Χρησιμοποιήστε χειρονομίες για να πραγματοποιήσετε κλήσεις, να στείλετε SMS, IM, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άλλα στο Android

Προηγουμένως, έχουμε καλύψει έναν τόνο εφαρμογών διαχείρισης επαφών για Android, συμπεριλαμβανομένων των Go Contacts, Hoiio Live και Contact Analyzer, για να αναφέρουμε μόνο μερικές. Το πλεονέκτημα της χρήσης διαχειριστών επαφών τρίτων έναντι της εγγενούς λύσης είναι συνήθως ότι παρέχουν στους χρήστες ορισμένες πρόσθετες λειτουργίες που δεν βρίσκονται στην προσφορά μετοχών. Το PureContact είναι μια τέτοια λύση που έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν εύκολα μηνύματα κειμένου και email ή να πραγματοποιούν κλήσεις, έχοντας πρόσβαση σε πολλές εφαρμογές όπως Whatsapp, Viber κ.λπ., κάτω από μια στέγη, χρησιμοποιώντας απλές κινήσεις ταχείας κλήσης που μπορούν επίσης να προγραμματιστούν σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Λεπτομέρειες μετά το άλμα.

  Ένα νέο Stlye Of App Launcher In The Making, συνοδεύεται από API [Android]

Η πλοήγηση του PureContact είναι εξαιρετικά απλή χάρη στην απλή, απλή διεπαφή χρήστη που είναι απαλλαγμένη από τυχόν ενοχλητικές λειτουργίες που σας προκαλούν σύγχυση. Μόλις εκκινηθεί, το PureContact σάς καθοδηγεί σε έναν οδηγό σύντομων οδηγιών για να εξοικειωθείτε με τον τρόπο λειτουργίας του. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί βασικά πολλαπλές προγραμματιζόμενες χειρονομίες για την εκτέλεση διαφόρων ενεργειών. Για παράδειγμα, πατώντας παρατεταμένα το δάχτυλό σας σε μια κενή περιοχή στην αρχική οθόνη σας επιτρέπει να εισάγετε νέες επαφές ταχείας κλήσης. Ομοίως, πατώντας παρατεταμένα μια υπάρχουσα γρήγορη κλήση σάς επιτρέπει να επεξεργαστείτε τις σχετικές πληροφορίες επαφής, όπως μετονομασία ή διαγραφή του επιλεγμένου στοιχείου και τροποποίηση του αριθμού, της εικόνας ή της διεύθυνσης email του κ.λπ.

Όταν δημιουργείτε μια νέα γρήγορη κλήση, το PureContact εισάγει όλα τα δεδομένα που είναι συνδεδεμένα με το επιλεγμένο στοιχείο από την προεπιλεγμένη βάση δεδομένων επαφών, συμπεριλαμβανομένων της εικόνας, του ονόματος, του αριθμού, της διεύθυνσης email και οποιωνδήποτε άλλων στοιχείων. Αφού συμπληρώσετε τη λίστα επαφών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από τις υποστηριζόμενες χειρονομίες για να εκτελέσετε οποιαδήποτε συγκεκριμένη ενέργεια. Ωστόσο, πρέπει πρώτα να διαμορφώσετε αυτές τις χειρονομίες από την οθόνη Ρυθμίσεις.

  Πώς να κάνετε το κείμενο του ιστότοπου μεγαλύτερο στο Android

Μπορείτε, για παράδειγμα, να αντιστοιχίσετε μια κίνηση σάρωσης προς τα αριστερά σε μια γρήγορη κλήση για να ανοίξετε ένα νέο μήνυμα κειμένου ή να στείλετε ένα email. Ομοίως, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα σάρωση προς τα πάνω από το κάτω μέρος για να πραγματοποιήσετε μια κλήση σε αυτήν την επαφή ή ένα σάρωση προς τα δεξιά για να στείλετε ένα μήνυμα μέσω του Viber, του WhatsApp ή της εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων στοκ. Κάθε χειρονομία μπορεί να προγραμματιστεί ξεχωριστά από την οθόνη ρυθμίσεων. Μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε μια χειρονομία επιλέγοντας «Τίποτα» από τη λίστα ενεργειών της. Όσο περισσότερους τύπους χειρονομιών θα έχετε στο σκάφος, τόσο πιο εύκολα θα μπορείτε να εκτελέσετε πολλές ενέργειες. Η οθόνη Ρυθμίσεις σάς επιτρέπει επίσης να αλλάξετε το θέμα του PureContact μεταξύ Pure και Dark.

  Τρόπος αναζήτησης και κοινής χρήσης GIF στο Android χωρίς εναλλαγή εφαρμογών

Η εφαρμογή διαθέτει επίσης μια επί πληρωμή παραλλαγή dubebd PureContact+ που διαθέτει πρόσθετες λειτουργίες. Οι σύνδεσμοι λήψης και των δύο εκδόσεων παρέχονται παρακάτω.

Εγκαταστήστε το PureContact από το Play Store (Ελεύθερος)

Εγκαταστήστε το PureContact+ από το Play Store (Επί πληρωμή)