Εγγράψτε εκπομπές οθόνης και αποθηκεύστε τις ως GIF υψηλής ποιότητας

Η δημιουργία μιας εκπομπής οθόνης είναι κάτι που έχουμε επισκεφτεί πολύ συχνά, καθώς τα εργαλεία για τη δημιουργία εκπομπών οθόνης σε Windows, OS X και Android ελέγχονται συχνά. Τα Screencasts είναι υπέροχα όταν πρόκειται για εκπαιδευτικό περιεχόμενο και έχουν μόνο ένα μειονέκτημα. το μέγεθος ενός αρχείου. Μπορείτε να αναζητήσετε ωραίες εκπομπές οθόνης HD για κάτι σημαντικό, όπως μια επίδειξη προϊόντος, αλλά για κάτι που έχει σκοπό να παρέχει γρήγορες οδηγίες, μπορείτε να αρκεστείτε σε ένα GIF ταχύτερης φόρτωσης. Το Recordit είναι μια δωρεάν εφαρμογή για OS X και Windows που σας επιτρέπει να εγγράψετε ένα screencast και να το μετατρέψετε σε GIF. Η ποιότητα GIF είναι εξαιρετική, καλύτερη από αυτή που θα έπαιρνα κανονικά αν χρησιμοποιούσατε μια εφαρμογή τρίτου μέρους για να δημιουργήσετε ένα GIF από ένα βίντεο. Με την εφαρμογή, μπορείτε να δημιουργήσετε μια εγγραφή 5 λεπτών. Η εφαρμογή OS X διαθέτει μια επαγγελματική έκδοση που σας επιτρέπει να ελέγχετε τον ρυθμό καρέ και να προστατεύετε με κωδικό πρόσβασης την εγγραφή σας. Κοστίζει 39,99 $.

  Πώς να συνδέσετε τα χειριστήρια GameCube στο Nintendo Switch

Μόλις εγκατασταθεί, το Recordit προσθέτει ένα εικονίδιο κάμερας στο δίσκο συστήματος. Κάντε κλικ για να ξεκινήσει η εγγραφή. Χρησιμοποιήστε τον κέρσορα για να περιγράψετε την περιοχή στην οθόνη σας που θέλετε να εγγράψετε.

Αφού περιγράψετε την περιοχή εγγραφής, θα εμφανιστεί ένα κουμπί εγγραφής ακριβώς από κάτω της. Κάντε κλικ για να ξεκινήσει η εγγραφή. Όταν τελειώσετε, μετακινήστε τον κέρσορα έξω από την περιοχή εγγραφής και θα εμφανιστεί ένα κουμπί Διακοπή στο σημείο που έκανε η εγγραφή.

Μόλις ολοκληρωθεί η εγγραφή, η εκπομπή οθόνης μεταφορτώνεται στην υπηρεσία και ένας σύνδεσμος προς το βίντεο αντιγράφεται στο πρόχειρό σας. Μπορείτε να παίξετε το βίντεο ή να κάνετε δεξί κλικ για να το αποθηκεύσετε. Στο πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο, θα δείτε το κουμπί GIF, το οποίο, όταν κάνετε κλικ, θα σας μεταφέρει στο GIF του βίντεό σας και μπορείτε να το αποθηκεύσετε όπως κάθε άλλη εικόνα.

  Πώς να εντοπίσετε κρυφές κάμερες παρακολούθησης με το τηλέφωνό σας

Η εφαρμογή δεν έχει προτιμήσεις για να μιλήσει, εκτός από μια επιλογή εκκίνησης της εφαρμογής κατά την εκκίνηση του συστήματος. Είναι ενεργοποιημένο από προεπιλογή, επομένως, εάν δεν θέλετε ένα άλλο πρόγραμμα να σύρει προς τα κάτω την εκκίνηση του συστήματος, θα πρέπει να το απενεργοποιήσετε. Η έκδοση του OS X σάς επιτρέπει να μοιράζεστε τα βίντεό σας ή τα GIF σας στο Twitter επίσης και η δυνατότητα πρόκειται να προστεθεί σύντομα στην εφαρμογή των Windows. Το εικονίδιο της γραμμής συστήματος σάς επιτρέπει να προβάλλετε τα πρόσφατα βίντεο που ανεβάσατε. Δεν υπάρχει καμία ένδειξη για το πόσο καιρό ένα βίντεο ή ένα GIF αποθηκεύεται στο διαδίκτυο, επομένως θα πρέπει να το αποθηκεύσετε όταν μπορείτε.

  Πώς να μεταφέρετε εύκολα δεδομένα από τον υπολογιστή σας στο τηλέφωνό σας

Η ποιότητα GIF ήταν αρκετά καλή, αλλά πρέπει να ρωτήσουμε, δεν είναι τα 39,99 $ λίγο υπερβολικά για τον έλεγχο του ρυθμού καρέ και την προστασία με κωδικό πρόσβασης όσον αφορά την εφαρμογή OS X;

Κατεβάστε το Recordit για Windows & OS X