Λήψη, επεξεργασία και σχολιασμός στιγμιότυπων οθόνης στο Android με το Ashampoo Snap

Οι άνθρωποι λατρεύουν τη λήψη στιγμιότυπων οθόνης στις συσκευές τους Android, είτε για να επιδεικνύουν τη ρύθμιση της αρχικής τους οθόνης στο DeviantART και το MyColorScreen, να αναζητούν τεχνική υποστήριξη σε κοινότητες όπως το XDA-Developers ή να γράφουν κριτικές εφαρμογών όπως εμείς. Υπάρχουν όμως φορές που χρειάζεται να κάνετε μερικές τροποποιήσεις στην αρχική εικόνα πριν την κοινοποιήσετε στο διαδίκτυο. Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε κανένα περίπλοκο εργαλείο επεξεργασίας για το σκοπό αυτό, τότε το Ashampoo έχει το κατάλληλο εργαλείο για εσάς στη νέα του εφαρμογή Ashampoo Snap για Android. Χρησιμοποιώντας αυτήν την αξιοπρεπώς σχεδιασμένη εφαρμογή, μπορείτε εύκολα να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης και να τα σχολιάσετε αμέσως με τον πιο απλό τρόπο. Το ισχυρό ενσωματωμένο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας σάς επιτρέπει να προσθέτετε σχήματα, emoticon, cliparts, κείμενα, βέλη κ.λπ. στην εικόνα και να την κοινοποιείτε μέσω της επιλογής εγγενούς κοινής χρήσης του Android.

  Οι καλύτεροι αναλυτές WiFi για να παρακολουθείτε τον αόρατο (Windows, iOS και Android)

Η διεπαφή χρήστη του Snap είναι αρκετά απλή και η διαδικασία λήψης και επεξεργασίας στιγμιότυπων οθόνης εν κινήσει είναι εξίσου απλή. Ετσι δουλευει.

Για να ξεκινήσετε, απλώς τραβήξτε το στιγμιότυπο οθόνης όπως κάνετε συνήθως (Το Power + Volume down κάνει τη δουλειά στις περισσότερες συσκευές). Στη συνέχεια, η εικόνα εξάγεται αυτόματα στον χώρο εργασίας επεξεργασίας του Snap, όπου απλές κινήσεις, όπως το τσίμπημα και το σύρσιμο, σάς επιτρέπουν να μεγεθύνετε ή να επανατοποθετήσετε την εικόνα όπως θέλετε.

Μπορείτε επίσης εναλλακτικά να εισαγάγετε την εικόνα απευθείας από τη Συλλογή ή να την καταγράψετε χρησιμοποιώντας την κάμερα της συσκευής σας. Στην οθόνη προεπισκόπησης εικόνας, το Snap σάς δίνει τη δυνατότητα να τροποποιήσετε την εικόνα με πολλούς τρόπους. Για να εμφανίσετε τις διαθέσιμες επιλογές επεξεργασίας, πρέπει πρώτα να πατήσετε το κουμπί με το μικρό βέλος στην κάτω αριστερή γωνία.

  Νέες δυνατότητες στον Firefox 31 για επιτραπέζιους υπολογιστές και Android

Η μίνι πλαϊνή γραμμή που αναδύεται φέρει διάφορες επιλογές επεξεργασίας, όπως προσθήκη σχημάτων όπως κύκλους, τετράγωνα ή γραμμές, τον δείκτη και τα εργαλεία μολυβιού για να τονίσετε ή να σχεδιάσετε κάτι, emoticon και πλαίσια κειμένου. Μια εικόνα μπορεί επίσης να περικοπεί σε προσαρμοσμένο μέγεθος και το Snap σάς δίνει τη δυνατότητα να επαναφέρετε γρήγορα τυχόν αλλαγές μέσω του κουμπιού Αναίρεση.

Μπορείτε να αποθηκεύσετε το αρχείο εξόδου σε μορφή JPEG ή PNG. Οι παράμετροι ποιότητας και των δύο αυτών υποστηριζόμενων μορφών μπορούν να ελέγχονται από την οθόνη ρυθμίσεων, η οποία σας επιτρέπει επίσης να εναλλάσσετε το μόνιμο εικονίδιο του Snap στη γραμμή ειδοποιήσεων, να στέλνετε δεδομένα χρήσης στους προγραμματιστές για βελτιώσεις σε μελλοντικές ενημερώσεις και να εισάγετε αυτόματα τυχόν στιγμιότυπα οθόνης που έχουν ληφθεί στην επεξεργασία του Snap διεπαφή.

  Πώς να στείλετε μια αυτόματη απάντηση σε μηνύματα και κλήσεις όταν είστε απασχολημένοι [Android]

Η δωρεάν έκδοση του Snap διαθέτει διαφημίσεις, αν και η αναβάθμιση Pro εντός εφαρμογής όχι μόνο το καθιστά απαλλαγμένο από διαφημίσεις, αλλά προσθέτει επίσης πρόσθετες λειτουργίες, όπως κλιμάκωση εικόνας, δυνατότητα μεταφόρτωσης εικόνας στο AshWeb και περισσότερα clipart και σχήματα.

Εγκαταστήστε το Ashampoo Snap από το Play Store