωτερικών περιβαλλόντων και η μόνη φορά που άκουσα οτιδήποτε άλλο εκτός από τη μουσική μου, ήταν όταν έκανα μια ανόητη βόλτα κατά τη διάρκεια μιας θύελλας. Αλλά αν υποθέσουμε ότι δεν κάνετε μια κακή βόλτα κατά τη διάρκεια των ισχυρών ανέμων, πιθανότατα δεν θα σας ενοχλεί κανένας εξωτερικός θόρυβος.

Δεν μπορώ να συστήσω αρκετά το ANC εδώ. Ακούγεται φανταστικό και προσφέρει μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία. Ενεργοποιήστε τη λειτουργία Pop ANC, ενεργοποιήστε τη λειτουργία του Hans Zimmer Soundtrack Dune 2, και αφήστε τον εαυτό σας να αποσυρθεί. Ακούγεται τόσο καλό που ίσως και να πείσετε τον εαυτό σας ότι ψάχνετε για wormsign στην άμμο του Arrakis.

Δυστυχώς, τα πράγματα ήταν λιγότερο θετικά όσον αφορά την ποιότητα του μικροφώνου για την πραγματοποίηση και λήψη κλήσεων.

  Στρατηγικές Growth Hacking για την απόκτηση νέων χρηστών το 2023

Είναι γενικά μια χαρά αν βρίσκεστε σε έναν εσωτερικό χώρο, αλλά σε εξωτερικούς χώρους με πληθώρα ήχων γύρω σας, μπορείτε σχεδόν να δυσκολευτείτε να ακούσετε τον εαυτό σας καθαρά. Οι φωνές έρχονται σε πολύ χαμηλά επίπεδα στη μίξη και η φωνητική καθαρότητα μπορεί να είναι ασυνεπής κατά καιρούς. Είναι μια εμπειρία που απογοητεύει και καθιστά δύσκολο να προτείνουμε αυτά τα ακουστικά για αυτόν τον σκοπό.

Εφαρμογή ήχου SoundPEATS: Απλή αλλά αποτελεσματική

Όταν εξέτασα το SoundPEATS Air4 Pro, μίλησα για το πώς η εφαρμογή ήχου SoundPEATS (διατίθεται για iPhone και Android) φαινόταν λίγο γυμνό από ορισμένες απόψεις, αλλά είχε αρκετά χαρακτηριστικά για να εμπλουτίσει την εμπειρία σας.

Δεν θα αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τα ακουστικά Space χρησιμοποιούν την ίδια εφαρμογή ήχου για τις προσαρμόσιμες ρυθμίσεις σας. Επομένως, εάν έχετε χρησιμοποιήσει την εφαρμογή στο παρελθόν με προηγούμενες συσκευές ήχου SoundPEATS, η εμπειρία σας πιθανότατα θα είναι παρόμοια εδώ.

Λάβετε υπόψη κατά το άνοιγμα της εφαρμογής ότι αυτά είναι ακουστικά προϋπολογισμού και θα είστε καλύτερα εξοπλισμένοι για να διαχειριστείτε τις προσδοκίες σας. Είναι μια απλή αλλά διαισθητική εφαρμογή στη χρήση, η οποία χρησιμοποιεί ρυθμιστικά στο προσαρμόσιμο EQ για τη σωστή ισορροπία, χειροκίνητα χειριστήρια για τις λειτουργίες Normal, ANC και Passthrough και διακόπτη on/off για τη λειτουργία Gaming 65ms.

Υπάρχει επίσης μια ρύθμιση SoundPEATS Classic EQ που εξισορροπεί τον ήχο για εσάς και παρέχει καλά ισορροπημένο ήχο που κάνει τη δουλειά αρκετά καλά, αν βιάζεστε και δεν έχετε χρόνο για να τροποποιήσετε τα πράγματα μόνοι σας.

Η εφαρμογή SoundPEATS Audio συνδυάστηκε με τα ακουστικά Space μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και, όπως και με το Air4 Pro, δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα με αυτό. Μπορεί να μην ταιριάζει στους ηχοφίλους ανάμεσά σας, αλλά έτρεξε σαν όνειρο και έχει αρκετή ουσία για να ικανοποιήσει τους περισσότερους ακροατές, ιδιαίτερα σε αυτή την τιμή.

Μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας: Το δώρο που συνεχίζει να δίνει

Jerome Thomas / MakeUseOf

Δεν μπορώ να πω ψέματα. Αυτό είναι σατανικό. Με τα ακουστικά SoundPEATS Space, απολαμβάνετε 123 ώρες αναπαραγωγής με πλήρη φόρτιση. Είναι μια μουσική αξίας μιας εργάσιμης εβδομάδας χωρίς τη συμμετοχή του ANC.

Ωστόσο, οι αριθμοί εξακολουθούν να είναι αρκετά αξιοπρεπείς εάν, όπως εγώ, το ANC είναι απαραίτητο. Με το ANC ενεργοποιημένο, έχετε πολύ αξιοπρεπείς 65 ώρες αναπαραγωγής όταν είναι πλήρως φορτισμένο. Επιπλέον, χάρη στις δυνατότητες γρήγορης φόρτισης των ακουστικών Space, μπορείτε να περιμένετε έως και 12 ώρες από μια σύντομη φόρτιση 10 λεπτών. Άφθονο χυμό για τις καθημερινές σας μετακινήσεις, αν δεν έχετε χρόνο το πρωί.

  Ποια είναι η διαφορά, ποιο είναι το καλύτερο;

Όσον αφορά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, αυτά τα ακουστικά Space αφήνουν πολύ λίγα παράπονα. Υπάρχει αρκετή ισχύς εδώ για να περάσετε εύκολα την εργάσιμη ημέρα ή ακόμα και την εργάσιμη εβδομάδα. Καλά, θα μπορούσατε να τα πάρετε ακόμη και στις διακοπές μαζί σας και να διαπιστώσετε ότι δεν χρειάζεται να τα φορτίσετε μία φορά.

Όλα εξαρτώνται από το πώς τα χρησιμοποιείτε, φυσικά, αλλά στοιχηματίζω ότι δεν θα απογοητευτείτε με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, από καμία άποψη. Και η δυνατότητα γρήγορης φόρτισης είναι ένα ωραίο μικρό κεράσι στην κορυφή, που ολοκληρώνει αυτά τα ακουστικά ως μια εξαιρετική, πρακτική, επιλογή για άρπαγμα.

Πρέπει να αγοράσετε τα ακουστικά SoundPEATS Space;

Jerome Thomas / MakeUseOf

Πρέπει να πω ότι συνολικά, απόλαυσα πολύ τον χρόνο μου με τα SoundPEATS Space Headphones. Υπάρχουν πολλά να αγαπήσετε εδώ για πολύ κάτω από $100, με τη φανταστική λειτουργία ANC και την εκπληκτική διάρκεια ζωής της μπαταρίας να είναι ξεκάθαρα χαρακτηριστικά. Η συνδεσιμότητα πολλαπλών σημείων είναι επίσης αβίαστα βολική και η εναλλαγή μεταξύ συσκευών με αυτά τα ακουστικά ήταν μια εύκολη εμπειρία, χωρίς προβλήματα, όπως θα έπρεπε.

Φοριούνται άνετα και προσαρμόζονται εύκολα, ενώ τα χειριστήρια και τα χειριστήρια εφαρμογών ενσωματωμένα καθιστούν εύκολη και απλή την αλλαγή των ρυθμίσεών σας χωρίς κανένα δράμα. Είναι κρίμα που το σετ μικροφώνου-ακουστικού δεν μπορεί να διπλωθεί, καθώς αυτό θα του κέρδιζε μερικούς επιπλέον πόντους στα στοιχήματα φορητότητας, αλλά αυτό είναι ένα σχετικά μικρό γκρίνια.

Από την άλλη πλευρά, οι ήχοι περιβάλλοντος στη λειτουργία Passthrough μπορεί να ακούγονται κάπως θορυβώδεις και να αποσπούν την προσοχή στο αυτί. Αλλά το πιθανότερο είναι ότι αυτή δεν θα είναι η ιδανική επιλογή για τη λειτουργία ήχου σε καμία περίπτωση, και είναι κατάλληλη για τον σκοπό σας σε περιπτώσεις που πρέπει να παρακολουθείτε τον έξω κόσμο. Οι φωνητικές κλήσεις επίσης, δεν είναι χωρίς τις δυσκολίες τους. Βρήκα την ποιότητα του ήχου να είναι ασυνεπής εδώ και σε αντίθεση με τον κατά τα άλλα εξαιρετικό ήχο.

Συνολικά, το SoundPEATS Space συνιστάται ιδιαίτερα ως ένα ζευγάρι ασύρματων ακουστικών πολύ υψηλής ποιότητας, με το ANC και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας να αξίζουν μόνο την τιμή εισόδου. Αν ψάχνετε για το καλύτερο που μπορείτε να αποκτήσετε με τα λιγότερα χρήματα, αξίζει να τα αγοράσετε και είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να απολαύσετε την αγαπημένη σας μουσική και παιχνίδια.

Soundpeats Space

$70 $80 Εξοικονομήστε $10

Με Hybrid ANC, συνδεσιμότητα πολλαπλών σημείων και εντυπωσιακή διάρκεια μπαταρίας, τα ακουστικά SoundPEATS Space προσφέρουν μια εμπειρία πλούσια σε χαρακτηριστικά που πραγματικά εντυπωσιάζει, ιδιαίτερα για την τιμή.