Το Call Planner είναι μια εφαρμογή που προγραμματίζει τηλεφωνικές κλήσεις με υπενθυμίσεις [Android]


Ελέγξαμε πολλές εφαρμογές υπενθύμισης για σχεδόν κάθε πλατφόρμα εκεί έξω. Οι εφαρμογές υπενθύμισης είναι λίγο πολύ σημειώσεις για τις οποίες μπορείτε να ορίσετε ειδοποιήσεις. Μπορεί να είναι απλές εφαρμογές λίστας υποχρεώσεων που μπορούν να σας ειδοποιήσουν για μια εργασία ή μπορεί να είναι προγραμματιστές εργασιών βάσει ημερολογίου. Το Call Planner είναι μια εφαρμογή Android που είναι στην ουσία μια εφαρμογή υπενθύμισης αλλά για μια πολύ συγκεκριμένη εξειδικευμένη λειτουργία. τηλεφωνικές κλήσεις. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να προγραμματίζετε τις κλήσεις που πρέπει να πραγματοποιήσετε και, αν θέλετε, θα προσθέσει αυτόματα τις αναπάντητες κλήσεις στη λίστα υποχρεώσεων και θα προγραμματίσει κλήσεις γενεθλίων. Οι υπενθυμίσεις κλήσεων μπορούν να έχουν χαμηλή, μεσαία και υψηλή προτεραιότητα και να εντάσσονται σε μια κατηγορία προγραμματισμένων ή υποχρεώσεων.

  Το Google URL Shortener είναι ένας εξαιρετικός ανεπίσημος πελάτης Android Goo.gl

Εκκινήστε την εφαρμογή και θα παρατηρήσετε δύο κουμπιά στη γραμμή ενεργειών. το ένα για λίστες και το άλλο για υπενθυμίσεις. Και τα δύο σας επιτρέπουν να προσθέσετε μια υπενθύμιση κλήσης, αλλά το κουμπί λίστας προσθέτει την υπενθύμιση απευθείας στη λίστα υποχρεώσεων. Όλες οι υπενθυμίσεις κλήσεων στη λίστα υποχρεώσεων δεν έχουν ημέρα και ημερομηνία για το πότε θα σας ειδοποιήσουν να πραγματοποιήσετε την κλήση. Είναι βασικά μια λίστα με όλες τις κλήσεις που θέλετε να προγραμματίσετε.

Το κουμπί υπενθύμισης σάς επιτρέπει να προγραμματίσετε μια κλήση για μια συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα. Όλες αυτές οι κλήσεις που έχουν προκαθορισμένο χρόνο για το πότε θα πραγματοποιηθούν ανήκουν στην κατηγορία Προγραμματισμένη. Μπορείτε εύκολα να στείλετε μια κλήση στη λίστα Προγραμματισμένων στη λίστα υποχρεώσεων πατώντας το κουμπί περισσότερα δίπλα σε μια καταχώριση κλήσης και επιλέγοντας να τη μετακινήσετε από τις επιλογές. Εκτός από τον ορισμό ημερομηνίας και ώρας για μια κλήση, μπορείτε επίσης να κωδικοποιήσετε χρώμα τις κλήσεις κάτω από την επιλογή κατηγορία και να προσθέσετε μια σημείωση, ώστε να θυμάστε για τι πρέπει να καλέσετε.

  Ελευθερώστε χώρο στο Android καταργώντας ανεπιθύμητες εφαρμογές και διπλότυπες φωτογραφίες

Σύρετε προς τα δεξιά για να ανοίξετε το συρτάρι πλοήγησης και μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις κλήσεις υποχρεώσεων, να προβάλετε ολοκληρωμένες κλήσεις, προγραμματισμένες κλήσεις και το ιστορικό κλήσεων. Όταν προβάλλετε το ιστορικό κλήσεων, το βλέπετε στην ίδια την εφαρμογή και όχι στην εφαρμογή Dialer. Στη συνέχεια, μπορείτε να προγραμματίσετε κλήσεις απευθείας από εκεί. Οι ρυθμίσεις του Call Planner σάς επιτρέπουν να προσθέτετε αυτόματα αναπάντητες κλήσεις στη λίστα υποχρεώσεων. Μπορείτε να διαχειριστείτε τις ειδοποιήσεις για μια κλήση που είναι προβλεπόμενη και να προσθέσετε κλήσεις γενεθλίων στη προγραμματισμένη λίστα.

Η εφαρμογή λειτουργεί τέλεια και ο σχεδιασμός είναι πολύ προσεγμένος. Μπορείτε να υποστηρίξετε τη χρήση οποιασδήποτε παλιάς εφαρμογής υπενθύμισης για τον προγραμματισμό κλήσεων, αλλά δεν θα είναι το ίδιο με τη χρήση του Call Planner. Η εφαρμογή σάς δίνει μια ειδοποίηση όταν είναι ώρα να πραγματοποιήσετε την κλήση και μπορείτε είτε να πραγματοποιήσετε την κλήση από την ίδια την ειδοποίηση είτε να τη μετακινήσετε στη λίστα υποχρεώσεων, ώστε να μπορείτε να την προγραμματίσετε εκ νέου αργότερα.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία ροής μουσικής ως συναγερμό στο Android

Εγκαταστήστε το Call Planner από το Google Play Store