Ρυθμίστε ένα χρονοδιακόπτη για να αδράνει η συσκευή σας και να απενεργοποιήσετε τη μουσική [Android]

Ένα χαρακτηριστικό που λαχταρούσα πολύ στο τηλέφωνό μου (ένα iPhone) ήταν η δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής για μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Έπρεπε να κάνω μια γρήγορη αναζήτηση στο Google για να μάθω ότι είναι κάτι που υποστηρίζει η εγγενής εφαρμογή Μουσική. Είναι κάτι που κάθε smartphone θα πρέπει να μπορεί να κάνει και ενώ μια εγγενής εφαρμογή μπορεί να μην το υποστηρίζει, υπάρχουν εφαρμογές τρίτων. Το Sleep Timer (Music&Screen Off) είναι μια δωρεάν εφαρμογή Android που υποστηρίζεται από διαφημίσεις και σας επιτρέπει να ορίσετε ένα χρονόμετρο ύπνου για την οθόνη σας γενικά και τη μουσική ειδικότερα. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε ένα χρονόμετρο και όταν λήξει ο χρονοδιακόπτης, θα απενεργοποιήσει τη συσκευή και θα απενεργοποιήσει οποιαδήποτε μουσική που παίζει. Το να θέσετε τη συσκευή σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας σημαίνει ότι ίσως κοιμηθήκατε χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή που κρατά τη συσκευή σας ξύπνια, αλλά εάν είναι ενεργοποιημένος ένας χρονοδιακόπτης, θα αδρανήσει τη συσκευή σας και θα εξοικονομήσει πολύτιμη μπαταρία. Η εφαρμογή δεν είναι διαθέσιμη ελεύθερα σε όλες τις χώρες, επομένως μπορεί να χρειαστείτε μια προσπάθεια για να κατεβάσετε την εφαρμογή περιορισμένης περιοχής.

  Πώς να απενεργοποιήσετε την εισαγωγή αφής στο τηλέφωνό σας Android [No-root]

Αφού εγκατασταθεί, χρησιμοποιήστε το κυκλικό ρυθμιστικό για να ρυθμίσετε το χρονόμετρο. Μεταβείτε στις ρυθμίσεις της εφαρμογής για να προσαρμόσετε τη λειτουργία “Αναβολή” και να διαχειριστείτε τους χρονοδιακόπτες.

Κάτω από τις ρυθμίσεις, μπορείτε να διαχειριστείτε τη μέγιστη διάρκεια του ρυθμιστικού χρόνου στην αρχική οθόνη της εφαρμογής. Από προεπιλογή, έχει οριστεί στα 100 λεπτά, αλλά αν θέλετε να ρυθμίσετε ένα χρονόμετρο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, όπως δύο ώρες, πρέπει να επιλέξετε τη σωστή διάρκεια του χρονοδιακόπτη από τις ρυθμίσεις. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε τι σταματά η εφαρμογή όταν θέτει τη συσκευή σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας.

  Μια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων για Android με Facebook Like Floating Bubbles

Το «Μήκος επέκτασης» λειτουργεί σαν κουμπί αναβολής για την εφαρμογή, καθώς καθυστερεί τον χρόνο ύπνου κατά μερικά λεπτά. Μπορείτε να προσαρμόσετε τη διάρκεια επέκτασης από τις ρυθμίσεις. Όταν η εφαρμογή εκτελείται, εμφανίζεται στην περιοχή ειδοποιήσεων όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουμπί Επέκταση για να προσθέσετε λίγα λεπτά στο χρονόμετρο. Η εφαρμογή μπορεί να αδράνει τη συσκευή σας, να διακόψει τη μουσική και να διακόψει ή να σταματήσει τη μετάδοση. Η ξεκλείδωτη έκδοση της εφαρμογής καταργεί τις διαφημίσεις και σας επιτρέπει επίσης να απενεργοποιήσετε το WiFi και το Bluetooth.

Αυτό που μου αρέσει περισσότερο σε αυτήν την εφαρμογή είναι ότι δεν αφορά όλα ή τίποτα. Μπορείτε να επιλέξετε να το αφήσετε να κάνει παύση μόνο της μουσικής ή απλώς να θέσετε τη συσκευή σας σε κατάσταση αδράνειας και να πληρώσετε για να ξεκλειδώσετε το WiFi και το Bluetooth φαίνεται να αξίζει τον κόπο. Κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το Bluetooth, μπορείτε να βάλετε την εφαρμογή να το απενεργοποιήσει για εσάς. Ομοίως, εάν πρόκειται να βγείτε σε μια ή δύο ώρες, ας πούμε, και σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα δεδομένων σας, μπορείτε να θέσετε την εφαρμογή να απενεργοποιήσει το WiFi για εξοικονόμηση μπαταρίας. Περισσότερες λειτουργίες θα ήταν πολύ ευπρόσδεκτες.

  Πώς να ελέγξετε τις ρυθμίσεις γραφικών στο PUBG για Android

Εγκαταστήστε το Sleep Time (Μουσική & οθόνη απενεργοποιημένη) από το Google Play Store