Πώς να κάνετε σίγαση των νημάτων Twitter σε iPhone, Android και στον Ιστό

Από τότε που το Twitter άλλαξε την προεπιλεγμένη συμπεριφορά των απαντήσεων, τα πράγματα έχουν ξεφύγει από τον έλεγχο. Όταν κάποιος πατήσει το κουμπί απάντησης, κάθε άτομο στο νήμα αναφέρεται αυτόματα στο tweet. Η διέξοδος από αυτή την τρέλα; Σίγαση αυτών των νημάτων.

Πώς να κάνετε σίγαση των νημάτων Twitter στον Ιστό

Όταν χρησιμοποιείτε τη διεπαφή ιστού Twitter και βρίσκετε πολλές ειδοποιήσεις από ένα νήμα, δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να κάνετε σίγαση του νήματος ή της συνομιλίας.

Μετά τη σίγαση, δεν θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις push για το tweet και δεν θα βρείτε καμία νέα δραστηριότητα στην ενότητα Ειδοποιήσεις. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να αποκρύψετε ορισμένες απαντήσεις στο νήμα σας στο Twitter.

  Το gFile είναι ένας απλός διαχειριστής αρχείων Android με διεπαφή εμπνευσμένη από το Gmail

Είτε από την ενότητα ειδοποιήσεων είτε από την εκτεταμένη προβολή του tweet, κάντε κλικ στο κουμπί αναπτυσσόμενου βέλους που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία.

Τώρα, κάντε κλικ στην επιλογή “Σίγαση αυτής της συνομιλίας”.

Εάν αυτή είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείτε σίγαση μιας συνομιλίας, θα δείτε ένα banner που θα σας λέει τι κάνει η λειτουργία Σίγαση. Εδώ, κάντε κλικ στο κουμπί “Σίγαση αυτού”. Την επόμενη φορά που θα κάνετε σίγαση μιας συνομιλίας, δεν θα δείτε αυτό το banner.

Για σίγαση, κάντε κλικ

Η συνομιλία θα τεθεί σε σίγαση αμέσως και δεν θα λαμβάνετε άλλες ειδοποιήσεις για νέες απαντήσεις.

  Αναζητήστε Hashtags στο Facebook, το Twitter και το Google Plus

Ακολουθήστε την ίδια διαδικασία για να κάνετε σίγαση επιπλέον συνομιλιών.

Εάν κάποια στιγμή θέλετε να καταργήσετε τη σίγαση μιας συνομιλίας, επιστρέψτε στο tweet, κάντε κλικ στο κουμπί Μενού και επιλέξτε την επιλογή “Κατάργηση σίγασης αυτής της συνομιλίας” από το αναπτυσσόμενο μενού.

Για να καταργήσετε τη σίγαση, κάντε κλικ

Πώς να κάνετε σίγαση των νημάτων Twitter σε iPhone και Android

Η διαδικασία σίγασης των νημάτων Twitter είναι παρόμοια σε συσκευές iPhone και Android.

Πρώτα, ανοίξτε ένα συγκεκριμένο tweet από τη συνομιλία που θέλετε να κάνετε σίγαση και, στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί Μενού.

Από το αναδυόμενο παράθυρο, επιλέξτε την επιλογή “Σίγαση αυτής της συνομιλίας”.

  Αυτοματοποιήστε την εναλλαγή μεταξύ προσαρμοσμένων προφίλ στο Android με το προφίλ TF

Για σίγαση των tweets, κάντε κλικ στο

Θα δείτε τώρα ένα banner που θα σας ενημερώνει ότι η ειδοποίηση έχει τεθεί σε σίγαση. Εάν κατά λάθος θέσατε σε σίγαση τη λάθος συνομιλία, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί “Αναίρεση” για να καταργήσετε τη σίγαση της συνομιλίας.

Κάντε κλικ

Μπορείτε να καταργήσετε τη σίγαση ενός νήματος Twitter ανά πάσα στιγμή επιστρέφοντας στο μενού Επιλογές του tweet και, στη συνέχεια, επιλέγοντας το κουμπί “Κατάργηση σίγασης αυτής της συνομιλίας”.

Καταργήστε τη σίγαση ενός νήματος Twitter κάνοντας κλικ

Θέλετε να αποθηκεύσετε τα tweets για αργότερα; Δοκιμάστε να προσθέσετε σελιδοδείκτες σε tweets αντί να τους αρέσουν.