Καθαρίστε όλα τα δεδομένα EXIF ​​από τις φωτογραφίες σας πριν τις μοιραστείτε [Android]


Οι κάμερες στα τηλέφωνα έχουν εξελιχθεί εξαιρετικά με την πάροδο του χρόνου και όχι μόνο ως προς την ποιότητα των φωτογραφιών αλλά και ως προς τα ψηφιακά δεδομένα που μπορούν να καταγράψουν εκτός από τις φωτογραφίες σας. Ημερομηνία, τοποθεσία, συμπίεση, ανάλυση, φλας, χρόνος έκθεσης και πολλά άλλα. Εάν έχετε τραβήξει μια φωτογραφία με την εφαρμογή κάμερας Google και χρησιμοποιήσατε τη δυνατότητα θολώματος, τότε γνωρίζετε ότι η εικόνα συνοδεύεται από πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το βάθος και έναν ολόκληρο χάρτη βάθους. Όλα αυτά σημαίνουν ότι οι κάμερες του τηλεφώνου μας είναι εξαιρετικές και σούπερ φοβερές, αλλά ταυτόχρονα δίνουν επίσης πληροφορίες που μπορεί να μην θέλουμε να κοινοποιήσουμε, όπως η τοποθεσία όπου τραβήχτηκε μια φωτογραφία. Μπορεί να μην είναι τόσο μεγάλη υπόθεση για φωτογραφίες που παραμένουν στους σκληρούς μας δίσκους, αλλά για αυτές που μοιραζόμαστε, λίγη προσοχή είναι πάντα μια καλή ιδέα. Γνωρίστε το EZ UnEXIF Free (EXIF Remover), μια δωρεάν εφαρμογή Android που αφαιρεί όλα τα δεδομένα EXIF ​​σε μια φωτογραφία και τα αποθηκεύει ως αντίγραφο ή αντικαθιστά το πρωτότυπο, σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

  Το Spoiler Shield κρύβει spoiler από το Facebook και το Twitter σε Android, iOS

Το EZ UnEXIF Free έχει μια δωρεάν και επί πληρωμή έκδοση. Η δωρεάν έκδοση έχει διαφημίσεις που δεν είναι πολύ ενοχλητικές. Η κατάργηση των δεδομένων EXIF ​​είναι μια διαδικασία τριών βημάτων. Πρώτα επιλέγετε τα αρχεία. μπορείτε να τα επιλέξετε από μία από τις εφαρμογές φωτογραφιών, όπως η εφαρμογή Gallery ή μπορείτε να επιλέξετε την επιλογή του προγράμματος περιήγησης αρχείων. Η επιλογή προγράμματος περιήγησης αρχείων δεν απαιτεί να έχετε εγκατεστημένη μια εφαρμογή περιήγησης αρχείων στη συσκευή σας. Αντίθετα, προσθέτει έναν εξερευνητή αρχείων στην επόμενη οθόνη και μπορείτε να αναζητήσετε τις φωτογραφίες που θέλετε να καθαρίσετε.

  Εναλλαγή προφίλ βάσει ενεργοποίησης για ήχο, οθόνη, WiFi και άλλα [Android]

Η επόμενη οθόνη είναι η οθόνη Ενέργειες όπου επιλέγετε πού θα αποθηκευτούν τα αρχεία και αν θα αντικαταστήσετε ή όχι την τρέχουσα φωτογραφία ή θα την αποθηκεύσετε ως αντίγραφο. Πατήστε το κουμπί «Επόμενο» και θα μεταφερθείτε στην οθόνη «Αποτέλεσμα» που υποδεικνύει ότι η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί.

Η εφαρμογή είναι αρκετά γρήγορη, αλλά μας αφήνει να θέλουμε περισσότερα. Θα ήθελα να μπορώ να επιλέξω ποια δεδομένα θα αφαιρεθούν και ποια θα διατηρηθούν. Η εφαρμογή καθαρίζει επίσης μία εικόνα τη φορά χωρίς υποστήριξη για πολλές εικόνες ή ολόκληρα άλμπουμ. Τούτου λεχθέντος, είναι ένα γρήγορο εργαλείο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διατηρήσετε το απόρρητό σας όταν μοιράζεστε φωτογραφίες δημόσια.

  Πώς να ενεργοποιήσετε και να ρυθμίσετε τα επίπεδα ελέγχου ειδοποίησης ενέργειας για εφαρμογές στο Android 7.0

Εγκαταστήστε το EZ UnEXIF Free (EXIF Remover) από το Google Play Store