Λειτουργίες iMessage που πρέπει να αποφύγετε με τους φίλους σας στο Green Bubble Android

Υπάρχουν πολλά ωραία πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο iMessage εκτός από την αποστολή μηνυμάτων κειμένου στους φίλους και την οικογένειά σας, αλλά για τους συμπατριώτες σας που χρησιμοποιούν Android, θα πρέπει να παραλείψετε αυτές τις συγκεκριμένες λειτουργίες του iMessage, καθώς δεν λειτουργούν Το κινητό λειτουργικό σύστημα της Google.

Θυμήσου; Ορισμένες λειτουργίες του iMessage εξακολουθούν να λειτουργούν με το Android, αν και ίσως όχι τόσο καλά όσο με άλλα iPhone. Θα καλύψω και τις δύο πλευρές του φάσματος για να ξέρετε τι ακριβώς λειτουργεί και τι δεν λειτουργεί με το Android.

Λειτουργίες iMessage που δεν λειτουργούν με το Android

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η πλειονότητα των λειτουργιών iMessage είτε εμφανίζονται σαν funky στην άλλη άκρη είτε απλά δεν λειτουργούν καθόλου με το Android.

Το Apple Pay Cash είναι μια δυνατότητα που δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με τους φίλους και την οικογένειά σας Android, κάτι που είναι απολύτως λογικό επειδή το Apple Pay Cash είναι ούτως ή άλλως μόνο για iPhone. Καλύτερα να χρησιμοποιήσετε PayPal, Venmo, Square Cash ή άλλη πλατφόρμα πληρωμών μέσω κινητού τηλεφώνου.

  Το CALCU είναι μια ισχυρή εφαρμογή αριθμομηχανής Android με χειρονομίες και θέματα

Ορισμένες εφαρμογές iMessage ενδέχεται να μην λειτουργούν τέλεια με το Android. Τα χιλιόμετρα σας μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τις εφαρμογές iMessage που χρησιμοποιείτε συχνά, αλλά εγώ τις χρησιμοποίησα ΕΤΑ Η εφαρμογή iMessage για να στείλει σε έναν φίλο Android το ETA μου και ενώ εμφανίστηκε με καθαρή προεπισκόπηση στο iPhone μου, εμφανίστηκε απλώς ως URL στο τέλος του. Ομολογουμένως, εξακολουθεί να λειτουργεί τεχνικά, αλλά δεν είναι τόσο καθαρό.

Όσον αφορά τα Tapbacks —αντιδράσεις emoji σε μηνύματα—, λειτουργούν κάπως στο Android, αλλά εμφανίζονται ως κείμενο. Έτσι, όταν πηγαίνετε στο “μπράβο” το μήνυμα κειμένου τους που έλεγε “Ευχαριστώ!” Θα εμφανίζεται απλώς ως ένα εντελώς νέο μήνυμα κειμένου που σας “άρεσε”, αντί να εμφανίζεται ως ένα μικρό εικονίδιο με τους αντίχειρες δίπλα στο αρχικό μήνυμα.

Το ίδιο συμβαίνει και με τα εφέ iMessage, όπως η αποστολή κειμένου ή φωτογραφιών με Invisible Ink. Στο Android, το εφέ δεν θα εμφανίζεται. Αντίθετα, θα εμφανίζει ξεκάθαρα το μήνυμα κειμένου ή τη φωτογραφία σας με το “(Αποστέλλεται με αόρατο μελάνι)” δίπλα του. Επομένως, εάν σκοπεύετε να στείλετε μια γυμνή φωτογραφία με Invisible Ink σε έναν φίλο Android, να ξέρετε ότι δεν θα λογοκριθεί καθόλου από την πλευρά τους.

  Πώς να μεταδώσετε την οθόνη Android σας σε υπολογιστή Windows 10

Τα χειρόγραφα μηνύματα δεν θα σταλούν εξαρχής. Θα νομίζατε ότι τα iMessages θα τα έστελναν ως απλή εικόνα, αλλά μου δίνει πάντα το κόκκινο μήνυμα λάθους “Δεν παραδόθηκε” κάθε φορά. Θα μπορούσε να είναι ένα σφάλμα, αλλά φαίνεται ότι άλλοι έχουν αντιμετωπίσει αυτό το θέμα επίσης, και συμβαίνει εδώ και λίγο καιρό.

Και όσον αφορά τα Ηχητικά Μηνύματα, αυτή η δυνατότητα δεν είναι καν διαθέσιμη εξαρχής όταν στέλνετε μηνύματα με έναν φίλο Android. Έτσι, για αυτούς τους τεμπέληδες εκεί έξω, θα πρέπει να πληκτρολογήσετε τα πάντα (αν και μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε φωνητική υπαγόρευση).

Ποιες δυνατότητες λοιπόν λειτουργούν με το Android;

Μπορεί να είναι λίγο αποθαρρυντικό αν γνωρίζουμε ότι υπάρχουν τόσες πολλές δυνατότητες iMessage που δεν λειτουργούν με το Android, ειδικά αν οι περισσότεροι φίλοι και η οικογένειά σας χρησιμοποιούν Android. Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν ορισμένες λειτουργίες του iMessage που λειτουργούν και στις δύο πλατφόρμες, επομένως δεν είστε εντελώς άτυχοι.

  Πώς να κάνετε σίγαση των νημάτων Twitter σε iPhone, Android και στον Ιστό

Για αρχή, τα Animoji λειτουργούν όταν τα στέλνετε σε φίλους Android. Μια ακίνητη εικόνα ενός Animoji αποστέλλεται ως κανονική εικόνα και εμφανίζεται μια χαρά. Ένα Animoji με κινούμενα σχέδια αποστέλλεται επίσης ως βίντεο, αν και αρκετά άθλια ποιότητα, δυστυχώς.

Οι προεπισκοπήσεις διευθύνσεων URL λειτουργούν επίσης αρκετά καλά όταν στέλνετε έναν σύνδεσμο από το iPhone στο Android. Και οι δύο συσκευές θα δημιουργήσουν μια όμορφη προεπισκόπηση όποιας ιστοσελίδας στέλνετε.

Και φυσικά, οι φωτογραφίες και τα βίντεο θα αποστέλλονται σε άλλες συσκευές Android μια χαρά. Αν και τα βίντεο φαίνονται πολύ τρομερά στο Android.

Δυστυχώς, αυτό είναι λίγο πολύ. Δεν υπάρχει τίποτα πολύ περίεργο εδώ, αλλά σίγουρα δείχνει πόσο όφελος υπάρχει από τη χρήση του iMessage από το iPhone στο iPhone.