Το CALCU είναι μια ισχυρή εφαρμογή αριθμομηχανής Android με χειρονομίες και θέματα

Οι αριθμομηχανές, για τους περισσότερους χρήστες, συνήθως συγκαταλέγονται στις λιγότερο χρησιμοποιούμενες εφαρμογές σε smartphone, αλλά καθώς είναι ένα από τα βασικά, όλα τα τρέχοντα μεγάλα λειτουργικά συστήματα κινητών είναι γεμάτα με ένα. Ωστόσο, είτε πρόκειται για Android, iOS ή Windows Phone, η εφαρμογή Υπολογιστής μετοχών είναι αρκετά βασική. Παρουσιάσαμε μερικές ισχυρές και μοναδικές εναλλακτικές λύσεις τρίτων για Android, όπως το DLD Calc, το MyScript Calculator και το AirCalc, τα οποία προσφέρουν μια μοναδική λειτουργικότητα στο τραπέζι. Μια νέα προσθήκη σε αυτό το είδος που ονομάζεται CALCU: The Ultimate Calculator, από την άλλη πλευρά, στοχεύει να επανεξετάσει ολόκληρη την εμπειρία. Το CALCU είναι στην πραγματικότητα εδώ και αρκετές μέρες και έχει ήδη λάβει μερικές διθυραμβικές κριτικές από τους χρήστες. Εκτός από το ότι σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε κάθε είδους υπολογισμούς, η εφαρμογή διαθέτει υποστήριξη για χειρονομίες, θέματα και προσαρμογή διεπαφής.

  Νέες δυνατότητες στον Firefox 35 για επιτραπέζιους υπολογιστές και Android

Η διεπαφή είναι αρκετά κομψή και καλοφτιαγμένη, με ρευστά κινούμενα σχέδια που εμφανίζονται μεταξύ των υπολογισμών. Στη συνέχεια, υπάρχουν 12 πρόσθετα skins για να δώσετε στην εφαρμογή μια γρήγορη μεταμόρφωση και το ίδιο το UI μπορεί να προσαρμοστεί με δύο τρόπους. Η διάταξη μπορεί να μετατραπεί από τυπική σε επιστημονική σε ένα στιγμιότυπο από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής.

Η υποστήριξη χειρονομιών δεν είναι εκτεταμένη. η εφαρμογή υποστηρίζει μερικές χειρονομίες για πρόσθετες λειτουργίες στις οποίες οι χρήστες μπορεί να θέλουν να έχουν επανειλημμένα πρόσβαση και μερικές ακόμη για την εκτέλεση και την εκκαθάριση υπολογισμών (αυτές μπορούν να ενεργοποιηθούν από τις Ρυθμίσεις > Εργαστήρια). Μπορείτε να σύρετε προς τα κάτω το πληκτρολόγιο για να εκτελέσετε έναν υπολογισμό και να σύρετε προς τα επάνω για να τα διαγράψετε όλα. Πατώντας την περιοχή αποτελεσμάτων το αντιγράφει στο πρόχειρο.

  Πώς να αλλάξετε από Android σε iPhone

Η σάρωση προς τα κάτω στο πεδίο αποτελεσμάτων σάς δείχνει ένα ιστορικό όλων των προηγούμενων υπολογισμών σας, τους οποίους μπορείτε να διαγράψετε μεμονωμένα ή ταυτόχρονα.

Η εφαρμογή προσφέρει όλες τις δυνατότητες μιας συμβατικής επιστημονικής αριθμομηχανής. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε τελεστές ή σταθερές που δεν βρίσκονται στο πληκτρολόγιο/πληκτρολόγιο από προεπιλογή και να αφαιρέσετε αυτούς που δεν χρησιμοποιείτε τόσο πολύ. Για να το κάνετε αυτό, σύρετε προς τα πάνω από το κάτω άκρο της οθόνης, πατήστε το κουμπί ‘+’ στην οθόνη που ακολουθεί και καθορίστε τι θέλετε να προσθέσετε.

Μπορείτε να ορίσετε τις προσαρμοσμένες σταθερές σας ή να επιλέξετε από τις σημαντικότερες που συνοδεύουν την εφαρμογή, χωρισμένες σε κατηγορίες «Μαθηματικά», «Φυσική», «Ποσοστό» και «Άλλα».

  Ένα νέο Stlye Of App Launcher In The Making, συνοδεύεται από API [Android]

Τα ενσωματωμένα θέματα είναι αρκετά κομψά και σας επιτρέπουν να επισκευάσετε πλήρως τη διεπαφή με ένα μόνο πάτημα. Οι αλλαγές δεν εφαρμόζονται μόνο στο πληκτρολόγιο, αλλά και σε όλες τις άλλες ενότητες της εφαρμογής.

Η οθόνη Ρυθμίσεις, εκτός από τη μεταφορά όλων των θεμάτων, σάς επιτρέπει να αλλάξετε τις προαναφερθείσες χειρονομίες υπολογισμού στην περιοχή “Εργαστήρια”, να επιλέξετε την προτιμώμενη τριγωνομετρική μονάδα (ακτίνα ή βαθμό) και να ενεργοποιήσετε άλλες παραμέτρους όπως πλήρη διάταξη πληκτρολογίου, διαχωριστικό χιλιάδων, δεκαδική στρογγυλοποίηση και απτική ανατροφοδότηση.

Συνολικά, το CALCU είναι μια ωραία προσθήκη στο είδος του. Όχι μόνο είναι ισχυρό, αλλά φέρνει επίσης μερικά νέα χαρακτηριστικά στο τραπέζι. Διατίθεται δωρεάν στο Google Play Store.

Εγκαταστήστε το CALCU: The Ultimate Calculator από το Play Store