Τα 10 καλύτερα παιχνίδια στο iOS

Έχουμε καλύψει τα καλύτερα παιχνίδια εκτός σύνδεσης για iOS στο παρελθόν. Τα παιχνίδια εκτός σύνδεσης είναι υπέροχα για να παίζετε όταν γνωρίζετε ότι δεν θα έχετε ενεργή σύνδεση στο Διαδίκτυο. Αν ψάχνετε για κάτι διασκεδαστικό να παίξετε όταν έχετε ενεργή σύνδεση στο Διαδίκτυο, τα καλύτερα παιχνίδια στο iOS θα σας κάνουν να διαλέξετε. Έχουμε μια υπέροχη λίστα με τα καλύτερα παιχνίδια στο Android και αυτή είναι η λίστα με τα καλύτερα παιχνίδια που κυκλοφορούν στο iOS αυτή τη στιγμή.

1. Invisible Inc.

Το Invisible Inc. είναι το τελευταίο παιχνίδι της Klei Entertainment, δημιουργών επικών τίτλων όπως Shank, Mark of the Ninja και Don’t Starve. Έχουν την παράδοση να ακολουθούν μια διαχρονική καλλιτεχνική κατεύθυνση, έτσι ώστε τα παιχνίδια τους να μην φαίνονται ποτέ ξεπερασμένα και αυτό το καταφέρνουν αρκετά καλά. Η πιο πρόσφατη κυκλοφορία τους γίνεται γρήγορα δημοφιλής επειδή είναι ένα παιχνίδι stealth από πάνω προς τα κάτω όπου πρέπει να διεισδύσετε σε ορισμένες ασφαλείς εγκαταστάσεις με αυξανόμενη δυσκολία. Τα γραφικά είναι, και πάλι, καταπληκτικά. Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό και συναρπαστικό και επειδή είναι αποκλειστικό iOS, είναι απαραίτητο.

Κατεβάστε την Invisible Inc. από το App Store (4,99 $)

2. Τρανζίστορ

Το τρανζίστορ είναι ένα καλό παιχνίδι. Ο ήχος είναι απίστευτα καλοσχεδιασμένος. Τα γραφικά είναι εκπληκτικά και η ιστορία είναι βαθιά. Όλες οι πτυχές που δημιουργούν ένα υπέροχο παιχνίδι μεγάλης πλατφόρμας (PC ή Console) έχουν μεταφερθεί στο iOS.

Το παιχνίδι σας βάζει σε μια ισομετρική γωνία, χρησιμοποιώντας τις δυνάμεις σας για να παγώσετε το χρόνο ενώ σχεδιάζετε την κίνησή σας. Αυτή είναι μια από αυτές τις εμπειρίες, «πρέπει να το δεις για να το πιστέψεις» και πρέπει να αποτελεί μέρος της βιβλιοθήκης κάθε ενθουσιώδη.

  Πώς να αποκτήσετε την εφαρμογή iOS Notes στα Windows 10

Κατεβάστε το Transistor από το App Store. (2,99 $ έως τις 22 Μαΐου 2017, συνήθως 9,99 $)

3. ΜΕΛΑΝΙΑ.

Το Inks είναι βασικά ένα παιχνίδι φλίπερ. Γιατί λοιπόν είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια στο iOS; Λόγω του πόσο καλά είναι σχεδιασμένο. Κέρδισε το βραβείο σχεδίασης της Apple για το 2016. Το παιχνίδι είναι ξεκάθαρο με την προειδοποίηση ότι το τραπέζι φλίπερ είναι επενδεδυμένο με ζώνες βαφής και πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η μπάλα σας αγγίζει όλα αυτά τα χρώματα.

Όσο περισσότερο παίζετε, τόσο πιο ενδιαφέρον μένει ένας καμβάς. Συνεργάζει τη γαλήνη της ζωγραφικής με την απλότητα του φλίπερ και έχετε μια ευχάριστη εμπειρία παίζοντας το. Το παιχνίδι είναι γεμάτο όμορφες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν ειδικά για να χρησιμεύσουν ως φόντο σε αυτό το παιχνίδι.

Λήψη INKS. από το App Store (1,99 $)

4. Σκιώδης

Το Shadowmatic παίρνει ένα παιχνίδι που έπαιζαν τα παιδιά και το μετατρέπει σε ένα παιχνίδι που κέρδισε πολλά βραβεία (συμπεριλαμβανομένου του βραβείου σχεδίασης της Apple). Σας δίνονται αντικείμενα περίεργου σχήματος που πρέπει να μετακινήσετε για να δημιουργήσετε μια σκιά που μοιάζει με σίδερο, ή τσαγιέρα, κουνέλι κ.λπ. Κάθε αποστολή απαιτεί να ταιριάξετε διαφορετικό σχήμα από αντικείμενα με δυσανάγνωστο σχήμα. Το παιχνίδι γίνεται όλο και πιο δύσκολο καθώς τα επίπεδα προχωρούν και τα γραφικά είναι τόσο όμορφα που από μόνα τους μπορούν να σας καθηλώσουν.

Κατεβάστε το Shadowmatic από το App Store (3,99 $)

5. Crashlands

Το Crashlands είναι ένα παιχνίδι RPG στο στυλ των κλασικών RPG SNES με χαρακτήρες αμφισβητήσιμων αναλογιών που δημιουργούν αντικείμενα, πολεμούν εχθρούς και επιβιώνουν σε ένα βασίλειο φαντασίας. Είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι και απίστευτα εθιστικό. Με τα νέα RPG υπάρχει πάντα ο κίνδυνος το παιχνίδι είτε να γίνει βάρος για διαχείριση είτε να γίνει βαρετό. Αυτές οι αναλογίες διαχειρίζονται καλά σε αυτό το παιχνίδι. Η συγκέντρωση πόρων δεν είναι ακριβώς εύκολη, αλλά η δημιουργία είναι, επομένως επιτυγχάνει μια καλή ισορροπία.

  Θυμηθείτε πού παρκάρατε και λάβετε ειδοποιήσεις όταν ο μετρητής σας πρόκειται να λήξει [iOS]

Κατεβάστε το Crashlands από το App Store (4,99 $)

6. Don’t Starve Pocket Edition

Μια άλλη έκδοση από την Klei Entertainment, αυτό το παιχνίδι είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης με ανατροπή. Είστε ένας επιστήμονας που έχει κολλήσει σε μια απομονωμένη ζούγκλα και πρέπει να συγκεντρώσει, να αναζητήσει τροφή και να δημιουργήσει τρόπους για να επιβιώσει και τελικά να δραπετεύσει. Δεν είναι μόνο αυτό, υπάρχουν στοιχεία περιπέτειας σε αυτό το παιχνίδι που απαιτούν από εσάς να βγείτε έξω στον κόσμο για να επιτύχετε στόχους, όλα για να βοηθήσετε τη διαφυγή σας συνεχώς, φροντίζοντας να μην πεινάσετε.

Κατεβάστε το Don’t Starve Pocket Edition από το App Store (4,99 $)

7. Dark Echo

Το Dark Echo είναι ένα καινοτόμο παιχνίδι. Όχι μόνο από μόνο του, αλλά μέσω της μηχανικής του και του τρόπου λειτουργίας τους. Είστε κολλημένοι σε ένα σκοτεινό κενό όπου δεν μπορείτε να δείτε ούτε ένα πράγμα. Σας δίνονται ηχητικές ενδείξεις για το πώς να προχωρήσετε. Αυτό κάνει το παιχνίδι πολύ ατμοσφαιρικό και τρομακτικό. Το παιχνίδι προσομοιώνει την απελπισία τόσο καλά που αισθάνεστε πραγματικά τραυματισμένοι αφού το παίξετε. Η θρυλική ποιότητα ήχου των συσκευών iOS βελτιώνει την εμπειρία.

Προσθέσαμε στιγμιότυπα οθόνης, αλλά αυτό το παιχνίδι δεν προορίζεται για γραφικά, επομένως θα πρέπει να το ακούσετε για να το ζήσετε.

Κατεβάστε το Dark Echo από το App Store (1,99 $)

8. Infinity Blade III

Το Infinity Blade III δεν είναι ακριβώς η πιο πρόσφατη έκδοση για iOS, αλλά είναι ένα από εκείνα τα παιχνίδια που καταλήγουν να γίνουν βασικό στοιχείο της πλατφόρμας. Όπως και η σειρά Grand Theft Auto ήταν οι μεγαλύτερες κυκλοφορίες του PlayStation 2. Ομοίως, το Infinity Blade III πρέπει να βρίσκεται στο αποθετήριο κάθε παίκτη iOS. Είναι γεμάτο δράση, όμορφα γραφικά (ακόμη και με τα σημερινά πρότυπα) και εξαιρετικούς μηχανισμούς παιχνιδιού που κάνουν καλή χρήση της οθόνης αφής. Το παιχνίδι στέκεται από μόνο του, αλλά αν το III σας κάνει να μπείτε, θα πρέπει να δοκιμάσετε και το I και το II, για να αποκτήσετε την πλήρη εμπειρία.

  Πώς να απενεργοποιήσετε το Bluetooth και το WiFi με μια συντόμευση Siri στο iOS 12

Κατεβάστε το Infinity Blade III από το App Store (6,99 $)

9. Μικροσκοπικά Φτερά

Το Tiny wings δεν είναι ακριβώς ένα επικό παιχνίδι, αλλά οι φορητές συσκευές δεν είναι βελτιστοποιημένες για επικά παιχνίδια στην αρχή. Οι καλύτερες εμπειρίες gaming για κινητά είναι αυτές που μπορείτε να απολαύσετε σε σύντομες εκρήξεις. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι Angry Birds και Fruit Ninja απόλαυσαν την απεριόριστη επιτυχία που έκαναν. Το Tiny Wings είναι ένα παιχνίδι για ένα εκκολαφθέν πουλί που μαθαίνει να πετάει. Κάθε συνεδρία χρονομετρείται από το πόσο σύντομα δύει ο ήλιος. Πιέζετε την οθόνη για να πετάξετε κάτω και αφήνετε τον εαυτό σας για να εκτοξευθεί στον ουρανό και, στη συνέχεια, χρονομετρήστε την προσγείωση σας έτσι ώστε να μπορείτε να το κάνετε ξανά με περισσότερη επιτάχυνση την επόμενη φορά. Το όλο θέμα αξίζει να το ζήσετε μόνο για τα διαχρονικά γραφικά.

Κατεβάστε το Tiny Wings από το App Store (0,99 $)

10. Υπολογισμοί

Το Calculords είναι πολλά παιχνίδια σε ένα. Το είδος του μπορεί να ταξινομηθεί ως παιχνίδι με κάρτες, αλλά ξεπερνά αυτό. Τα γραφικά 8-bit σας βάζουν σε ένα σκηνικό παρόμοιο με τα κλασικά παιχνίδια SNES όπου πρέπει να πολεμήσετε για τη μοίρα του σύμπαντος. Ο παίκτης λαμβάνει ένα σύνολο καρτών με αριθμούς πάνω τους και έναν αριθμό στόχο στην οθόνη. Η δουλειά σας είναι να δημιουργήσετε όσο το δυνατόν περισσότερους από αυτούς τους αριθμούς προσθέτοντας, αφαιρώντας ή πολλαπλασιάζοντάς τους μεταξύ τους. Είναι αυτό το μαθηματικό στοιχείο που το μεταφέρει από ένα κατά τα άλλα εξειδικευμένο παιχνίδι σε κάτι πολύ πιο δημοφιλές. Η συνέχεια του είναι στα σκαριά και θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Κατεβάστε τους υπολογισμούς από το App Store (Ελεύθερος)