Πώς να αποκτήσετε δυναμικό χρώμα φόντου όπως το iTunes στην εφαρμογή μουσικής iOS 7

Το iTunes 11 έχει μια υπέροχη λειτουργία χωρίς τίτλο που αλλάζει αυτόματα το χρώμα του κειμένου και του φόντου για να ταιριάζει με τα χρώματα που χρησιμοποιούνται στα έργα τέχνης ενός άλμπουμ. Ως λάτρης της δυνατότητας, περίμενα πολύ να φτάσει στη στοκ εφαρμογή Μουσική του iOS 7. Η Apple δεν το έχει καταφέρει ακόμα, αλλά η ζωντανή κοινότητα jailbreak του iOS έχει βρει όχι μία, αλλά δύο λύσεις. Στην κοινότητα jailbreak για iOS του Reddit, η ιδέα της δυναμικής αλλαγής των τονισμών και των χρωμάτων των κουμπιών στην οθόνη “Now Playing” της εφαρμογής Music του iOS 7 προτάθηκε πριν από μερικές εβδομάδες. Δύο προγραμματιστές ασχολήθηκαν ανεξάρτητα με αυτό και στη συνέχεια το κυκλοφόρησαν την ίδια μέρα το περασμένο Σαββατοκύριακο. Συζητάμε και τις δύο τροποποιήσεις – ColorFlow & Colorize – μετά το άλμα!

  Πώς να αναφέρετε και να αποκλείσετε τα ανεπιθύμητα μηνύματα iMessage στο iOS

Πίνακας περιεχομένων

ColorFlow

Για 2 $, αυτό το tweak θα αναλύσει το εξώφυλλο του άλμπουμ του τραγουδιού που παίζει αυτήν τη στιγμή, θα βρει εμφανή χρώματα και στη συνέχεια θα τα χρησιμοποιήσει για να αλλάξει το χρώμα φόντου, το χρώμα κειμένου για το όνομα του τραγουδιού, το όνομα του άλμπουμ και τον καλλιτέχνη, καθώς και το ρυθμιστικό έντασης και άλλα εικονίδια / ετικέτες.

Προσωπικά αγόρασα αυτό το tweak μόλις το άκουσα. Λειτουργεί ακριβώς όπως διαφημίζεται, αλλά μόνο για λίγο. Τουλάχιστον στο φτωχό μου «παλιό» iPhone 4S στο iOS 7.0.4, κολλάει η εφαρμογή Μουσική μετά από 4-5 τραγούδια. Ωστόσο, με βάση τις αναφορές που έχω διαβάσει στο διαδίκτυο, λειτουργεί εξαιρετικά σε νεότερες συσκευές.

  Η Miranda σας βοηθά να συντονίσετε την ώρα σε πολλές ζώνες ώρας [iOS]

Χρωματίστε

Για ένα μόνο δολάριο, το Colorize θα αλλάξει ομοίως το χρώμα του φόντου, ορισμένες αλλά όχι όλες τις συμβολοσειρές κειμένου και το ρυθμιστικό έντασης. Παρά το γεγονός ότι βασίζονται στον ίδιο αλγόριθμο, τα αποτελέσματα είναι αρκετά διαφορετικά μεταξύ Colorize και ColorFlow. Μπορείτε να δείτε μερικά από αυτά παρακάτω:

Δεν κατάφερα να δοκιμάσω ακόμα το Colorize, καθώς διστάζω να πληρώσω για μια προσαρμογή της εφαρμογής Music, αφού είδα το ColorFlow να το κολλάει ξανά και ξανά. Ωστόσο, οι κριτικές της κοινότητας είναι εξαιρετικές.

BlurredMusicApp

Θα στείλω email στον προγραμματιστή του ColorFlow με την ελπίδα να λειτουργήσει σωστά στο iPhone 4S. Μέχρι τότε, θα παραμείνω στο BlurredMusicApp. Στην τιμή των $0, απλώς θα θολώσει το φόντο της εφαρμογής Μουσική με βάση το εξώφυλλο του άλμπουμ οποιουδήποτε τραγουδιού που παίζετε.

  Το GBA4iOS 2.0 φέρνει υποστήριξη για iPad, συγχρονισμό Dropbox και νέα διεπαφή χρήστη για το iOS 7

Και οι τρεις προαναφερθείσες τροποποιήσεις είναι διαθέσιμες από το repo BigBoss στο Cydia. Προφανώς θα χρειαστεί να κάνετε jailbreak τη συσκευή σας στο iOS 7 για να τα χρησιμοποιήσετε. Φροντίστε να μας ενημερώσετε για τη γνώμη σας για τις τροποποιήσεις και με ποια πήγατε, αφήνοντας ένα σχόλιο παρακάτω.