Θυμηθείτε πού παρκάρατε και λάβετε ειδοποιήσεις όταν ο μετρητής σας πρόκειται να λήξει [iOS]

Το επεισόδιο του Seinfeld Parking Garage είναι για ένα πολύ πραγματικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν δεκάδες άνθρωποι καθημερινά, π.χ. να θυμούνται πού πάρκαραν. Την εποχή που φτιάχτηκε η κωμική σειρά, τα smartphone απλά δεν υπήρχαν. Δεν υπήρχαν έξυπνες εφαρμογές ή εύχρηστες μικρές συσκευές που θα μπορούσατε να κολλήσετε στο αυτοκίνητό σας για να το εντοπίσετε πιο εύκολα. Ήσασταν μόνο εσείς και ο εγκέφαλός σας τότε, αλλά όχι πια. Το QuickPark είναι μια δωρεάν εφαρμογή iOS που σας βοηθά να θυμάστε πού παρκάρατε και σας υπενθυμίζει ότι ο μετρητής σας πρόκειται να εξαντληθεί.

Για να λειτουργήσει σωστά, το QuickPark πρέπει να μπορεί να σας στέλνει ειδοποιήσεις και να έχει πρόσβαση στην τοποθεσία σας. Μόλις παρκάρετε το αυτοκίνητό σας, ανοίξτε την εφαρμογή και αφήστε τη να σας βρει στο χάρτη. Η εφαρμογή θα εντοπίσει την τοποθεσία σας και όταν το κάνει, πατήστε το κουμπί “Park my car”. Ένας χρονοδιακόπτης μετρητή θα εμφανιστεί αμέσως αφού σας ρωτήσει εάν σταθμεύσατε σε ένα μετρητή. Θα σας δοθεί η επιλογή να ορίσετε ένα χρονόμετρο για αυτό. Τώρα είσαι ελεύθερος να πας να κάνεις τη δουλειά σου, να αγοράσεις μεσημεριανό γεύμα και ίσως να ταΐσεις τις πάπιες στο πάρκο.

  Πώς να σαρώσετε έναν κωδικό QR στην εφαρμογή κάμερας στο iOS 11

Εάν καθυστερείτε και ο μετρητής σας πρόκειται να λήξει, το QuickPark θα σας στείλει μια ειδοποίηση δέκα και μετά πέντε λεπτά πριν εξαντληθεί. Όταν ανοίγετε την εφαρμογή αφού παρκάρετε το αυτοκίνητό σας, θα δείτε έναν πίνακα ελέγχου που θα σας δείχνει πόσο μακριά βρίσκεστε από την τρέχουσα θέση στάθμευσης, πόσος χρόνος απομένει στο μετρητή και πόσο χρόνο σας πήρε για να περπατήσετε στο τρέχον μέρος μακριά από το αυτοκίνητό σας. Όταν πατήσετε “Βρείτε το αυτοκίνητό μου”, το QuickPark θα εντοπίσει τη διαδρομή σας και θα σας οδηγήσει πίσω στη θέση στάθμευσης σας.

  Τα 10 καλύτερα παιχνίδια στο iOS

Το QuickPark έχει περιορισμούς και τους γνωρίζει καλά. Όταν προσδιορίζετε με ακρίβεια τη θέση στάθμευσης σας, δεν μπορείτε να είστε τόσο ακριβείς ώστε να οδηγηθείτε ακριβώς σε αυτό. Θα κατευθυνθείτε στο πλησιέστερο σημείο που μπορεί να επιλέξει η εφαρμογή σε έναν χάρτη. Για να αντισταθμίσετε την ανακρίβεια, το QuickPark σάς επιτρέπει να ηχογραφήσετε μια υπόδειξη μηνύματος ήχου που μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε το σταθμευμένο αυτοκίνητό σας. Μπορείτε να πείτε ότι παρκάρατε κοντά σε έναν κάδο απορριμμάτων ή να αναφέρετε σε ποιο επίπεδο σταθμεύσατε ή ίσως να καταγράψετε το όνομα του καταστήματος που σταθμεύσατε έξω από αυτό.

  Πώς να μοιραστείτε τη ζωντανή τοποθεσία σας στα μηνύματα [iOS]

Η εφαρμογή είναι πραγματικά φοβερή. Η διεπαφή χρήστη είναι απλή στην κατανόηση και εφαρμογές όπως αυτή είναι ο λόγος που υπάρχει η τεχνολογία. Το QuickPark διαθέτει επίσης μια συνοδευτική εφαρμογή για το Apple Watch.

Εγκαταστήστε το QuickPark από το App Store