Πώς να πείτε ποιο Apple Watch έχετε

Αν προσπαθείτε να διορθώσετε ένα πρόβλημα με το Apple Watch σας ή αν προσπαθείτε να το πουλήσετε, θα θέλετε να μάθετε ποια έκδοση του φορητού σας είναι κάτοχος. Δείτε πώς μπορείτε να αναγνωρίσετε τη συσκευή από την εφαρμογή Watch ή από το ίδιο το Apple Watch.

Βρείτε το μοντέλο Apple Watch από το Case

Κάθε Apple Watch έχει μια γκραβούρα στο πίσω μέρος της θήκης. Αυτό σας λέει ποια σειρά Apple Watch χρησιμοποιείτε, το υλικό της θήκης και το μέγεθος της θήκης (σε χιλιοστά).

Για να δείτε τη χάραξη, αφαιρέστε το Apple Watch από τον καρπό σας και κοιτάξτε το πίσω μέρος της θήκης.

  Δημιουργήστε προσαρμοσμένα κλειδιά για εισαγωγή email, αριθμού τηλεφώνου και ονομάτων [Paid]

Για παράδειγμα, η γκραβούρα του Apple Watch μου γράφει «Σειρά 3, θήκη αλουμινίου 42 mm, GPS».

Για να μάθετε αν το Apple Watch σας υποστηρίζει Cellular ή όχι, δείτε το Digital Crown. Εάν έχει έναν κόκκινο κύκλο ή μια κόκκινη κουκκίδα πάνω του, χρησιμοποιείτε το μοντέλο Cellular.

Βρείτε το μοντέλο Apple Watch από την εφαρμογή Watch

Μπορείτε επίσης να μάθετε για το Apple Watch από τον αριθμό μοντέλου. Η Apple έχει ένα σελίδα υποστήριξης που παραθέτει κάθε αριθμό μοντέλου όλων των Apple Watch.

Για να βρείτε τον αριθμό μοντέλου του Apple Watch που έχει συζευχθεί με το iPhone σας, πρώτα ανοίξτε την εφαρμογή Watch. Από την καρτέλα “Το ρολόι μου”, πατήστε την επιλογή “Γενικά”.

  Πώς να κρατάτε χειρόγραφες σημειώσεις στο iPad σας χρησιμοποιώντας το Apple Pencil

Εδώ, μεταβείτε στην ενότητα “Πληροφορίες”.

Κάντε κύλιση προς τα κάτω και εντοπίστε την ενότητα “Μοντέλο”. Θα εμφανίσει έναν αριθμό που αρχίζει με “M”. Πατήστε στην καταχώριση.

Η καταχώριση θα αλλάξει τώρα σε αριθμό που αρχίζει με “Α”. Αυτός είναι ο αριθμός μοντέλου για το Apple Watch σας. Σημειώστε το.

Τώρα, ανοίξτε το Apple Support Αναγνώριση Apple Watch δικτυακός τόπος.

Εδώ, πατήστε “Command+F” στο Mac σας, “Ctrl+F” στα Windows ή χρησιμοποιήστε τη λειτουργία αναζήτησης στο iPhone ή το iPad σας για να εμφανίσετε το εργαλείο αναζήτησης και, στη συνέχεια, εισαγάγετε τον αριθμό μοντέλου του Apple Watch. Ολοκληρώστε την αναζήτηση για να βρείτε τις λεπτομέρειες για το Apple Watch σας.

  12 Καλύτερα Λογισμικά και Εργαλεία Παρακολούθησης Δικτύου που αξιολογήθηκαν το 2020

Εάν δεν έχετε πρόσβαση στο Apple Watch σας, αλλά μπορείτε να βρείτε τον αριθμό μοντέλου, χρησιμοποιήστε τη σελίδα Αναγνώριση Apple Watch για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το μοντέλο σας.

Εάν είστε νέος στο Apple Watch, ρίξτε μια ματιά στις καλύτερες συμβουλές μας για να αξιοποιήσετε περισσότερο το smartwatch σας.