Προσαρμόστε την ένταση φωτός φλας LED iPhone από το Κέντρο Ελέγχου iOS 7

Οι εναλλαγές συστήματος στο Κέντρο Ελέγχου μπορεί να πιέζουν περισσότερο, αλλά οι συντομεύσεις στην κάτω σειρά έχουν επίσης τη χρήση τους. Από αυτές τις συντομεύσεις, το κουμπί του φακού είναι πιθανότατα το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο κουμπί. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που είναι πιθανό να χρειαστείτε τη λειτουργία φακού που είναι ενσωματωμένο στο iOS 7, παρόλο που η λυχνία LED στο πίσω μέρος της συσκευής δεν έχει σχεδιαστεί αρχικά για χρήση για αυτόν τον σκοπό. Για τη φωτογραφία, το αμετάβλητο επίπεδο έντασης του LED είναι καλό, αλλά αν το χρησιμοποιείτε ως φακό, είναι ωραίο να έχετε κάποιο επιπλέον επίπεδο ελέγχου. Πριν από λίγο καλύψαμε το PhotoTorch, ένα tweak που επιτρέπει στους χρήστες να αλλάζουν την ένταση του LED της κάμερας του iPhone. Το CCFlashLightLevel κάνει το ίδιο πράγμα, αλλά αυτή η νέα έκδοση λειτουργεί από το Κέντρο Ελέγχου iOS 7. Με αυτό το tweak, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εναλλαγή του φακού CC ως ελεγκτή για το επίπεδο έντασης του LED με πολύ βολικό τρόπο.

  Πώς να απενεργοποιήσετε το iCloud στο iOS 11

Το CCFlashLightLevel μπορεί να τεθεί σε δράση πατώντας παρατεταμένα την εναλλαγή του φακού του Κέντρου Ελέγχου. Με αυτόν τον τρόπο αποκαλύπτεται ένα μικρό ρυθμιστικό που επικαλύπτεται στο εικονίδιο. Σύρετε προς τα δεξιά για να αυξήσετε την ένταση του φλας LED. Το σύρσιμο προς την αντίθετη κατεύθυνση μειώνει το φως. Για να απορρίψετε αυτό το ρυθμιστικό και να επιστρέψετε το κουμπί στη συνηθισμένη του μορφή, απλώς αφαιρέστε το δάχτυλό σας από την οθόνη και περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα.

Ενώ το CCFlashLightLevel μπορεί να φαίνεται να είναι μια πολύ απλοϊκή προσαρμογή με την πρώτη ματιά, έχει ακόμα μερικές πολύ προσεγμένες επιλογές προσαρμογής να προσφέρει. Το tweak προσθέτει ένα δικό του μενού στην εφαρμογή Ρυθμίσεις μετοχών, από όπου μπορείτε να αλλάξετε ορισμένες βασικές ρυθμίσεις που σχετίζονται με το ρυθμιστικό προσαρμογής επιπέδου. Μπορείτε να καθορίσετε τη χρονική διάρκεια για την οποία πρέπει να κρατήσετε πατημένη τη συντόμευση του φακού πριν εμφανιστεί το ρυθμιστικό.

  Πώς να αποκτήσετε δυναμικό χρώμα φόντου όπως το iTunes στην εφαρμογή μουσικής iOS 7

Υπάρχουν δύο ακόμη επιλογές επίσης? Το ένα έχει να κάνει με το χρονικό όριο εξαφάνισης του ρυθμιστικού και το άλλο που σας επιτρέπει να ορίσετε το προεπιλεγμένο επίπεδο έντασης του LED. Ενεργοποιήστε την επιλογή “Remember Slider Value” εάν θέλετε ο φακός να επιστρέφει στο επίπεδο έντασης που χρησιμοποιήθηκε τελευταία φορά κάθε φορά που είναι ενεργοποιημένος. Για να βοηθήσετε τους χρήστες να κατανοήσουν όλες αυτές τις επιλογές, το μενού CCFlashLightLevel συνοδεύεται από ένα ολοκληρωμένο σύνολο οδηγιών.

Το CCFlashLightLevel είναι ένα δωρεάν tweak. Δώστε μια ευκαιρία στη συσκευή σας iOS 7 πηγαίνοντας στο αποθετήριο BigBoss του καταστήματος Cydia.

  Πώς να αποκρύψετε εφαρμογές iMessage που δεν χρησιμοποιείτε στο iOS 11