Πώς να εκτυπώσετε μια λίστα μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από έναν φάκελο του Outlook

Είναι απλό να εκτυπώσετε ένα μεμονωμένο email, αλλά τι γίνεται με μια λίστα email που εμφανίζει πληροφορίες όπως ποιος τα έστειλε και πότε; Δείτε πώς μπορείτε να εκτυπώσετε μια λίστα με email από το Outlook, συμπεριλαμβανομένων όλων των ορατών πληροφοριών.

Αρχικά, θα πρέπει να κάνετε όλα τα email που θέλετε να εκτυπώσετε ορατά στον ίδιο φάκελο. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να το κάνετε αυτό, συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς όλων των email στον ίδιο φάκελο, αλλά ο απλούστερος τρόπος είναι να πραγματοποιήσετε αναζήτηση χρησιμοποιώντας το πλαίσιο Αναζήτηση ακριβώς κάτω από την κορδέλα.

Αν αναζητάτε συγκεκριμένα κριτήρια—email που αποστέλλονται από ένα συγκεκριμένο άτομο, συμπεριλαμβανομένων συγκεκριμένων λέξεων, ή αποστέλλονται σε συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο— τότε είναι προτιμότερο να δημιουργήσετε έναν φάκελο δυναμικής αναζήτησης. Αυτό σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ερωτήματα αναζήτησης που κυμαίνονται από τα πολύ απλά έως τα πολύ σύνθετα. Οι φάκελοι αναζήτησης είναι εύκολοι στη χρήση, αν δεν έχετε δημιουργήσει ποτέ ξανά.

  Πώς λειτουργούν τα ολογράμματα στη σκηνή;

Είτε έτσι είτε αλλιώς, αφού έχετε τη λίστα των email που θέλετε να εκτυπώσετε, το επόμενο βήμα είναι να βεβαιωθείτε ότι εμφανίζονται όλες οι σωστές πληροφορίες. Εξάλλου, εάν οι κρίσιμες πληροφορίες είναι σε ποιον στάλθηκαν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά δεν εμφανίζονται στον φάκελο, η λίστα είναι αρκετά άχρηστη. Ευτυχώς η αλλαγή των ορατών στηλών είναι γρήγορη και εύκολη, οπότε κατευθυνθείτε σε αυτό το άρθρο για να μάθετε πώς.

Αφού προσθέσετε ή αφαιρέσετε όποιες στήλες θέλετε, είστε έτοιμοι να εκτυπώσετε. Όταν εκτυπώνετε αυτήν τη λίστα, θα είναι με τη σειρά που εμφανίζεται στο φάκελό σας, επομένως μην ξεχάσετε να τις παραγγείλετε όπως θέλετε.

  Πώς να περιστρέφετε γρήγορα εικονικές μηχανές στο Ubuntu με το Quickemu

Για να εκτυπώσετε μια λίστα με όλα τα email στο φάκελό σας, κάντε κλικ στο “Αρχείο” επάνω αριστερά στο Outlook.

Στη συνέχεια, στο μενού στην αριστερή πλευρά, κάντε κλικ στην επιλογή “Εκτύπωση”.

Από προεπιλογή, η εκτύπωση έχει οριστεί σε “Style Memo”, που σημαίνει ότι το τρέχον επιλεγμένο email θα είναι το μόνο που θα εκτυπωθεί. Αλλάξτε το σε “Στυλ πίνακα”.

Οι Ρυθμίσεις εκτύπωσης, με

Στη δεξιά πλευρά, θα δείτε την προεπισκόπηση. Αυτή η προεπισκόπηση θα πρέπει τώρα να εμφανίζει τη λίστα των email με όλες τις στήλες που θέλετε να εκτυπώσετε. Μπορείτε να κάνετε κλικ στην προεπισκόπηση για να τη μεγαλώσετε αν είναι λίγο μικρή.

  Τι σημαίνει «IDK» και πώς το χρησιμοποιείτε;

Ελέγξτε ότι όλα φαίνονται σωστά. Εάν δεν είναι, κάντε κλικ στο βέλος Πίσω στην επάνω αριστερή γωνία πάνω από το μενού για να επιστρέψετε στο Outlook και να αλλάξετε τις ορατές στήλες και τα πλάτη των στηλών όπως θέλετε να φαίνονται.

Μόλις η προεπισκόπηση φαίνεται σωστή, επιλέξτε τον εκτυπωτή σας (χρησιμοποιούμε την ενσωματωμένη λειτουργία εκτύπωσης σε PDF των Windows) και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο «Εκτύπωση».

Θα έχετε τώρα μια εκτύπωση της λίστας των email στο φάκελο, με όλες τις πληροφορίες της στήλης.