Το AcDisplay φέρνει την ενεργή οθόνη του Moto X σε οποιαδήποτε συσκευή Android 4.4+

Παρά το γεγονός ότι δεν διαθέτει τις ίδιες προδιαγραφές με τις άλλες ναυαρχίδες της γενιάς του, όπως το HTC One και το Galaxy S4, το Moto X είναι μια αρκετά αξιόλογη συσκευή και ίσως το πιο αναγνωρισμένο smartphone της Motorola μέχρι σήμερα. Εκτός από την προσφορά επιλογών προσαρμογής για το ίδιο το τηλέφωνο, το Moto X έρχεται με μερικές εξαιρετικές λειτουργίες λογισμικού, που το ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα. Μια τέτοια λειτουργία είναι η Ενεργή οθόνη που σας επιτρέπει να βλέπετε την ώρα και τις τελευταίες ειδοποιήσεις σας ακόμα και όταν η οθόνη είναι απενεργοποιημένη, χωρίς να χρειάζεται να μεταβείτε στην οθόνη κλειδώματος του τηλεφώνου. Η λειτουργία αντλεί λίγη ισχύ μπαταρίας, χάρη στην οθόνη AMOLED της συσκευής. Εάν θέλετε τη χρησιμότητα της ίδιας δυνατότητας χωρίς να χρειάζεται πραγματικά να αποκτήσετε μια συσκευή Motorola, ο αναγνωρισμένος προγραμματιστής XDA AChep έχει τη λύση για εσάς στο AcDisplay, αρκεί να χρησιμοποιείτε το KitKat. Διαβάστε για λεπτομέρειες.

  Πώς να βαθμονομήσετε την οθόνη αφής σας στο Android

Για να μπορέσετε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή, πρέπει να της παραχωρήσετε πρόσβαση στις ειδοποιήσεις σας για προφανείς λόγους, καθώς και να την ορίσετε ως διαχειριστή συσκευής για να της επιτρέψετε να κλειδώνει την οθόνη. Η εφαρμογή σάς παρέχει γρήγορη πρόσβαση και στις δύο αυτές ρυθμίσεις στην επάνω ενότητα της κατά την πρώτη εκκίνηση, επομένως προχωρήστε και πατήστε και τις δύο επιλογές μία προς μία και παραχωρήστε της τα κατάλληλα δικαιώματα.

Μόλις τελειώσετε, απλώς ενεργοποιήστε την εναλλαγή στο επάνω μέρος και είστε έτοιμοι. Τυχόν ειδοποιήσεις που λαμβάνετε από τώρα και στο εξής ενώ η οθόνη του τηλεφώνου σας είναι απενεργοποιημένη θα εμφανίζονται αυτόματα σε μια ελάχιστη διεπαφή κλίμακας του γκρι. Σε περίπτωση πολλαπλών ειδοποιήσεων, θα μπορείτε ακόμη και να κάνετε εναλλαγή μεταξύ τους χρησιμοποιώντας τα μικροσκοπικά εικονίδια.

  Αποθήκευση, σχολιασμός και κοινή χρήση αποσπασμάτων Ιστού στο Android με το Nimbus Clipper

Για να προβάλετε ή να ενεργοποιήσετε πραγματικά μια ειδοποίηση, πατήστε στον κύκλο κάτω από το ρολόι και σύρετέ τον προς τα πάνω. Μπορείτε επίσης να το απορρίψετε και να ξεκλειδώσετε την οθόνη σας σύροντας τον κύκλο προς τα κάτω στο εικονίδιο ξεκλειδώματος που εμφανίζεται. Λάβετε υπόψη ότι αυτό δεν θα σας επιτρέψει να παρακάμψετε οποιαδήποτε ασφάλεια κλειδώματος οθόνης που έχετε ορίσει. Εάν δεν ανοίξει ή παραβλεφθεί χειροκίνητα, η ειδοποίηση θα εξαφανιστεί αυτόματα μετά από ένα καθορισμένο χρόνο, όπως υποδεικνύεται γύρω από τον κύκλο.

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει ακόμη να διαμορφώσετε ορισμένες επιλογές, όπως η ενεργοποίηση της λειτουργίας μόνο όταν η συσκευή σας φορτίζεται, εάν θα εμφανίζονται ειδοποιήσεις χαμηλής προτεραιότητας (όπως αυτές από το Google Now), η επιλογή της ώρας ύπνου και η απόκρυψη ή εμφάνιση της ημερομηνίας.

  Πώς να απενεργοποιήσετε τα κινούμενα σχέδια στο Android [No Root]

Ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε τηλέφωνα με οθόνες LCD, το AcDisplay μπορεί να είναι πραγματικά εκπληκτικό σε συσκευές με οθόνες AMOLED, διατηρώντας την υπόλοιπη οθόνη απενεργοποιημένη και χρησιμοποιώντας μόνο ρεύμα για τις πληροφορίες που εμφανίζονται. Η εφαρμογή βρίσκεται υπό ενεργό ανάπτυξη και ο προγραμματιστής σχεδιάζει να προσθέσει περισσότερες δυνατότητες, όπως μια λειτουργία τσέπης. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την ανάπτυξη του AcDisplay στο δικό του νήμα XDA.

Εγκαταστήστε το AcDisplay από το Play Store