Επεξεργασία αριθμών και συναρτήσεων Μέσος υπολογισμός και προσθήκη σταθερών [Android]

Οι αριθμομηχανές στα smartphone μας είναι μια απογοήτευση σε όλα εκτός από τον τομέα σχεδιασμού. Ξέρω ότι κάνουν τη δουλειά τους, αλλά οι περισσότεροι λειτουργούν ουσιαστικά όπως κάνει κάθε παλιά αριθμομηχανή τσέπης. Εάν κάνατε λάθος, πατήσατε λάθος αριθμό, θέλετε να ανακαλέσετε τον τελευταίο σας υπολογισμό ή έχετε εισαγάγει λάθος αριθμό στη βιασύνη σας, θα πρέπει να ξεκινήσετε από την αρχή. Αν θυμηθώ την επιστημονική μου αριθμομηχανή που μου επέτρεψε να αποθηκεύσω έως και οκτώ αποτελέσματα στη μνήμη της, συνειδητοποιώ πόσο πολύ βασικές και ανεπαρκείς είναι αυτές οι στοκ εφαρμογές. Calc+ Η ισχυρή αριθμομηχανή είναι μια εφαρμογή αριθμομηχανής που καλύπτει αυτό το κραυγαλέο κενό που αφήνουν οι περισσότερες εφαρμογές. μπορείτε να επεξεργαστείτε έναν αριθμό και μια μαθηματική συνάρτηση οποιαδήποτε στιγμή. Οι μεγάλοι υπολογισμοί είναι εύκολο να ακολουθηθούν, μπορείτε να επεξεργαστείτε οποιονδήποτε αριθμό, να τον διαγράψετε από την εξίσωση και ακόμη και να ορίσετε σταθερές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανά πάσα στιγμή.

  Πώς να ορίσετε την προεπιλεγμένη εφαρμογή γραπτών μηνυμάτων στο Android

Η εφαρμογή έχει πολύ προσεγμένο σχεδιασμό και πολύ διαισθητική ροή. Η εναλλαγή μεταξύ του κανονικού πληκτρολογίου και των αλγοριθμικών λειτουργιών και των λειτουργιών trig απαιτεί μόνο ένα σάρωση προς τα αριστερά στο πληκτρολόγιο. Οι προηγούμενοι υπολογισμοί σας δεν διαγράφονται όταν μεταβείτε σε αυτόν, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε να τους χρησιμοποιείτε στον επόμενο υπολογισμό.

Για να επεξεργαστείτε έναν αριθμό ή μια λειτουργία που έχετε εισαγάγει, απλώς αγγίξτε τον στην οθόνη και θα τονιστεί. Ο επισημασμένος αριθμός ή η λειτουργία είναι αυτή που μπορείτε να επεξεργαστείτε. Υπάρχουν δύο επιλογές επεξεργασίας. το πινέλο θα διαγράψει ολόκληρη την εξίσωση και η μικρή καρτέλα με το σταυρό μέσα θα διαγράψει ένα σχήμα από τον επισημασμένο αριθμό.

  Το AcDisplay φέρνει την ενεργή οθόνη του Moto X σε οποιαδήποτε συσκευή Android 4.4+

Για να ρυθμίσετε μια σταθερά, πρέπει να μεταβείτε στη λειτουργία trig και να πατήσετε ένα από τα κουμπιά συν. Εισαγάγετε ένα όνομα και μια τιμή για τη σταθερά και πατήστε Εντάξει. Στη συνέχεια, η σταθερά θα εμφανιστεί στη θέση του κουμπιού συν που πατήσατε κάτω από το όνομα που της έχετε ορίσει.

Τελευταία αλλά όχι ασήμαντη είναι οι ρυθμίσεις του Calc+. Σύρετε προς τα δεξιά από την άκρη για να εμφανιστεί ο πίνακας πλοήγησης και πατήστε Ρυθμίσεις. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το ιστορικό υπολογισμών, να ενεργοποιήσετε την απτική ανάδραση, τα διαχωριστικά κόμματα για να υποδεικνύουν χιλιοστές τιμές, να επιλέξετε τις μονάδες trig και να ορίσετε σε ποια δεκαδική θέση στρογγυλοποιείται ένας αριθμός.

  Αποθήκευση, σχολιασμός και κοινή χρήση αποσπασμάτων Ιστού στο Android με το Nimbus Clipper

Υπάρχουν επίσης τα καταπληκτικά θέματα που υποστηρίζει το Calc+ και τα οποία πρέπει να ελέγξετε. Ανοίξτε τον πίνακα πλοήγησης και πατήστε Προσαρμογή. Επιλέξτε τα θέματα και προσαρμόστε τη γραμματοσειρά, το μέγεθος του αριθμού του στυλ γραμματοσειράς και το μέγεθος κειμένου του κουμπιού από την καρτέλα εμφάνισης. Δεν είναι όλα τα θέματα και οι γραμματοσειρές δωρεάν. Υπάρχει μια πραγματικά υπέροχη γραμματοσειρά Χάρι Πότερ που φαίνεται πολύ δελεαστική.

Το μόνο χαρακτηριστικό που λείπει στο Calc+ είναι ένας τρόπος για να αποθηκεύσετε μια απάντηση και να την ανακτήσετε αργότερα. Εκτός από αυτό, το Calc+ είναι το πώς φαντάζομαι ότι πρέπει να λειτουργούν οι αριθμομηχανές σε smartphone.

Εγκαταστήστε την ισχυρή αριθμομηχανή Calc+ από το Google Play Store