Επιλέγοντας μια φτηνή υπηρεσία ελέγχου ιστορικού και γιατί το ΔΩΡΕΑΝ δεν αποτελεί επιλογή

Μια κοινή παρανόηση που έχουν πολλοί άνθρωποι σχετικά με τους ελέγχους ιστορικού είναι ότι είναι ακριβοί. Είναι ένα κατανοητό λάθος να κάνουμε. Εξάλλου, οι εταιρείες ελέγχου ιστορικού χρησιμοποιούν ερευνητικές λύσεις υψηλής τεχνολογίας για να αναζητήσουν εκατοντάδες διαφορετικά σύνολα δεδομένων σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτές οι μέθοδοι παρέχουν λεπτομερείς και ακριβείς αναφορές στους πελάτες είτε μέσω ενός διαδικτυακού πίνακα ελέγχου είτε μιας αποκλειστικής εφαρμογής για κινητά. Δεν ακούγεται σαν μια φθηνή διαδικασία, σίγουρα.

Η σύγχρονη πραγματικότητα είναι ότι, για λίγα μόνο δολάρια το μήνα, μπορείτε να κάνετε ελέγχους ιστορικού σχεδόν σε οποιονδήποτε. Το κόστος δεν αποτελεί πλέον εμπόδιο για να μάθετε περισσότερα για τους ανθρώπους στη ζωή σας. Σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να επιλέξετε μια οικονομικά αποδοτική υπηρεσία παρασκηνίου. Εκτός από τη μείωση του ποσού που είναι πιθανό να χρειαστεί να πληρώσετε, θα σας δώσουμε μια επισκόπηση των τοποθεσιών που πιστεύουμε ότι προσφέρουν στους χρήστες την καλύτερη σχέση ποιότητας/τιμής.

Τι είναι μια εταιρεία ελέγχου ιστορικού;

Μια εταιρεία ελέγχου ιστορικού παρέχει μια ερευνητική υπηρεσία που είναι διαθέσιμη σε οποιονδήποτε. Τέτοιες υπηρεσίες χρησιμοποιούν την πιο πρόσφατη διαδικτυακή τεχνολογία έρευνας για να αναλύσουν τεράστιους όγκους πληροφοριών που προέρχονται από δημόσια αρχεία. Όλα αυτά τα δεδομένα υπάρχουν νόμιμα σε δημόσιο τομέα, ενώ μεγάλο μέρος τους δημοσιεύεται από την ομοσπονδιακή και την πολιτειακή κυβέρνηση (μαζί με τις συνδεδεμένες υπηρεσίες τους). Όταν συνδυάζονται μαζί, αυτό το σύνολο δεδομένων μπορεί να προσφέρει μια βαθιά εικόνα για τη ζωή σχεδόν κάθε ατόμου στις ΗΠΑ.

Αναζήτηση πάνω από 1 δισεκατομμύριο δημόσια αρχεία

Εκτελέστε έναν ολοκληρωμένο έλεγχο ιστορικού στο…

Οι εταιρείες ελέγχου ιστορικού βοηθούν το κοινό να έχει πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες. Οι μη αυτόματες αναζητήσεις είναι δυσκίνητες και αργές, επομένως χρησιμοποιούν αυτοματοποιημένα συστήματα για να βγάλουν τις σχετικές εγγραφές από τα διάφορα αποθετήρια. Τα αποτελέσματα μπορούν να έρθουν γρήγορα, συχνά μέσα σε λίγα μόνο λεπτά!

Η εκτέλεση ενός ελέγχου ιστορικού θα αποκαλύψει οτιδήποτε, από τα στοιχεία επικοινωνίας έως τις σχέσεις, τα οικονομικά, το ιστορικό απασχόλησης, το ποινικό μητρώο, τα μητρώα οδήγησης και πολλά άλλα. Μπορείτε να περιμένετε να αποκτήσετε μια συναρπαστική εικόνα για σχεδόν οποιαδήποτε πτυχή της ζωής κάποιου που θα επιλέξετε, όλα αυτά χωρίς να σπάσετε τα χρήματα.

Γιατί η εκτέλεση ενός ελέγχου ιστορικού δεν είναι δωρεάν;

Μπορεί να αμφισβητήσετε ότι πρέπει να πληρώσετε για να αποκτήσετε πρόσβαση σε δεδομένα που βρίσκονται ήδη σε δημόσιο τομέα. Η πραγματικότητα είναι ότι, ενώ αυτά τα αποθετήρια καθιστούν τα αρχεία τους νόμιμα ανοιχτά για έρευνα, η πρόσβαση και η αναζήτηση στα δεδομένα δεν είναι πάντα δωρεάν. Όταν εκτελείτε διαδικτυακό έλεγχο ιστορικού, αυτό το κόστος επιβαρύνει την εταιρεία.

Μπορεί επίσης να υπάρχουν πολλά άλλα έξοδα. Η τεχνολογία αναζήτησης βάσεων δεδομένων δεν είναι ελεύθερη για συντήρηση και λειτουργία, ούτε καταβάλλονται οι μισθοί στο προσωπικό που απασχολεί εταιρείες ελέγχου ιστορικού. Για παράδειγμα, πολλά δικαστικά αρχεία σε ολόκληρη τη χώρα δεν έχουν ψηφιοποιηθεί ακόμη, επομένως ένας δρομέας θα σταλεί να επισκεφθεί αυτά τα γήπεδα και να αναζητήσει σχετικά αρχεία με το χέρι.

  Μπορούν πραγματικά οι χάκερ να «αναπηδήσουν» το σήμα τους σε όλο τον κόσμο;

Παρά αυτά τα (και άλλα) κόστη, οι κορυφαίες εταιρείες ελέγχου ιστορικού εξακολουθούν να καταφέρνουν να οργανώνονται αρκετά αποτελεσματικά ώστε να προσφέρουν τις πλήρεις υπηρεσίες τους σε εκπληκτικά λογικές τιμές.

Οι κίνδυνοι από τη χρήση μιας «δωρεάν» υπηρεσίας ελέγχου ιστορικού

Μπορεί να συναντήσετε μερικούς ιστότοπους στο διαδίκτυο που φαίνεται να προσφέρουν μια δωρεάν υπηρεσία. Σας συμβουλεύουμε ανεπιφύλακτα να αποφύγετε τη χρήση αυτών των τοποθεσιών, καθώς μπορεί να υπάρχει ένας αριθμός κινδύνων. Όπως έχουμε ήδη εξηγήσει, η εκτέλεση ενός σωστού διαδικτυακού ελέγχου ιστορικού συνεπάγεται έναν αριθμό κόστους. Τις περισσότερες φορές, οι δωρεάν υπηρεσίες παρέχουν ουσιαστικά μηδενική πραγματική αξία πέρα ​​από αυτό που μπορεί να ληφθεί από μια απλή αναζήτηση στο Google.

Το χειρότερο είναι ότι ορισμένοι δωρεάν ιστότοποι μπορεί να θέλουν να συλλέξουν τα προσωπικά σας δεδομένα (ή αυτά των υποκειμένων σας) να τα πουλήσουν στον πλειοδότη για εύκολο κέρδος. Άλλοι ακόμα μπορεί να προσπαθήσουν να σας πείσουν να κατεβάσετε λογισμικό που έχει προσβληθεί από κακόβουλο λογισμικό. Δεδομένου ότι οι πιο αξιόπιστοι ιστότοποι ιστορικού κοστίζουν μόνο λίγα δολάρια το μήνα για να εγγραφείτε, πραγματικά δεν αξίζει τον κίνδυνο να χρησιμοποιήσετε μια αμφίβολη υπηρεσία

Πώς να κρίνετε έναν φτηνό ιστότοπο ελέγχου ιστορικού

Η online αγορά ελέγχου ιστορικού είναι γεμάτη και μια γρήγορη αναζήτηση στο Google θα αποκαλύψει πολλές διαφορετικές εταιρείες. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί άνθρωποι είναι ποιον ιστότοπο να χρησιμοποιήσουν; Μπορεί να είναι δύσκολο να μάθετε αρχικά το κόστος που σχετίζεται με διαφορετικούς ιστότοπους, επειδή πολλοί ιστότοποι δεν κάνουν άμεσα εμφανείς τις χρεώσεις τους στους ιστότοπούς τους. Αλλά όταν πρόκειται για τον καλύτερο πάροχο στην αγορά, η διαφορά στα τέλη μπορεί να είναι αρκετά ελάχιστη.

Επομένως, θα υποστηρίξαμε ότι, αντί να επιλέγουν απλώς τον ιστότοπο με τις χαμηλότερες χρεώσεις, οι χρήστες είναι προτιμότερο να αναζητούν τον ιστότοπο ελέγχου ιστορικού που προσφέρει την καλύτερη σχέση ποιότητας/τιμής. Σίγουρα, μπορεί να σας κοστίσει ένα ή δύο δολάρια το μήνα περισσότερο, αλλά αν λαμβάνετε μια πολύ καλύτερη υπηρεσία που ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις ανάγκες σας, τότε αξίζει σαφώς να πληρώσετε αυτό το λίγο παραπάνω.

Οι καλύτερες υπηρεσίες ελέγχου ιστορικού αξίας για τα χρήματα

Οι τιμές μπορεί να διαφέρουν αρκετά στην αγορά, αλλά η φθηνότερη υπηρεσία ελέγχου ιστορικού δεν είναι απαραίτητα η κατάλληλη για εσάς. Είναι επίσης η περίπτωση που η πιο ακριβή υπηρεσία δεν είναι απαραίτητα και η καλύτερη. Αυτά είναι τα κύρια κριτήρια που πρέπει να ληφθούν υπόψη:

Ολοκληρωμένη έρευνα – Το βάθος και η επιμέλεια της έρευνας που μπορούν να προσφέρουν οι ιστότοποι μπορεί να διαφέρουν σημαντικά. Επιλέξτε μια υπηρεσία που αναζητά το ευρύτερο δυνατό φάσμα πηγών για να παρέχει λεπτομερή αποτελέσματα.
Γρήγορα αποτελέσματα – Σε γενικές γραμμές, οι καλύτεροι ιστότοποι θα πρέπει να μπορούν να παρέχουν βασικά αποτελέσματα σε λίγα μόνο λεπτά και μια πιο λεπτομερή αναφορά σε λίγες ημέρες.
Ακριβείς και κατανοητές αναφορές – Τα αποτελέσματα αναζήτησης παρέχονται σε τελικές αναφορές, οι οποίες πρέπει να είναι ακριβείς καθώς και εύκολα κατανοητές και ευανάγνωστες.
Προσαρμογή αναζήτησης – Μπορεί να μην έχετε πάντα πλήθος πληροφοριών για ένα άτομο με το οποίο μπορείτε να ξεκινήσετε μια αναζήτηση. Οι καλύτεροι ιστότοποι μπορούν να εκτελέσουν έναν έλεγχο με βάση ακόμη και την παραμικρή λεπτομέρεια με καλά αποτελέσματα.
Χρησιμοποιήσιμος πίνακας εργαλείων – Οι αξιόπιστες υπηρεσίες προσφέρουν την ευκολία ενός διαδικτυακού πίνακα εργαλείων, όπου οι χρήστες μπορούν να διαχειρίζονται και να προβάλλουν όλα τα δεδομένα αναζήτησής τους. Οι καλύτερες υπηρεσίες υπερβαίνουν και πέρα ​​από τη βασική λειτουργικότητα για να προσφέρουν μια ελκυστική, διαισθητική εμπειρία χρήστη.
Εφαρμογές για κινητά – Με την έλευση πλατφορμών για κινητές συσκευές όπως το Android και το iOS, οι καλύτερες υπηρεσίες ελέγχου ιστορικού θα προσφέρουν μια συνοδευτική εφαρμογή για μία ή πολλές συσκευές.
Καλή υποστήριξη πελατών – Εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα με την αναζήτησή σας ή έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα αποτελέσματα, θα χρειαστείτε μια αξιόπιστη και χρήσιμη υπηρεσία υποστήριξης πελατών. Τα καλύτερα από αυτά είναι προσβάσιμα με διάφορους τρόπους και κατά τη διάρκεια πολλών ωρών λειτουργίας.

  Προσθέστε φίλτρα χρώματος σε βίντεο στο iPhone σας

Χρησιμοποιώντας αυτά τα κριτήρια, εντοπίσαμε τους τέσσερις ιστότοπους ελέγχου ιστορικού που πιστεύουμε ότι προσφέρουν την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας/τιμής. Βασίσαμε αυτήν την απόφαση όχι μόνο στις χρεώσεις που χρεώνουν αλλά και στην ολοκληρωμένη υπηρεσία που παρέχουν. Αυτοί οι τέσσερις ιστότοποι είναι:

1. Έχει επαληθευτεί

Το BeenVerified είναι ένας από τους κορυφαίους ιστότοπους ελέγχου ιστορικού και επίσης ένας από τους πιο οικονομικά αποδοτικούς. Η βασική υπηρεσία είναι διαθέσιμη στα 22,86 $ για ένα μήνα, 14,86 $ ανά μήνα για τρεις μήνες και 9,83 $ ανά μήνα για έξι μήνες. Σε αυτό το επίπεδο υπηρεσιών, το BeenVerified θα πραγματοποιήσει αναζήτηση σε χιλιάδες διαφορετικές πηγές, συμπεριλαμβανομένων ποινικών μητρώων, οικονομικών αρχείων, εκθέσεων ιδιοκτησίας, προφίλ μέσων κοινωνικής δικτύωσης και προηγούμενων διευθύνσεων. Το premium επίπεδο τους θα σας αποφέρει επιπλέον 9,95 $ το μήνα, αλλά αναλύει ακόμη περισσότερες πηγές δεδομένων. Προσφέρουν ακόμη και την επιλογή να στείλουν έναν δρομέα του δικαστηρίου για να πάρει φυσικά αρχεία με μια μικρή επιπλέον χρέωση.

Οι τελικές αναφορές του BeenVerified είναι από τις καλύτερες που έχουμε συναντήσει. Ο διαδικτυακός πίνακας εργαλείων τους είναι διαισθητικός και εύκολος στη χρήση, όπως και οι αποκλειστικές εφαρμογές τους (οι οποίες είναι διαθέσιμες τόσο σε συσκευές iOS όσο και σε συσκευές Android). Η υπηρεσία υποστήριξης πελατών είναι διαθέσιμη για πολλές ώρες, επτά ημέρες την εβδομάδα και είναι προσβάσιμη είτε μέσω email είτε μέσω τηλεφώνου.

Το BeenVerified δικαίως έχει τη φήμη ως μία από τις καλύτερες υπηρεσίες ελέγχου ιστορικού. Έτσι, ενώ μπορεί να βρείτε άλλες υπηρεσίες που κοστίζουν λιγότερο, δεν υπάρχουν πολλές που προσφέρουν καλύτερη σχέση ποιότητας/τιμής.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έχουμε μια ειδική προσφορά διαθέσιμη τώρα για τους αναγνώστες που θέλουν να δοκιμάσουν το BeenVerified με λιγότερα χρήματα.

2. Instant CheckMate

Το Instant CheckMate έχει καταπληκτική φήμη και μπορεί να υπερηφανεύεται για κάποια ενθουσιώδη σχόλια πελατών. Οι υπηρεσίες τους διατίθενται σε δομή πληρωμών δύο επιπέδων. Η βασική υπηρεσία κοστολογείται από 34,78 $ ανά μήνα για συνδρομή ενός μήνα (ή 27,82 $ το μήνα για τρεις μήνες) και περιλαμβάνει απεριόριστες αναφορές που προέρχονται από δεδομένα όπως ποινικά μητρώα, αρχεία γάμου και διαζυγίου, στοιχεία συγγενών, ιστορικό διευθύνσεων και άλλα δημόσια προφίλ μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Με μια μικρή πρόσθετη χρέωση, η υπηρεσία premium επιπέδου τους εμβαθύνει σε λεπτομέρειες όπως το οικονομικό ιστορικό, οι άδειες οδήγησης και οι άδειες όπλων.

  Πόσο κοστίζει ένας έλεγχος ιστορικού;

Οι τελικές αναφορές του CheckMate είναι προσεγμένες, εύκολες στην παρακολούθηση και γεμάτες πληροφορίες, ενώ ο διαδικτυακός πίνακας εργαλείων τους είναι καλά σχεδιασμένος και εύχρηστος. Ένα μειονέκτημα του CheckMate είναι ότι έχει διαθέσιμη μόνο μια εφαρμογή Android αυτήν τη στιγμή. Οι χρήστες iOS πρέπει να αρκεστούν στον διαδικτυακό πίνακα εργαλείων, αλλά αυτό φαινόταν να λειτουργεί καλά στο πρόγραμμα περιήγησης Safari. Προσφέρουν μια καλή υπηρεσία υποστήριξης πελατών, η οποία είναι διαθέσιμη όλο το εικοσιτετράωρο κάθε μέρα της εβδομάδας. Το CheckMate δεν είναι ο φθηνότερος πάροχος εκεί έξω, αλλά η σχέση ποιότητας/τιμής είναι ωστόσο εξαιρετική.

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Αν θέλετε να δοκιμάσετε το Instant CheckMate, γιατί να μην επωφεληθείτε από την αποκλειστική προσφορά των αναγνωστών μας για να κάνετε μεγάλες οικονομίες.

3. Αληθινός

Το Truthfinder προσφέρει μια κορυφαία υπηρεσία σε εξαιρετικά λογική τιμή. Οι χρεώσεις τους ξεκινούν από 27,78 $ ανά μήνα για συνδρομή ενός μήνα, αλλά πέφτουν στα 23,02 $ ανά μήνα εάν δεσμευτείτε για τρεις μήνες. Σε αυτό το τίμημα, ισχυρίζονται ότι προσφέρουν μία από τις πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες αναζήτησης γύρω – και θα δυσκολευτείτε να διαφωνήσετε αν σκεφτείτε τα εκατομμύρια διαφορετικών συνόλων δεδομένων που αναλύουν. Η έρευνά τους αφορούσε ποινικά και δικαστικά μητρώα, αρχεία οδήγησης, προσωπικά στοιχεία και πληροφορίες για γνωστούς συγγενείς. Με πρόσθετη χρέωση 17,47 $, η έρευνά τους σε επίπεδο premium θα εξετάσει επίσης θέματα όπως το ιστορικό εκπαίδευσης, τα αρχεία εγγραφής ψηφοφόρων, τα όπλα και άλλες άδειες που κατέχουν. Υπάρχει ακόμη και μια μοναδική υπηρεσία έρευνας σε βάθος ιστού διαθέσιμη.

Οι τελικές αναφορές του Truthfinder είναι καλά σχεδιασμένες, ευανάγνωστες και γεμάτες πληροφορίες. Ο διαδικτυακός πίνακας ελέγχου τους, επίσης, είναι καλά σχεδιασμένος και διαισθητικός. Δυστυχώς, το Truthfinder προσφέρει μόνο μια εφαρμογή Android προς το παρόν, κάτι που είναι κρίμα για τους κατόχους συσκευών Apple. Τέλος, προσφέρουν υποστήριξη πελατών 24/7, η οποία είναι διαθέσιμη σε έναν αριθμό χωρίς χρέωση.

4. Intelius

Η Intelius διαθέτει εξαιρετική φήμη μαζί με μερικές από τις πιο προσιτές τιμές. Οι συνδρομές ξεκινούν από 14,95 $ για ένα μήνα, πέφτοντας στα 9,98 $ για τρεις μήνες και 7,48 $ για έξι μήνες. Πραγματοποιούν αναζήτηση σε μια τεράστια γκάμα πηγών, συμπεριλαμβανομένων των πλήρους στοιχείων επικοινωνίας ενός ατόμου, του ιστορικού διεύθυνσης, του ποινικού μητρώου, των στοιχείων του μητρώου σεξουαλικών παραβατών, του οικονομικού ιστορικού, των αρχείων ιδιοκτησίας, του εκπαιδευτικού ιστορικού και πολλά άλλα.

Το Intelius διαθέτει έναν κομψό και εντυπωσιακό ηλεκτρονικό ταμπλό και συνοπτικές, ευανάγνωστες τελικές αναφορές, οι οποίες εξακολουθούν να παρέχουν πολλές πληροφορίες. Προσφέρουν επίσης αποκλειστικές εφαρμογές διαθέσιμες τόσο για συσκευές Android όσο και για iOS, κάτι που είναι τεράστιο όφελος για ένα μεγάλο τμήμα χρηστών. Με περισσότερους από 50 εκατομμύρια επιτυχημένους ελέγχους ιστορικού στο ενεργητικό τους, δεν αμφισβητείται η καταπληκτική σχέση ποιότητας/τιμής του Intelius.

συμπέρασμα

Εάν θέλετε να εκτελέσετε έλεγχο ιστορικού σε κάποιον, η επιλογή της φθηνότερης επιλογής δεν είναι ο πιο έξυπνος τρόπος για να προχωρήσετε. Ορισμένοι ιστότοποι ισχυρίζονται ότι κάνουν τη δουλειά δωρεάν, αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις, υπάρχει σχεδόν πάντα μια σύλληψη. Καλύτερα να κάνετε την έρευνά σας και να επιλέξετε έναν ιστότοπο που προσφέρει την καλύτερη συνολική σχέση ποιότητας/τιμής. Σε αυτό το άρθρο, έχουμε επισημάνει τις τέσσερις υπηρεσίες ελέγχου ιστορικού που πιστεύουμε ότι μπορούν να το προσφέρουν.

Έχετε κάνει ποτέ έλεγχο ιστορικού στο διαδίκτυο; Βρήκατε την υπηρεσία που χρησιμοποιήσατε σχέση ποιότητας-τιμής; Ποιον ιστότοπο επιλέξατε; Έχετε δοκιμάσει ποτέ μια δωρεάν υπηρεσία ελέγχου ιστορικού; Ποια ήταν η εμπειρία σας από αυτούς; Πάντα καλωσορίζουμε τα σχόλια και τις απόψεις όλων των αναγνωστών μας, οπότε γιατί να μην τα μοιραστείτε μαζί μας χρησιμοποιώντας το παρακάτω πλαίσιο σχολίων.