Πώς να κάνετε τα μεγάλα νήματα Twitter πιο εύκολα στην ανάγνωση και την κοινή χρήση

Εάν ξοδεύετε πολύ χρόνο στο Twitter, είναι βέβαιο ότι θα συναντήσετε ένα μακρύ νήμα στο Twitter. Αντί να το διαβάζετε στο Twitter, χρησιμοποιήστε τον ιστότοπο και το bot της εφαρμογής Thread Reader για να δημιουργήσετε μια ιστοσελίδα για εύκολη ανάγνωση.

Τα tweetstorms είναι οι νέες αναρτήσεις στο blog. Αντί να γράφουν μια σύντομη ανάρτηση ιστολογίου στο Medium ή στον δικό τους ιστότοπο, πολλοί bloggers ή επωνυμίες επιλέγουν να δημοσιεύουν μεγάλα νήματα στο Twitter. Το Twitter καθιστά πλέον πολύ εύκολη τη δημοσίευση πολλαπλών tweets μαζί ως νήμα, επομένως αυτό δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη.

Αλλά όταν βρίσκεστε στην άλλη πλευρά του νήματος, η εμπειρία ανάγνωσης για ένα μακρύ νήμα στο Twitter δεν είναι τόσο καλή. Για να μην αναφέρουμε, δεν υπάρχει εύκολος τρόπος να μοιραστείτε ένα νήμα στο Twitter με έναν φίλο που δεν χρησιμοποιεί το Twitter (κάτι που κατάλαβαν τα ιστολόγια πριν από δεκαετίες).

  Πώς να αλλάξετε το όνομα χρήστη και το εμφανιζόμενο όνομα στο Twitter από οποιαδήποτε συσκευή

ο Εφαρμογή ανάγνωσης νημάτων λύνει και τα δύο προβλήματα. Ο ιστότοπος, σε συνδυασμό με το Twitter bot του, σας βοηθά να ξεδιπλώσετε μεγάλα νήματα Twitter και δημιουργεί μια μοναδική ιστοσελίδα για αυτόν. Μπορείτε να διαβάσετε το νήμα του Twitter στην ιστοσελίδα με ευκολία και να μοιραστείτε αυτό το URL με έναν φίλο που δεν χρησιμοποιεί το Twitter.

Ξεκινήστε βρίσκοντας το τελευταίο tweet στο νήμα που θέλετε να ξετυλίξετε και απαντήστε σε αυτό. Εδώ, προσθέστε ετικέτα “@threadreaderapp” και πληκτρολογήστε “unroll”.

Αφού στείλετε την απάντηση στο tweet, θα λάβετε μια ειδοποίηση από τη λαβή της εφαρμογής Thread Reader στο Twitter με έναν σύνδεσμο προς το ξεδιπλωμένο νήμα Twitter. Ανοίξτε τον σύνδεσμο για να διαβάσετε το νήμα σε μορφή ιστολογίου.

Εάν δεν θέλετε να ακαταστήσετε την ειδοποίηση του χρήστη, μπορείτε επίσης να κάνετε μια προσφορά για retweet στο νήμα. Στο πλαίσιο κειμένου σχολίου, προσθέστε το “@threadreaderapp unroll.” Θα λάβετε μια απάντηση με τον σύνδεσμο προς το ξετυλιγμένο νήμα.

  Αναζητήστε Hashtags στο Facebook, το Twitter και το Google Plus

Και οι δύο αυτές μέθοδοι περιλαμβάνουν το προφίλ σας στο Twitter με κάποιο τρόπο. Αν δεν θέλετε να γεμίσετε τις ροές των ακολούθων σας, χρησιμοποιήστε τον ιστότοπο της εφαρμογής Thread Reader App.

Αρχικά, αντιγράψτε τον σύνδεσμο στο νήμα του Twitter. Εάν χρησιμοποιείτε πρόγραμμα περιήγησης για επιτραπέζιους υπολογιστές, μπορείτε να το κάνετε αυτό εύκολα από τη γραμμή URL. Εάν χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή, πατήστε το κουμπί “Κοινή χρήση” από το tweet και επιλέξτε την επιλογή “Αντιγραφή συνδέσμου σε tweet”.

Στη συνέχεια, ανοίξτε το Ιστότοπος εφαρμογής ανάγνωσης νημάτων στο πρόγραμμα περιήγησης της επιλογής σας, επικολλήστε τη διεύθυνση URL στο πλαίσιο κειμένου και κάντε κλικ στο κουμπί “Εύρεση ξεκύλισης”.

Ο ιστότοπος θα σας εμφανίσει τώρα το ξεδιπλωμένο νήμα Twitter στη δική του μοναδική σελίδα.

Εάν διαπιστώσετε ότι λείπουν ορισμένα tweets ή εάν το νήμα έχει ενημερωθεί, μπορείτε να μετακινηθείτε προς τα κάτω στο κάτω μέρος της σελίδας και να κάνετε κλικ στον σύνδεσμο “Επιβολή ανανέωσης” για να κάνετε την εφαρμογή ανάγνωσης νημάτων να φορτώσει ξανά το νήμα.

  Πώς να αναζητήσετε και να προσθέσετε GIF στην εφαρμογή Twitter για κινητά

Όπως αναφέραμε παραπάνω, η εφαρμογή Thread Reader παρέχει μια ελάχιστη και γυαλισμένη διεπαφή για την ανάγνωση των μακριών νημάτων. Εισάγει αυτόματα όλες τις φωτογραφίες και εμφανίζει συνδέσμους με πλούσιες προεπισκοπήσεις. Αριθμεί επίσης όλα τα tweets στο νήμα.

Μπορείτε να τοποθετήσετε το δείκτη του ποντικιού πάνω από ένα tweet και να κάνετε κλικ σε αυτό για να ανοίξετε το συγκεκριμένο tweet στον ιστότοπο Twitter.

Το χρονολόγιό σας στο Twitter είναι πολύ γεμάτο; Χρησιμοποιήστε λίστες για να δημιουργήσετε διαφορετικά χρονοδιαγράμματα Twitter με βάση θέματα και ενδιαφέροντα και, στη συνέχεια, καρφιτσώστε τις λίστες στην αρχική οθόνη του Twitter για καλύτερη εμπειρία ανάγνωσης.