Η Miranda σας βοηθά να συντονίσετε την ώρα σε πολλές ζώνες ώρας [iOS]

Ένα από τα πιο αξιομνημόνευτα λάθη/αποτυχίες της δουλειάς μου ήταν το άμεσο αποτέλεσμα της ανικανότητάς μου να εργαστώ, ή μάλλον να σχεδιάσω οτιδήποτε σε δύο διαφορετικές ζώνες ώρας. Το να πω ότι έμαθα να τους αντιμετωπίζω αργότερα θα ήταν ψέμα. Αντίθετα, αποφάσισα να ασχοληθώ με τη δική μου ζώνη ώρας και να αφήσω τους ανθρώπους να το λύσουν μόνοι τους. Το Miranda είναι μια δωρεάν εφαρμογή iOS που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω τότε και πιθανότατα θα κρατήσω στο τηλέφωνό μου για το υπόλοιπο της ζωής μου. Είναι μια πολύ απλή εφαρμογή που σας βοηθά να βρείτε χρόνο σε πολλές ζώνες ώρας σε σχέση με τη δική σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να προσθέσετε ένα συμβάν στο ημερολόγιό σας γνωρίζοντας ποια ώρα ξεκινά το συμβάν για εσάς και πότε ξεκινά στην άλλη ζώνη ώρας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή.

  Πώς λειτουργούν τα γραφικά στοιχεία της αρχικής οθόνης του iPhone στο iOS 14

Εκκινήστε την εφαρμογή και επιτρέψτε της να χρησιμοποιήσει την τρέχουσα τοποθεσία σας. Θα προσθέσει αυτόματα την τρέχουσα πόλη σας. Σύρετε προς τα κάτω και πατήστε «Προσθήκη πόλης» για να προσθέσετε άλλες πόλεις.

Αφού προσθέσετε τις πόλεις, μετακινήστε τον επιλογέα στα δεξιά για να αυξήσετε ή να μειώσετε την ώρα στην τρέχουσα ζώνη ώρας. Καθώς το κάνετε αυτό, ο χρόνος για άλλες πόλεις θα προσαρμοστεί ανάλογα. Για πιο ακριβή έλεγχο του χρόνου, κρατήστε τον τροχό και περιμένετε να επεκταθεί πριν ξεκινήσετε τη ρύθμιση του χρόνου.

Εάν δεν σας αρέσει το σκοτεινό θέμα και προτιμάτε να δίνεται χρόνος σε μορφή 12 ωρών αντί για προεπιλεγμένη μορφή 24 ωρών, σύρετε προς τα κάτω την επιλογή προσθήκη πόλης για να αποκαλύψετε περισσότερες ρυθμίσεις. Έχετε το αυτόματο έγχρωμο θέμα που προσαρμόζει το θέμα ανάλογα με το αν είναι μέρα ή νύχτα στην τρέχουσα τοποθεσία σας. Μπορείτε να το ρυθμίσετε ώστε να χρησιμοποιεί πάντα το θέμα ημέρας ή νύχτας και να αγνοεί την τρέχουσα ώρα της ημέρας στην πόλη σας. Εδώ μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε τη μορφή ώρας 24 ωρών και να ενεργοποιήσετε μια ματιά με περισσότερες λεπτομέρειες για την ώρα κάθε πόλης. Η λεπτομερής εμφάνιση θα σας ενημερώσει για την τρέχουσα ημερομηνία σε κάθε πόλη και αν πρόκειται να μετακινηθείτε προς τη νέα ημέρα ή την προηγούμενη.

  Προσαρμόστε την ένταση φωτός φλας LED iPhone από το Κέντρο Ελέγχου iOS 7

Αφού ρυθμίσετε την ώρα, σύρετε ξανά προς τα κάτω και πατήστε Αποθήκευση ως. Μπορείτε να αντιγράψετε την ώρα, να τη χρησιμοποιήσετε για να προσθέσετε ένα συμβάν στην εφαρμογή Ημερολόγιο ή να στείλετε email την ώρα. Η αντιγραφή της ώρας αντιγράφει την πόλη, την ώρα στην οποία προσαρμόστηκε και την ημερομηνία σε κάθε αντίστοιχη πόλη κατάλληλα μορφοποιημένη στο πρόχειρό σας. Είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους που μπορείτε να φανταστείτε για τη διαχείριση μιας εκδήλωσης ή μιας συνάντησης με συμμετέχοντες σε διαφορετικές ζώνες ώρας. Σας απαλλάσσει από το βάρος του υπολογισμού της διαφοράς ώρας μεταξύ των πόλεων και αφαιρεί όλες τις πιθανότητες λάθους.

  Η εφαρμογή που βασίζεται σε ενέργειες σας συνδέει με τις επαφές σας πιο γρήγορα [iOS]

Εγκαταστήστε το Miranda από το App Store