Είναι το Mixpanel η εναλλακτική λύση του Google Analytics που ψάχνετε;

Το GA4 αντικαθιστά τα καθολικά αναλυτικά στοιχεία τον Ιούλιο του 2023 και υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί του GA4 που αφορούν τους webmasters. Εδώ σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε το Mixpanel, ένα εργαλείο τρίτων που μπορεί να είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση για το GA4 και να βοηθήσει τους webmasters να αναλύουν και να μετρούν αποτελεσματικά τα δεδομένα.

Σε αυτήν την αγορά που βασίζεται στα δεδομένα, χρειάζεστε ένα εργαλείο που θα σας βοηθήσει να αναλύσετε ιστοτόπους (δεδομένα) eaquicklynd αποτελεσματικά. Το πιο δημοφιλές εργαλείο από όλα είναι το Google Analytics.

Ωστόσο, στις μέρες μας, υπάρχει μια σύγκρουση μεταξύ του Google Analytics (GA4) και του Mixpanel καθώς το Google Analytics ενημερώνεται στο 4. Επομένως, οι επιχειρήσεις και οι ιδιοκτήτες ιστότοπων αναζητούν εναλλακτικές λύσεις όπως το Mixpanel.

Θέλετε να μάθετε γιατί;

Σε αυτό το άρθρο, πρέπει να καταλάβετε ποιο εργαλείο μπορεί να είναι το καλύτερο εργαλείο για τα αναλυτικά στοιχεία του ιστότοπού σας. Ας καταλάβουμε όμως πρώτα τη σημασία της ανάλυσης δεδομένων ιστότοπου.

Γιατί είναι απαραίτητο να αναλύουμε δεδομένα ιστότοπου;

Η εκτέλεση ή η βελτιστοποίηση του ιστότοπού σας χωρίς να τον αναλύσετε είναι σαν να ρίχνετε βέλη στο σκοτάδι. Τα αναλυτικά στοιχεία ιστότοπου είναι εξίσου σημαντικά με τη δημιουργία ενός ιστότοπου για την επιχείρησή σας. Πρέπει να γνωρίζετε πολλά πράγματα, όπως επισκεψιμότητα, συμπεριφορά κοινού, αφοσίωση, δημογραφικά στοιχεία κ.λπ., προτού θέσετε έναν στόχο για τον ιστότοπό σας. Επομένως, χρειάζεστε αναλυτικά στοιχεία για τον ιστότοπό σας.

User Insight: Πρέπει να γνωρίζετε το κοινό σας και τη συμπεριφορά του στον ιστότοπό σας. Σας βοηθά να δημιουργήσετε περιεχόμενο, ώστε το κοινό σας να κατανοήσει και να βρει τις πληροφορίες που θέλει.

Το Analytics σάς βοηθά να βρείτε και να χρησιμοποιήσετε δημογραφικά στοιχεία όπως τα ενδιαφέροντά τους, το φύλο, η τοποθεσία και τα θέματα ενδιαφέροντός τους, για να δημιουργήσετε περιεχόμενο γύρω από αυτά και να κάνετε τον ιστότοπό σας φιλικό προς τον χρήστη.

Ανακαλύψτε τι λειτουργεί καλύτερα για εσάς: το εργαλείο ανάλυσης σάς λέει ποιο περιεχόμενο έχει καλή απόδοση, πόσους επισκέπτες έχετε, το ποσοστό εγκατάλειψης, τον χρόνο διατήρησης του κοινού και ούτω καθεξής. Μπορείτε να βελτιστοποιήσετε το περιεχόμενο, το CTA και τις ετικέτες σας με βάση αυτό. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε περιεχόμενο για το θέμα που αρέσει στο κοινό σας.

Σας βοηθά να δημιουργήσετε στρατηγικές SEO. Η πολλή οργανική επισκεψιμότητα είναι αυτό που χρειάζεστε για να αναπτύξετε τον ιστότοπό σας. Το SEO είναι το πιο σημαντικό μέρος της στρατηγικής περιεχομένου σας. Με τη βοήθεια των αναλυτικών εργαλείων SEO, μπορείτε να κατανοήσετε πλήρως πώς φτάνουν οι πελάτες στις σελίδες σας. Η εξέταση των σελίδων σας με τις περισσότερες μετατροπές και η βελτιστοποίηση τους είναι μια τεχνική για τη βελτίωση του SEO.

Η τμηματοποίηση και η οπτικοποίηση δεδομένων έγιναν εύκολα: Όπως αναφέρθηκε στις προηγούμενες υποδείξεις, τα analytics απλοποίησαν την τμηματοποίηση και την οπτικοποίηση δεδομένων με μερικά κλικ, δίνοντάς σας όλες τις πληροφορίες στην οθόνη σας.

Τι είναι το Google Analytics (GA4);

Το Google Analytics είναι το πιο αγαπητό εργαλείο ανάλυσης ιστότοπου που οργανώνει και τμηματοποιεί τα δεδομένα του ιστότοπου. Λειτουργεί από το 2005 και επειδή είναι ένα δωρεάν εργαλείο, οι περισσότερες επιχειρήσεις το χρησιμοποιούν για ανάλυση ιστοτόπων.

Ωστόσο, η Google ενημέρωσε πρόσφατα το Google Analytics σε GA4, το οποίο έφερε πολλές αλλαγές που δεν είναι φιλικές προς τις επιχειρήσεις, γι’ αυτό και οι επιχειρήσεις αναζητούν άλλες επιλογές.

Τώρα, ας ελέγξουμε τι είναι διαφορετικό στο GA4.

Αρχικά, το GA4 θα είναι το μοναδικό μέσο Google Analytics. Τα καθολικά αναλυτικά στοιχεία θα καταργηθούν σταδιακά έως τον Ιούλιο του 2023. Επιπλέον, το GA4 φαίνεται πιο τεχνικό, πράγμα που σημαίνει ότι χρειάζεστε μια κατάλληλη τεχνική ομάδα για να κατανοήσετε τα αναλυτικά στοιχεία δεδομένων στο GA4.

  Πώς να προσθέσετε και να αφαιρέσετε γραφικά στοιχεία από την αρχική οθόνη στο iPhone

Σε αντίθεση με το Universal Analytics, το GA4 σάς επιτρέπει μόνο να φιλτράρετε την εσωτερική επισκεψιμότητα και όχι να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη προβολή.

Περιορισμοί του GA4

Δεν μπορείτε να εξαγάγετε δεδομένα από τα καθολικά αναλυτικά στοιχεία στο GA4: Όταν τα καθολικά αναλυτικά στοιχεία σταματήσουν να λειτουργούν τον Ιούλιο του 2023, θα πρέπει να ρυθμίσετε το GA4 ταυτόχρονα με το Universal Analytics, ώστε να έχετε πρόσβαση στο GA4 αφού σταματήσει να λειτουργεί τα καθολικά αναλυτικά στοιχεία.

Περιορισμοί στη συλλογή δεδομένων: Το GA4 έχει όριο 25 προσαρμοσμένων παραμέτρων για κάθε προσαρμοσμένο συμβάν. Αν και φαίνεται πολύ, μπορεί να μην είναι αρκετό για μεγαλύτερους ιστότοπους. Με την αναβάθμιση στο Google Analytics 360, υπάρχουν επιπλέον όρια, αλλά η τιμή είναι υψηλή.

Ανεπαρκής ανωνυμοποίηση δεδομένων: Με την ανωνυμοποίηση δεδομένων, μπορείτε να λάβετε τις πιο βασικές μετρήσεις σχετικά με τους επισκέπτες (επισκέψεις, κλικ και προβολές σελίδας), αλλά όχι πληροφορίες προσωπικής ταυτοποίησης (PII), όπως γεωγραφική τοποθεσία, αναθέσεις αναγνωριστικών παρακολούθησης ή άλλες πληροφορίες που βασίζονται σε cookie.

Μείωσε την ικανότητά σας για επαναληπτικό μάρκετινγκ, αναγνώριση επαναλαμβανόμενων προσκεκλημένων και χρήση εξελιγμένης απόδοσης μετατροπών.

Δεν υπάρχουν εγγενείς λειτουργίες βελτιστοποίησης για μετατροπές: Οι χρήστες του Google Analytics πρέπει να χρησιμοποιούν λύσεις τρίτων για να λάβουν πιο εμπεριστατωμένες πληροφορίες, όπως πώς αλληλεπιδρούν οι επισκέπτες με τον ιστότοπό σας ή παρότρυνση για δράση.

Μη έγκυροι σχολιασμοί: Όταν χρειάζεται να δώσετε σε άλλα μέλη της ομάδας πρόσθετο πλαίσιο, οι σχολιασμοί είναι χρήσιμοι. Για παράδειγμα, τραβήξτε την προσοχή σε ασυνήθιστες αυξήσεις επισκεψιμότητας ή ένα κενό διοχέτευσης μάρκετινγκ. Αν και υπήρχε στο Universal Analytics, αυτή η δυνατότητα δεν υπάρχει πλέον στο Google Analytics 4.

Χωρίς μετρήσεις σε πραγματικό χρόνο: Το Google Analytics επεξεργάζεται συνήθως δεδομένα με καθυστέρηση 24-48 ωρών. Οι ανανεώσεις δεδομένων εκτελούνται μόνο μία φορά την ημέρα για λογαριασμούς με περισσότερες από 200.000 ημερήσιες περιόδους σύνδεσης.

Ως αποτέλεσμα, δεν θα βλέπετε τα πιο πρόσφατα δεδομένα για βασικούς δείκτες. Μπορεί να είναι απογοητευτικό κατά τη διάρκεια των μονοήμερων διαφημιστικών διαφημίσεων όταν οι πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο μπορούν να κάνουν τη διαφορά!

Το Mixpanel είναι η καλύτερη εναλλακτική του GA4 για να ξεπεραστούν οι ελλείψεις του Google Analytics 4. Ας καταλάβουμε το Mixpanel.

Τι είναι το Mixpanel;

Το Mixpanel είναι ένα εργαλείο αναλυτικών στοιχείων ιστού και κινητών που σας βοηθά να συλλέγετε, να αποθηκεύετε και να αναλύετε δεδομένα που δημιουργούνται από τους χρήστες για να κατανοείτε καλύτερα τη συμπεριφορά των χρηστών στον ιστότοπό σας ή στην εφαρμογή σας.

Μπορείτε να εξετάσετε αυτό το εργαλείο εάν αναζητάτε μια εναλλακτική λύση στο Google Analytics.

Θα πρέπει να προσθέσετε μια γραμμή κώδικα από το Mixpanel στον ιστότοπό σας. Κάθε συμβάν που θέλετε να παρακολουθήσετε έχει έναν μοναδικό κωδικό. Αφού προσθέσετε τον κώδικα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον πίνακα ελέγχου του Mixpanel για να ρυθμίσετε διοχετεύσεις για την παρακολούθηση μετρήσεων αλληλεπίδρασης στον ιστότοπό σας.

Χαρακτηριστικά του Mixpanel

Το Mixpanel παρέχει κορυφαίες δυνατότητες και ενσωματώσεις που το καθιστούν το καλύτερο εργαλείο ανάλυσης ιστοτόπων και εφαρμογών. Παραθέτουμε μερικά από αυτά παρακάτω.

  • Μπορείτε να συγκρίνετε πληροφορίες για τη χρονική περίοδο, που σας δίνει να κατανοήσετε πώς αλλάζουν οι τάσεις με την πάροδο του χρόνου.
  • Ένας εξατομικευμένος πίνακας εργαλείων είναι ένα άλλο χαρακτηριστικό του Mixpanel. μπορείτε να προσαρμόσετε τον πίνακα ελέγχου σας σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.
  • Οργανώνει πολύπλοκα δεδομένα σε απλή μορφή. Το Mixpanel παρέχει εμφανιζόμενα ονόματα, ετικέτες κατηγορίας συμβάντων και ορισμούς που διευκολύνουν την κατανόηση από οποιονδήποτε.
  • Σας επιτρέπει να υπολογίζετε μετρήσεις με λίγα μόνο κλικ. Θα βρείτε ορισμένους τύπους στο Insights που σας διευκολύνουν να υπολογίσετε τους KPI και να δημιουργήσετε λεπτομερείς αναφορές.
  • Η διοχέτευση Mixpanel καθιστά ευκολότερη και ταχύτερη τη λήψη των ταξιδιών των χρηστών, ανεξάρτητα από το πόσο μακρύ και σύντομο είναι το ταξίδι του χρήστη. Επιπλέον, χαρακτηριστικά όπως διαγράμματα ροής, η ικανότητα προσθήκης ατελείωτου αριθμού βημάτων, φιλτραρίσματος ανά ομάδα και εξαίρεσης δεδομένων καθιστούν το Mixpanel ένα ισχυρό εργαλείο ανάλυσης.
  • Το Mixpanel κάνει καλή δουλειά όταν πρόκειται για την εύρεση εκτροπών. Το Mixpanel προσδιορίζει αυτόματα τυχόν σημαντικά τμήματα χρηστών που ευθύνονται για τη μετατόπιση. μπορεί να ξοδέψετε λιγότερο χρόνο για να προσδιορίσετε την πηγή κάθε εκτροπής.
  • Τα καθολικά φίλτρα στους πίνακες ελέγχου σάς επιτρέπουν να λαμβάνετε δεδομένα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. για παράδειγμα, μπορεί να είναι δεδομένα του προηγούμενου μήνα ή δεδομένα νέων χρηστών.
  •   Πώς να αλλάξετε άξονες γραφήματος στα Φύλλα Google

    Οφέλη του Mixpanel

    Τα βασικά πλεονεκτήματα του Mixpanel είναι τα ακριβή και συνεπή αναλυτικά στοιχεία συμπεριφοράς πελατών για εφαρμογές ιστού και κινητές συσκευές.

    Θα έχετε σαφή κατανόηση του τρόπου με τον οποίο οι χρήστες αλληλεπιδρούν με τον ιστότοπο και το προϊόν σας, καθώς και πλήρη γνώση της κατάστασης κάθε λογαριασμού.

    #1. Εύκολο στη χρήση διεπαφή

    Εάν δεν μπορούμε να εξαγάγουμε χρήσιμες πληροφορίες από τα δεδομένα, τότε τα δεδομένα είναι άχρηστα. Η εξαγωγή χρήσιμων πληροφοριών από τα δεδομένα είναι αποτέλεσμα καλής αναπαράστασης δεδομένων.

    Η πλατφόρμα Mixpanel διαθέτει μια εύχρηστη διεπαφή που σας δίνει τη δυνατότητα να εμβαθύνετε και να ανακαλύψετε τις απαντήσεις των χρηστών στον ιστότοπο ή την εφαρμογή σας. Παρέχει καλύτερη κατανόηση του τρόπου με τον οποίο οι χρήστες αλληλεπιδρούν με την εφαρμογή σας και παρέχει συστάσεις για τη βελτίωση του προϊόντος σας.

    Οι καλές προτάσεις θα σας οδηγήσουν να αναπτύξετε ένα καλό προϊόν και ένα καλό προϊόν θα οδηγήσει σε περισσότερες μετατροπές που θα βοηθήσουν την επιχείρησή σας να αναπτυχθεί!

    #2. Αναφορά διοχέτευσης

    Όταν οι χρήστες αλληλεπιδρούν με την εφαρμογή σας για κινητά, η αναφορά Διοχέτευσης δείχνει πού αποχώρησαν από μια προγραμματισμένη διαδρομή μετατροπής ή εγκατέλειψαν μια καμπάνια μάρκετινγκ.

    Η αναφορά διοχέτευσης μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη σύγκριση του τρόπου με τον οποίο διαφέρουν οι διάφορες ενέργειες τμημάτων. Μπορείτε να μάθετε πού απομακρύνονται οι χρήστες από την εφαρμογή σας, ποια διαδρομή ακολουθούν συνήθως και πότε φεύγουν, αποκτώντας ορατότητα στις αποφάσεις τους σε κάθε στάδιο.

    Για δύο λόγους, η ανάλυση διοχέτευσης του Mixpanel είναι αποτελεσματική:

  • Περιλαμβάνεται πολύ περισσότερες λεπτομέρειες.
  • Είναι πιο απλό στη ρύθμιση.
  • Ακόμα κι αν η διοχέτευσή σας δεν έχει εφαρμοστεί, μπορείτε να δείτε την αλληλεπίδραση των χρηστών από τις προηγούμενες 90 ημέρες στο Mixpanel.

    #3. Συγκεκριμένη συλλογή δεδομένων

    Η συστηματική συλλογή δεδομένων σάς δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε γνώσεις από πρώτο χέρι και μοναδικές γνώσεις σχετικά με την πρόκληση της μελέτης σας, είτε διεξάγετε έρευνα για επιχειρηματικούς, κυβερνητικούς ή ακαδημαϊκούς σκοπούς.

    Υπάρχουν αμέτρητες διαθέσιμες δυνατότητες με τα δεδομένα που παρέχει το εργαλείο. Η πλατφόρμα μπορεί να συγκεντρώσει δισεκατομμύρια insights και συμβάντα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι χρήστες για να βελτιώσουν τα προϊόντα τους ως απάντηση στις ενέργειες των πελατών τους.

    #4. Απλή ανάλυση

    Το Analytics μπορεί να διαδραματίσει βασικό ρόλο στη λήψη αποφάσεων για την επιχείρησή σας. Η πρόσβαση σε δεδομένα και η μετατροπή τους σε χρήσιμες πληροφορίες είναι μια διαδικασία που μπορεί να διαφοροποιήσει έναν επιτυχημένο οργανισμό.

    Για να κάνετε τα αναλυτικά δεδομένα προσβάσιμα σε εσάς, το Mixpanel τα παρουσιάζει με λεπτομερή αλλά απλό τρόπο. Μπορείτε εύκολα να μετρήσετε την ενέργεια με τις πληροφορίες που σας παρουσιάζονται, είτε πρόκειται για μια εφαρμογή iOS, Android ή μέσω web.

    #5. Στοχευμένη συλλογή δεδομένων

    Το Mixpanel είναι πιο ισχυρό από άλλες πλατφόρμες υπηρεσιών ανάλυσης. Η παράδοση δεδομένων του εργαλείου παρέχει άπειρο αριθμό επιλογών. Η πλατφόρμα μπορεί να συγκεντρώσει δισεκατομμύρια πληροφορίες και συμβάντα που μπορείτε, ως χρήστης, να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε τα προϊόντα τους ως απάντηση στη συμπεριφορά των πελατών.

    Mixpanels εναντίον GA4

    FeaturesMixpanelGoogle Analytics
    (GA4) Διεπαφή χρήστη Αυτό το πρόγραμμα προσφέρει γνήσιο εμπλουτισμό δεδομένων. Το μοντέλο δεδομένων καθιστά δυνατή τη σύνδεση πρόσφατων επιχειρηματικών δεδομένων με ιστορικά γεγονότα. Η διεπαφή χρήστη του GA4 είναι ελαφρώς περίπλοκη για αρχάριους και μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Ανάλυση σε πραγματικό χρόνο Ανάλυση σε πραγματικό χρόνο με το 99% των δεδομένων να είναι προσβάσιμα σε λίγα δευτερόλεπτα Δεν υπάρχει πραγματική -μέτρηση χρόνου στην οπτικοποίηση GA4Funnel Οι διοχετεύσεις του Mixpanel παρακολουθούν πιο εύκολα τις διαδρομές των χρηστών. Αυτές θα μπορούσαν να είναι η διαδρομή που ακολουθεί ο χρήστης τις ιστοσελίδες που επισκέπτεται ή οποιαδήποτε άλλη σχετική πληροφορία. Αν και η οπτικοποίηση διοχέτευσης είναι μια δυνατότητα του Google Analytics, δεν μπορεί να σας παρέχει το επίπεδο πληροφοριών που χρειάζεστε για να λάβετε αποφάσεις βάσει δεδομένων. Διατήρηση του DataMixpanel παρέχει πρόσβαση σε προηγούμενα δεδομένα που χρονολογούνται πριν από πέντε χρόνια το πολύ όσον αφορά την αποθήκευση και την ανάκτηση δεδομένων. Επιπλέον, μπορείτε να εισαγάγετε προηγούμενα δεδομένα χρήστη για να αντικαταστήσετε τα δεδομένα που έχουν λήξει. Το GA4 έχει περίοδο διατήρησης ιστορικών δεδομένων 14 μηνών. Ωστόσο, επειδή δεν υποστηρίζει την εισαγωγή ιστορικών δεδομένων, η πρόσβαση του GA4 στην αποθήκευση, την ανάκτηση και την ανάλυση των δραστηριοτήτων του προηγούμενου χρήστη είναι πολύ περιορισμένη. Το Data AccuracyMixpanel αναλύει όλα τα δεδομένα του χρήστη, καθώς τα δείγματα δεδομένων μπορεί να είναι επιρρεπή σε σφάλματα. Με βάση το δείγμα δεδομένων, το GA4 παρέχει προσαρμοσμένες αναφορές.Mixpanel Vs. GA4

      Το ήξερες? Η Amazon έχει μια τεράστια αγορά μεταχειρισμένων προϊόντων

    Δομή Τιμολόγησης

    Τιμολόγηση του Google Analytics

    Το Google Analytics είναι φανταστικό γιατί είναι δωρεάν! Επιπλέον, δεν υπάρχουν ακριβά πρόσθετα ή ενσωματώσεις.

    Το Google Analytics 360 είναι η προηγμένη έκδοσή του και περιλαμβάνει όλα τα βασικά στοιχεία. Εάν εργάζεστε με πολλά δεδομένα, η εταιρική έκδοση έχει πολλές περισσότερες δυνατότητες, αιτήματα, ενσωματώσεις και δυνατότητες. Ωστόσο, οι περισσότερες επιχειρήσεις θα ανακαλύψουν ότι η βασική έκδοση του Google Analytics ικανοποιεί τις ανάγκες τους.

    Τιμολόγηση του Mixpanel

    Και τα δύο προγράμματα είναι δωρεάν. Οι πρώτοι 1.000 χρήστες που παρακολουθούνται στο πρόγραμμα MixPanel «Starter» είναι δωρεάν ανά μήνα. Υπάρχουν επίσης χαρακτηριστικά όπως κοόρτες και ροές αναλυτικών στοιχείων. Με ιστορικό δεδομένων έως και 90 ημερών, μπορείτε να προσθέσετε απεριόριστο αριθμό μελών της ομάδας.

    Η επιλογή “Ανάπτυξη” του MixPanel ξεκινά από 25 $ το μήνα. Περιλαμβάνει δεδομένα αξίας ενός έτους και έως και 25.000 παρακολουθούμενους χρήστες ανά μήνα. Επιπλέον, το πρόγραμμα MixPanel “Enterprise” χρεώνεται ξεχωριστά για κάθε πελάτη και συνοδεύεται από ομαδικά/B2B analytics, single sign-on και παραμετροποιήσιμο ιστορικό δεδομένων (με βάση το πόσο μακριά πρέπει να πάτε).

    Εναλλακτικές λύσεις του Mixpanel

    Αν και το Mixpanel είναι μια εξαιρετική εναλλακτική του GA4, μπορείτε να συγκρίνετε το Mixpanel με μερικά ακόμη εργαλεία ανάλυσης ιστοτόπων και να επιλέξετε το καλύτερο για τον ιστότοπο (και τις εφαρμογές σας).

    Usefathom

    Το Usefathom είναι ένα εργαλείο ανάλυσης ιστοτόπων για το απόρρητο, το οποίο σας δίνει μια σαφή εικόνα των χρηστών, ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιούν προγράμματα αποκλεισμού διαφημίσεων. Επιπλέον, παρέχουν πλήρη ασφάλεια δεδομένων.

    Είναι ένα οικονομικό εργαλείο ανάλυσης ιστότοπου και εφαρμογών και σας επιτρέπει να δημιουργείτε ιστότοπους, προσωπικούς τομείς και αναφορές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε να διαχειριστείτε το ιστολόγιό σας, το έργο του Σαββατοκύριακου και τον ιστότοπο της εταιρείας σας από τον ίδιο λογαριασμό.

    Matomo

    Είναι ένα εργαλείο ανάλυσης ιστού ανοιχτού κώδικα που υποστηρίζει 50 διαφορετικές γλώσσες. Το Matomo εστιάζει ιδιαίτερα στην ιδιοκτησία δεδομένων, την προστασία του απορρήτου και τη μηδενική δειγματοληψία δεδομένων.

    Προσφέρει εναλλακτικές λύσεις φιλοξενίας τόσο στο cloud όσο και στην εσωτερική εγκατάσταση. Το On-Premise είναι το δωρεάν, ανοιχτού κώδικα και αυτο-φιλοξενούμενο λογισμικό PHP/MySQL που μπορείτε να εγκαταστήσετε στον διακομιστή σας, δίνοντάς σας τη μεγαλύτερη ευελιξία ενώ το cloud εξαλείφει το βάρος της εγκατάστασης.

    Με μια πλήρη σειρά λειτουργιών, όπως χάρτες θερμότητας, εγγραφές περιόδων σύνδεσης, στόχους, αναλυτικά στοιχεία φορμών, προφίλ επισκεπτών, ηλεκτρονικό εμπόριο και διοχετεύσεις, αυτό το premium εργαλείο ανάλυσης ιστού και βελτιστοποίησης μετατροπών σας παρέχει τις πιο πειστικές πληροφορίες.

    Cloudflare

    Είναι ένα εργαλείο ανάλυσης απόδοσης ιστού που βασίζεται σε σύννεφο. Η πλατφόρμα, που δημιουργήθηκε για επιχειρήσεις κάθε είδους, προσφέρει λύσεις για ιστότοπους, μικρές και μεσαίες εταιρείες ηλεκτρονικού εμπορίου και εταιρείες που χρειάζονται ασφάλεια και απόδοση δικτύου σε επίπεδο επιχείρησης.

    Επιπλέον, παρέχει διάφορα δωρεάν εργαλεία και εφαρμογές που μπορείτε να προσθέσετε απευθείας στον ιστότοπό σας χωρίς να ανεβάσετε ή να επικολλήσετε μη αυτόματα αρχεία ή σενάρια. Επιπλέον, το Cloudflare παρέχει όλα όσα χρειάζεστε σε ένα εργαλείο ανάλυσης ιστότοπου.

    συμπέρασμα

    Το Mixpanel εναντίον του Google Analytics είναι μια κοινή συζήτηση μεταξύ των προγραμματιστών. Υπάρχουν πολλά στοιχεία που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά τη σάρωση για ένα εργαλείο που θα σας βοηθήσει να παρακολουθείτε τα αναλυτικά στοιχεία σας, αλλά τα πιο σημαντικά είναι οι δυνατότητες και η τιμή.

    Εάν έχετε προϋπολογισμό, το Mixpanel είναι μια ξεκάθαρη επιλογή. Ακόμα κι αν δεν έχετε προϋπολογισμό, το Mixpanel εξακολουθεί να είναι μια καλή επιλογή λόγω της ικανότητάς του να αποθηκεύει περισσότερα δεδομένα από το Google Analytics. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το Mixpanel είναι ένα εργαλείο για εμπόρους και διαχειριστές προϊόντων, όχι για προγραμματιστές.

    Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε μερικά καλύτερα εργαλεία για ζωντανή παρακολούθηση επισκεψιμότητας ιστότοπου.