Παρακολουθήστε ποιες τροφές έχετε κάψει με το επίπεδο καθημερινής δραστηριότητάς σας


Η απώλεια βάρους είναι τρομακτική. Εάν έχετε πολλούς αριθμούς να μειώσετε στην κλίμακα, μπορεί να το δείτε ήδη ως έναν στόχο που είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθεί. Το κλειδί είναι να κάνετε παιδικά βήματα. Μπορείτε να ξεκινήσετε απλά με το καθημερινό περπάτημα και δεν χρειάζεται απαραίτητα να πηγαίνετε στο γυμναστήριο καθημερινά μέχρι να είστε έτοιμοι για μια πιο επιθετική προσέγγιση στην απώλεια βάρους. Εάν το smartphone σας διαθέτει ενσωματωμένο πρόγραμμα παρακολούθησης δραστηριότητας, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να μετρήσετε τα βήματα που κάνετε καθημερινά και το Movesum θα σας πει πόσες θερμίδες κάψατε εκείνη την ημέρα. Είναι μια δωρεάν εφαρμογή για Android και iOS που συνδέεται με το πρόγραμμα παρακολούθησης δραστηριότητας του τηλεφώνου σας, παίρνει τις πληροφορίες της καθημερινής σας δραστηριότητας και τις μεταφράζει σε φαγητό που έχετε κάψει.

  Πώς να αφήσετε έναν χαλαρό χώρο εργασίας

Ανοίξτε το Movesum και αφήστε του να έχει πρόσβαση στα δεδομένα δραστηριότητάς σας. Η εφαρμογή θα λειτουργεί μόνο εάν το τηλέφωνό σας μπορεί να παρακολουθεί τη δραστηριότητά σας. Είμαστε σίγουροι ότι θα λειτουργήσει με το iPhone 6 και νεότερη έκδοση, αλλά δεν είναι δυνατό να παραθέσουμε με ποια τηλέφωνα Android θα λειτουργεί η εφαρμογή. Θα πρέπει να ανοίξετε τη σελίδα της εφαρμογής στο Google Play Store και να ελέγξετε αν είναι συμβατή με το τηλέφωνό σας ή όχι.

Η εφαρμογή θα σας πει, όσον αφορά τα τρόφιμα που καταναλώνετε, τι έχετε κάψει με τη δραστηριότητα της ημέρας. Δεν σας δίνει τον αριθμό των θερμίδων που κάψατε, αλλά το φαγητό που έχετε κάψει, όπως ας πούμε ένα μπέργκερ, ένα χοτ ντογκ, ή τηγανητές πατάτες ή μια φέτα πίτσα. Μπορείτε να θέσετε στόχους για τον εαυτό σας με το Movesum όπου στόχος είναι ο αριθμός των βημάτων που πρέπει να κάνετε καθημερινά.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Twitter Spaces

Λατρεύω αυτήν την εφαρμογή τόσο για την απλότητά της όσο και για αυτό που κάνει, αλλά χρειάζεται μια μικρή προσθήκη για να την κάνει ολόκληρη. πραγματικός αριθμός θερμίδων. Μου αρέσει που η εφαρμογή μου λέει τι φαγητό έχω κάψει, αλλά στο τέλος της ημέρας, η γνώση του θερμιδικού αριθμού θα με βοηθήσει να θέσω μελλοντικούς στόχους και να διαχειριστώ την απώλεια βάρους με τις άλλες εφαρμογές υγείας που χρησιμοποιώ.

Εγκαταστήστε το Movesum από το App Store

Εγκαταστήστε το Movesum από το Google Play Store