Εκκινήστε εφαρμογές και πραγματοποιήστε κλήσεις από το Κέντρο ειδοποιήσεων iPhone

Τα προγράμματα εκκίνησης εφαρμογών είναι πολύ δημοφιλή στο Android και είναι επίσης εξαιρετικά ισχυρά, επειδή το λειτουργικό σύστημα επιτρέπει στους προγραμματιστές την ελευθερία να τα κάνουν έτσι. Είναι λιγότερο δημοφιλείς, πιθανώς ακόμη και εξωγήινοι στο iOS επειδή δεν είναι τόσο ανοιχτό. Οι περισσότεροι χρήστες θα πρέπει να κάνουν jailbreak τις συσκευές τους για να φτάσουν οτιδήποτε κοντά σε αυτό που απολαμβάνουν οι χρήστες Android. Τούτου λεχθέντος, το iOS δεν ήταν ποτέ τόσο ανοιχτό όσο στην τρέχουσα έκδοσή του, επιτρέποντας στους προγραμματιστές να κάνουν χρήση του Κέντρου Ειδοποιήσεων. Το Launcher το εκμεταλλεύεται στο έπακρο. Είναι μια δωρεάν εφαρμογή iOS που σας επιτρέπει να προσθέτετε γραφικά στοιχεία στο Κέντρο ειδοποιήσεων για κλήσεις, κλήσεις FaceTime και εφαρμογές που προσθέτουν αποτελεσματικά έναν εκκινητή και μια λειτουργία ταχείας κλήσης στην περιοχή.

  Πώς να διαχειριστείτε τη χρήση της μνήμης του Microsoft Teams

Εκκινήστε την εφαρμογή για να τη ρυθμίσετε. Το Launcher έχει μια δωρεάν έκδοση και μια επαγγελματική έκδοση. Η δωρεάν έκδοση σάς περιορίζει σε δύο σειρές κουμπιών στο Κέντρο ειδοποιήσεων. Μπορείτε να προσθέσετε μια επαφή, έναν ιστότοπο ή μια εφαρμογή. Οι εφαρμογές που μπορείτε να προσθέσετε είναι περιορισμένες, αλλά περιλαμβάνουν πολλές από τις δημοφιλείς όπως το Facebook και το Facebook Messenger. Οι επιλογές δεν είναι σε καμία περίπτωση λεπτές.

Αφού ρυθμίσετε τα γραφικά στοιχεία στα οποία θέλετε να έχετε πρόσβαση από το Κέντρο ειδοποιήσεων, τραβήξτε τα προς τα κάτω και προσθέστε το γραφικό στοιχείο Εκκίνησης (πατήστε επεξεργασία και, στη συνέχεια, επιλέξτε το από τη λίστα). Κάθε φορά που θέλετε να εκκινήσετε μια εφαρμογή ή να πραγματοποιήσετε μια κλήση, ανοίξτε το Κέντρο ειδοποιήσεων και πατήστε τις σχετικές εφαρμογές ή από τις επιλογές γρήγορης κλήσης για να ξεκινήσετε μια εφαρμογή ή να πραγματοποιήσετε μια κλήση.

  Επιλέγοντας μια φτηνή υπηρεσία ελέγχου ιστορικού και γιατί το ΔΩΡΕΑΝ δεν αποτελεί επιλογή

Το Launcher όχι μόνο σάς επιτρέπει να ανοίξετε μια εφαρμογή, αλλά επίσης, σε ορισμένες περιπτώσεις, σας επιτρέπει να επιλέξετε μια συγκεκριμένη ενέργεια που θα εκτελεστεί κατά την εκκίνηση της εν λόγω εφαρμογής. Για παράδειγμα, μπορείτε να ορίσετε ένα κουμπί για να ανοίγει το Facebook Messenger έτοιμο να στείλει μήνυμα σε οποιαδήποτε επαφή Facebook της επιλογής σας.

Η επαγγελματική έκδοση της εφαρμογής θα σας δώσει περισσότερο χώρο για να προσθέσετε εικονίδια, θα σας επιτρέψει να προσαρμόσετε το μέγεθος του εικονιδίου και να αφαιρέσετε τους χορηγούμενους εκτοξευτές από το υποσέλιδο. Το Launcher κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό, αλλά η Apple το αφαίρεσε από το App Store επικαλούμενος ότι παραβίαζε όρους (πιθανότατα το ένα πρόγραμμα εκκίνησης που θα τους καθόριζε όλους τους όρους), αλλά μετά από κάποιες μικρές τροποποιήσεις, η εφαρμογή έχει επιτραπεί ξανά στο κατάστημα.

  Πώς να κάνετε αναβάθμιση στο Fedora 34

Εγκαταστήστε το Launcher από το App Store