Πώς να στείλετε μια αυτόματη απάντηση σε μηνύματα και κλήσεις όταν είστε απασχολημένοι [Android]

Η απάντηση σε μηνύματα ή τηλεφωνικές κλήσεις όταν οδηγείτε είναι επικίνδυνη. Παρά τις πολλές διαθέσιμες εφαρμογές εικονικού βοηθού, θα πρέπει να αποφεύγετε να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας όταν οδηγείτε. Η καλύτερη πρακτική είναι να το αλλάζετε σε λειτουργία μην ενοχλείτε. Εάν έχετε iPhone που εκτελεί iOS 11, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Μην ενοχλείτε κατά την οδήγηση. Εάν διαθέτετε τηλέφωνο Android, σκεφτείτε να εγκαταστήσετε το Can’t Talk. Είναι μια δωρεάν εφαρμογή Android που μπορεί να στείλει αυτόματη απάντηση σε μηνύματα και κλήσεις. Εάν είστε ποτέ απασχολημένοι, απλώς ενεργοποιήστε το και θα ενημερώσει τους άλλους ότι είστε απασχολημένος αυτή τη στιγμή.

Το Can’t Talk βρίσκεται αυτήν τη στιγμή σε beta Επομένως, για να μπορέσετε να κατεβάσετε την εφαρμογή, θα πρέπει να εγγραφείτε στο πρόγραμμα beta. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής, η εφαρμογή λειτούργησε χωρίς προβλήματα, αλλά θα πρέπει να θυμάστε ότι η εφαρμογή είναι σε έκδοση beta και να διαχειριστείτε τις προσδοκίες σας.

  Εφαρμογή ομαδικών μηνυμάτων Android & iPhone για γραφεία

Εγκαταστήστε το Can’t Talk αφού εγγραφείτε στην έκδοση beta. Η εφαρμογή μπορεί να απαντά αυτόματα σε μηνύματα και κλήσεις, καθώς και σε ειδοποιήσεις εφαρμογών. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε μια αυτόματη απάντηση για αυτούς μεμονωμένα. Για τις εφαρμογές, πρέπει να δώσετε στο Can’t Talk πρόσβαση στις ειδοποιήσεις σας και, στη συνέχεια, να επιλέξετε σε ποιες εφαρμογές θα πρέπει να απαντήσει. Για να επεξεργαστείτε την αυτόματη απάντηση που στέλνει η εφαρμογή, πατήστε το κουμπί επεξεργασίας κάτω από το μήνυμα “Αυτόματη απάντηση”.

Η εφαρμογή θα απαντά σε ένα μήνυμα ή ένα κείμενο από το ίδιο άτομο μία φορά κάθε δεκαπέντε λεπτά. Αυτό σημαίνει ότι, εάν η μαμά σας σας καλεί ξανά και ξανά, θα λάβει μία απάντηση αφού χάσετε την πρώτη της κλήση και την επόμενη αυτόματη απάντηση με δεκαπέντε λεπτά καθυστέρηση, εάν εξακολουθεί να καλεί. Μπορείτε να αλλάξετε αυτήν τη συχνότητα μεταβαίνοντας στις σύνθετες ρυθμίσεις της εφαρμογής. Εδώ, μπορείτε να μειώσετε τη συχνότητα σε 30 λεπτά, 1, 2, 4 και 8 ώρες ή μπορείτε να στείλετε αυτόματη απάντηση σε κάθε μήνυμα κειμένου ή αναπάντητη κλήση.

  Διαχειριστής αιωρούμενου προχείρου που αποθηκεύει πολλά αποσπάσματα [Android]

Το Can’t talk έχει μια δωρεάν έκδοση, ένα μοντέλο συνδρομής και μια επιλογή εφάπαξ αγοράς που ξεκλειδώνει τις απαντήσεις της εφαρμογής και σας επιτρέπει να ορίσετε προσαρμοσμένες απαντήσεις για συγκεκριμένες επαφές.

Το Cant talk δεν αποκλείει τις ειδοποιήσεις. Εάν οδηγείτε και λαμβάνετε μια τηλεφωνική κλήση, ένα μήνυμα ή μια ειδοποίηση εφαρμογής, η οθόνη σας θα εξακολουθεί να ανάβει και το τηλέφωνό σας θα δονείται. Μπορείτε να επιλέξετε να απορρίψετε μια τηλεφωνική κλήση και το Can’t Talk θα στείλει την αυτόματη απάντηση ή μπορείτε να αφήσετε το τηλέφωνό σας να χτυπήσει μέχρι να τελειώσει η κλήση.

  Τα καλύτερα παιχνίδια Android του 2019

Εάν ένα άτομο σας καλέσει και δεν τα καταφέρει, θα λάβει το μήνυμα αυτόματης απάντησης. Εάν στη συνέχεια σας στείλουν ένα μήνυμα αμέσως μετά, θα λάβουν ξανά το μήνυμα αυτόματης απάντησης. Για επόμενες κλήσεις και μηνύματα, η συχνότητα των απαντήσεων θα τεθεί σε εφαρμογή, αλλά η εφαρμογή διατηρεί τις κλήσεις και τις απαντήσεις στα μηνύματα ξεχωριστά. Θα ισχύουν τυπικές χρεώσεις μηνυμάτων κειμένου για κάθε μήνυμα που αποστέλλεται.