Πώς να βρείτε το όνομα κάποιου με αριθμό τηλεφώνου δωρεάν

Υπάρχουν φορές που κάποιος άγνωστος σας τηλεφωνεί, αυτό μπορεί να σας κάνει να περιεργάζεστε και να σας βάλει σε σκέψεις. Τις περισσότερες φορές, μπορεί να είναι έμποροι, πωλητές πιστωτικών/χρεωστικών καρτών κ.λπ. Αυτό μπορεί να σας προκαλέσει άγχος. Λοιπόν, ίσως θέλετε να μάθετε ποιος σας τηλεφώνησε. Ίσως πιστεύετε ότι είναι δύσκολο να γνωρίζετε κάποιον με το όνομά του, αλλά μην ανησυχείτε, καθώς υπάρχουν πολλοί τρόποι να βρείτε το όνομα του ατόμου που σας καλεί μόνο με τον αριθμό τηλεφώνου του. Σε αυτό το άρθρο, θα επικεντρωθούμε στον τρόπο εύρεσης του ονόματος κάποιου με αριθμό τηλεφώνου δωρεάν πραγματοποιώντας αναζήτηση ατόμων όνομα προς αριθμό τηλεφώνου. Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε!

Πώς να βρείτε το όνομα κάποιου με αριθμό τηλεφώνου δωρεάν

Ακολουθούν οι μέθοδοι που μπορείτε να ακολουθήσετε για να αναζητήσετε το όνομα των ανθρώπων κατά αριθμό τηλεφώνου.

Μέθοδος 1: Δοκιμάστε να αναζητήσετε τον αριθμό τηλεφώνου στο Facebook

Το Facebook χρησιμοποιείται από πάνω από 2,9 δισεκατομμύρια ανθρώπους και είναι ο πρώτος ιστότοπος μέσων κοινωνικής δικτύωσης που ξεκίνησε. Περιέχει αμέτρητες ποσότητες πληροφοριών για ανθρώπους. Έτσι, οι χρήστες που ψάχνουν πώς να βρουν δωρεάν το όνομα κάποιου μέσω αριθμού τηλεφώνου μπορούν να αναζητήσουν στο Facebook για να βρουν πληροφορίες για το άτομο.

Σημείωση: Μόνο τα προφίλ των οποίων οι αριθμοί έχουν οριστεί να προβάλλονται ως δημόσιοι θα είναι ορατά στην αναζήτηση Facebook.

1. Πηγαίνετε στο Facebook και Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο μεγεθυντικό εικονίδιο για να ανοίξετε τη γραμμή αναζήτησης.

3. Τέλος, πληκτρολογήστε τον αριθμό που θέλετε να αναζητήσετε και πατήστε το πλήκτρο Enter.

Μπορείτε να βρείτε γρήγορα το άτομο για το οποίο θέλετε να βρείτε τις πληροφορίες.

Μέθοδος 2: Χρήση μηχανών αναζήτησης

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια απλή αναζήτηση στο Google για να βρείτε το άτομο που αναζητάτε. Απλώς πληκτρολογήστε τον αριθμό του ατόμου στη γραμμή αναζήτησης και αναζητήστε το άτομο. Όταν πληκτρολογείτε τον αριθμό τηλεφώνου, μην ξεχάσετε να εισαγάγετε τον κωδικό χώρας, καθώς η Google μπορεί να εντοπίσει από ποια χώρα προέρχεται ο αριθμός τηλεφώνου.

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε άλλες μηχανές αναζήτησης εάν η αναζήτηση στο Google δεν έδωσε χρήσιμες πληροφορίες. Μερικά παραδείγματα περιλαμβάνουν

Μέθοδος 3: Χρησιμοποιήστε ιστότοπους τρίτων

Ας δούμε μερικές από τις υπηρεσίες που προσφέρουν αναζητήσεις ονομάτων κατά αριθμό τηλεφώνου.

  Πώς να αποκτήσετε όλα τα πακέτα Amazon σας την ίδια μέρα

1. Intelius

Το Intelius είναι μια πλατφόρμα για την αναζήτηση του ονόματος κάποιου χρησιμοποιώντας έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου. Η Intelius παρέχει επίσης πιο αναλυτικές λεπτομέρειες ενός ατόμου απλώς εισάγοντας τον αριθμό τηλεφώνου του. Επιτρέπει επίσης την αναζήτηση ποινικών μητρώων, στοιχείων ιδιοκτησίας κ.λπ.

1. Πηγαίνετε στο Ο Intelius ιστοσελίδα.

2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην καρτέλα ΤΗΛΕΦΩΝΟ. Τώρα, πληκτρολογήστε τον αριθμό στο πλαίσιο κειμένου ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ και πατήστε ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ.

Τα αποτελέσματα για τον αριθμό θα εμφανιστούν στην οθόνη.

2. TruthFinder

Το TruthFinder επιτρέπει την αναζήτηση του ονόματος οποιουδήποτε, παρέχοντας τον αριθμό τηλεφώνου του, επιπλέον, μπορεί επίσης να αξιολογηθεί η αυθεντικότητα των δεδομένων του. Η υπηρεσία του σάς επιτρέπει να αποκαλύπτετε δεδομένα μέσων κοινωνικής δικτύωσης, διαδικτυακή δραστηριότητα, φωτογραφίες κ.λπ.

1. Επισκεφθείτε το TruthFinder δικτυακός τόπος.

2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ. Τώρα, πληκτρολογήστε τον αριθμό τηλεφώνου στη γραμμή αναζήτησης και πατήστε το κουμπί Αναζήτηση.

Το TruthFinder θα πραγματοποιήσει αναζήτηση στη βάση δεδομένων και θα βρει τα λεπτομερή στοιχεία του ατόμου, συμπεριλαμβανομένου του ονόματός του.

3. Spokeo

Έχοντας περισσότερα από 12 δισεκατομμύρια αρχεία ανθρώπων, το Spokeo είναι μια από τις μεγαλύτερες βάσεις δεδομένων που περιέχουν τα αρχεία.

1. Επισκεφθείτε το Spokeo δικτυακός τόπος.

2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή ΤΗΛΕΦΩΝΟ. Εισαγάγετε τον αριθμό που θέλετε να αναζητήσετε το όνομα και πατήστε το κουμπί ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΩΡΑ.

Μαζί με το όνομα του ατόμου, το Spokeo παρέχει επίσης τα στοιχεία των συγγενών του ατόμου, τη διεύθυνση και πολλά άλλα.

4. Έχει επαληθευτεί

Το BeenVerified σάς επιτρέπει να αναζητήσετε το όνομα του ατόμου παρέχοντας τον αριθμό τηλεφώνου. Παρόμοια με άλλους παρόχους, το BeenVerified εμφανίζει λεπτομέρειες όπως τοποθεσία, διεύθυνση και εταιρεία τηλεπικοινωνιών.

1. Πηγαίνετε στο Έχει επαληθευτεί ιστοσελίδα και κάντε κλικ στην Αναζήτηση τηλεφώνου.

2. Θα ανοίξει μια νέα σελίδα, εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου στο πλαίσιο κειμένου και πατήστε Αναζήτηση για να αναζητήσετε το άτομο.

5. Εντοπισμός

Μια άλλη υπηρεσία που προσφέρει ένα όνομα για την παροχή ενός αριθμού τηλεφώνου είναι το Localize. Αυτή η εφαρμογή βασίζεται σε υπηρεσίες τοποθεσίας. Μαζί με το όνομα του ατόμου, μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε την ακριβή τοποθεσία του ατόμου και τα δεδομένα εμφανίζονται σε έναν χάρτη. Το Localize έχει επίσης μια εφαρμογή για iOS καθώς και για Android. Ένα από τα θετικά σημεία του Localize είναι ότι λειτουργεί σε παλιές συσκευές και σε όλους τους πιθανούς παρόχους δικτύου. Δεν χρειάζεται εγκατάσταση εφαρμογών και βασίζεται στον ιστότοπο.

1. Επισκεφθείτε το Εντοπίζω ιστοσελίδα και κάντε κλικ στον κωδικό της χώρας, αναζητήστε τη χώρα σας στο πλαίσιο κειμένου και επιλέξτε την.

  Τι να κάνω εάν το Mac μου συνεχίσει να κάνει επανεκκίνηση; 10 Συμβουλές για να διορθώσετε το πρόβλημα

2. Τώρα, πληκτρολογήστε τον αριθμό τηλεφώνου στο πλαίσιο κειμένου και πατήστε το εικονίδιο βέλους κοντά στο πλαίσιο κειμένου.

Αυτό θα αναζητήσει το άτομο με αριθμό τηλεφώνου και θα σας δώσει αναλυτικές λεπτομέρειες.

6. Truecaller

Το Truecaller είναι μια πολύ διάσημη εφαρμογή που χρησιμοποιείται κυρίως για την εύρεση αναγνώρισης καλούντος. Το θετικό του Truecaller είναι ότι δεν χρειάζεται να κάνετε ξεχωριστή αναζήτηση για έναν αριθμό τηλεφώνου, καθώς η εφαρμογή θα εμφανίζει αυτόματα το όνομα του ατόμου στην οθόνη όταν κάποιος σας καλεί. Υπάρχει επίσης μια έκδοση ιστότοπου και οι χρήστες μπορούν επίσης να αναζητήσουν τους αριθμούς ατόμων στον ιστότοπο ξεχωριστά. Είναι διαθέσιμο τόσο σε iOS όσο και σε Android. Ο περιορισμός της χρήσης του Truecaller είναι ότι εμφανίζει μόνο το όνομα του καλούντος. Δεν εμφανίζει την τοποθεσία, τη διεύθυνση ή άλλες λεπτομέρειες. Το Truecaller λειτουργεί παγκοσμίως και δεν περιορίζεται σε καμία χώρα.

1. Επισκεφθείτε το Truecaller ιστοσελίδα και εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην Αναζήτηση για να ξεκινήσει η αναζήτηση.

2. Το όνομα θα εμφανιστεί στην οθόνη. Όσοι αναρωτιούνται για το πώς να αναζητήσετε το όνομα κάποιου με τον αριθμό τηλεφώνου τους στο κινητό μπορούν να βρουν αυτή την εφαρμογή χρήσιμη.

7. CocoFinder

Το CocoFinder προσφέρει μια υπηρεσία αναζήτησης τηλεφωνικών αριθμών που μπορεί να εμφανίσει το πλήρες όνομα του στόχου ανάλογα με την ηλικία, τις λαβές μέσων κοινωνικής δικτύωσης κ.λπ. Φιλοξενεί μια τεράστια συλλογή βάσεων δεδομένων.

1. Επισκεφθείτε το CocoFinder ιστοσελίδα και κάντε κλικ στην Αναζήτηση τηλεφώνου.

2. Θα ανοίξει μια νέα καρτέλα, πληκτρολογήστε τον αριθμό τηλεφώνου του ατόμου που αναζητάτε και κάντε κλικ στο Έναρξη αναζήτησης.

Τα αποτελέσματα αναζήτησης θα εμφανίζονται σε μια φόρμα αναφοράς, αυτό θα βοηθήσει στην αναζήτηση των ονομάτων των ατόμων με αριθμό τηλεφώνου.

8. SearchPeopleFree

Το SearchPeopleFree είναι ένα άλλο αξιόπιστο εργαλείο αναζήτησης ατόμων που βασίζεται στον ιστό. Προσφέρει μια δωρεάν αναζήτηση για την εύρεση ενός προφίλ ή του ονόματος του ατόμου απλώς εισάγοντας τον αριθμό τηλεφώνου του. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την υπηρεσία για να αναζητήσετε το όνομα κάποιου με τον αριθμό τηλεφώνου του.

1. Επισκεφθείτε το SearchPeopleFree ιστοσελίδα και κάντε κλικ στην Αναζήτηση τηλεφώνου.

2. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε τον αριθμό τηλεφώνου και κάντε κλικ στο Έναρξη αναζήτησης για να αναζητήσετε το όνομα των ατόμων ανά αριθμό τηλεφώνου.

9. Λευκές Σελίδες

Το WhitePages είναι η παλαιότερη και πιο χρήσιμη πλατφόρμα για την αναζήτηση ατόμων στο διαδίκτυο παρέχοντας έναν αριθμό τηλεφώνου. Ένα από τα πλεονεκτήματα των WhitePages είναι ότι μπορείτε επίσης να βρείτε την ταυτότητα ενός ατόμου εισάγοντας το αρχικό του όνομα, καθορίζοντας το αρχικό του όνομα μπορεί να εμφανίσει σε βάθος λεπτομέρειες.

  Πώς μπορώ να συνδέσω το My Droid Turbo 2 στον υπολογιστή

1. Επισκεφθείτε το Λευκές σελίδες ιστοσελίδα και κάντε κλικ στο Reverse Phone.

2. Τώρα, πληκτρολογήστε τον αριθμό του ατόμου και κάντε κλικ στην Αναζήτηση.

10. NumLookup

Το NumLookup είναι μια άλλη υπηρεσία που παρέχει δεδομένα για άτομα εισάγοντας τους αριθμούς τηλεφώνου τους. Έχει συνεργαστεί με παρόχους τηλεπικοινωνιών σε όλο τον κόσμο για την παροχή αξιόπιστων πληροφοριών. Δεδομένου ότι οι πληροφορίες προέρχονται από μια εταιρική σχέση Telecom, οι πληροφορίες που παρέχει το NumLookup είναι πολύ ακριβείς.

1. Επισκεφθείτε το NumLookup ιστοσελίδα. Κάντε κλικ στη σημαία και επιλέξτε τη χώρα σας.

2. Εισαγάγετε τον αριθμό και κάντε κλικ στο πλαίσιο ελέγχου Δεν είμαι ρομπότ, αυτό θα εμφανίσει αυτόματα τα αποτελέσματα αναζήτησης.

11. WhoCallsMe

Το WhoCallsMe είναι μια υπηρεσία που χρησιμοποιείται κυρίως για την παρακολούθηση ανεπιθύμητων μηνυμάτων, τηλεπωλητών κ.λπ. Ο ιστότοπος συλλέγει πληροφορίες για άλλους αποστολείς ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και τηλεπωλητές και εμφανίζει επίσης τους αριθμούς τηλεφώνου που έχουν ήδη αναφερθεί από άλλους χρήστες. Αυτή η υπηρεσία είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για την παρακολούθηση ανεπιθύμητων μηνυμάτων, καθώς έχει μια πολύ μεγάλη λίστα με αυτούς. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την υπηρεσία για να αναζητήσετε το όνομα κάποιου με τον αριθμό τηλεφώνου του.

1. Επισκεφθείτε το Who CallsMe ιστοσελίδα και εισαγάγετε τον αριθμό.

2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην Αναζήτηση.

Αυτό μπορεί να λύσει το ερώτημά σας σχετικά με το Πώς να βρείτε το όνομα κάποιου με αριθμό τηλεφώνου δωρεάν.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Πώς μπορώ να παρακολουθήσω την τοποθεσία κάποιου με έναν αριθμό τηλεφώνου;

Απ. Μπορείτε να δοκιμάσετε την εφαρμογή Cocospy, mSpy, εφαρμογή Umobix για να παρακολουθείτε την τοποθεσία κάποιου με έναν αριθμό τηλεφώνου.

Ε2. Πώς μπορώ να αποκλείσω έναν αριθμό τηλεφώνου στο smartphone μου;

Απ. Σε περίπτωση τηλεφώνων Android, μεταβείτε στην εφαρμογή Τηλέφωνο, επιλέξτε τον αριθμό τηλεφώνου που θέλετε να αποκλείσετε (κατά προτίμηση αποστολείς ανεπιθύμητης αλληλογραφίας) και μετά κάντε κλικ στο εικονίδιο. Στη συνέχεια, πατήστε περισσότερα και επιλέξτε αποκλεισμός επαφής. Σε περίπτωση τηλεφώνων iOS, μεταβείτε στην εφαρμογή τηλεφώνου και πατήστε Πρόσφατα. Επιλέξτε τον αριθμό και, στη συνέχεια, πατήστε στο εικονίδιο i. Τέλος, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε μπλοκ επαφής.

***

Ελπίζουμε ότι το παραπάνω άρθρο σχετικά με το πώς να βρείτε δωρεάν το όνομα κάποιου μέσω αριθμού τηλεφώνου ήταν χρήσιμο για εσάς. Ενημερώστε μας ποια από τις υπηρεσίες σας αρέσει. Εάν έχετε οποιεσδήποτε προτάσεις ή απορίες, ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.