Διορθώστε μια καθορισμένη σύνδεση δεν υπάρχει στα Windows 10

Ενώ προσπαθείτε να συνδέσετε τον υπολογιστή σας σε μια συσκευή ή μια συνδεδεμένη συσκευή δικτύου (NAS), ενδέχεται να λάβετε ένα καθορισμένο σφάλμα σύνδεσης δεν υπάρχει. Γενικά, αυτό το σφάλμα ελήφθη από τους χρήστες με προηγούμενες ενημερώσεις των Windows 10. Ωστόσο, η βασική αιτία για την εμφάνιση αυτού του σφάλματος στο σύστημά σας μπορεί να οφείλεται σε ενημερώσεις συστήματος. Οι χρήστες που έλαβαν αυτό το σφάλμα έλαβαν επίσης μηνύματα σφάλματος, όπως σφάλματα χρονοπρογραμματιστή εργασιών και προγραμματισμένες εργασίες δεν εκτελούνται χωρίς περίοδο σύνδεσης. Υπάρχουν μερικές μέθοδοι που μπορείτε να δοκιμάσετε για να διορθώσετε αυτό το ζήτημα στο σύστημά σας.

Πώς να διορθώσετε μια καθορισμένη σύνδεση δεν υπάρχει στα Windows 10

Μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι για την εμφάνιση του σφάλματος Προγραμματιστή εργασιών στον υπολογιστή σας. Μερικοί από τους πιθανούς λόγους για αυτό το σφάλμα παρατίθενται παρακάτω.

  • Χρήση παλαιότερης έκδοσης της ενημέρωσης των Windows 10
  • Μια πιθανή νέα ελαττωματική ενημέρωση συστήματος
  • Ανεπαρκείς ρυθμίσεις δικτύου
  • Εσφαλμένη διαμόρφωση του σφάλματος της ομάδας συστήματος

Μέθοδος 1: Αλλάξτε τη μέθοδο εισόδου στα Windows 10

Εάν λάβετε ένα καθορισμένο σφάλμα σύνδεσης δεν υπάρχει κατά την προσπάθεια σύνδεσης του συστήματός σας με ένα δίκτυο NAS, μπορείτε να προσπαθήσετε να διορθώσετε αυτό το σφάλμα αλλάζοντας τις μεθόδους σύνδεσης στο σύστημά σας. Μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα απλά βήματα για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο.

  Η Google ανακοινώνει τη λειτουργία ανώνυμης περιήγησης Χαρτών και περισσότερα στοιχεία ελέγχου απορρήτου

1. Πατήστε τα πλήκτρα Windows + I μαζί για να ανοίξετε τις Ρυθμίσεις.

2. Κάντε κλικ στη ρύθμιση Λογαριασμοί.

3. Κάντε κλικ στις Επιλογές εισόδου στο αριστερό παράθυρο.

4. Κάντε κλικ στο Windows Hello PIN.

5. Κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη.

6. Ορίστε τον κωδικό PIN σας.

Αφού αλλάξετε τη μέθοδο σύνδεσής σας, δεν θα πρέπει να λάβετε ξανά το ίδιο σφάλμα. Εάν συνεχίσετε να λαμβάνετε προγραμματισμένες εργασίες που δεν εκτελούνται χωρίς σφάλμα σύνδεσης, μπορείτε να δοκιμάσετε να ακολουθήσετε την επόμενη μέθοδο.

Μέθοδος 2: Αλλάξτε τις ρυθμίσεις πρόσβασης στο δίκτυο

Μία από τις μεθόδους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποφύγετε ένα καθορισμένο σφάλμα σύνδεσης δεν υπάρχει στον υπολογιστή σας είναι να αλλάξετε τις ρυθμίσεις πρόσβασης στο δίκτυο του συστήματός σας. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις πρόσβασης στο δίκτυο ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες.

1. Πατήστε τα πλήκτρα Windows + R ταυτόχρονα για να ανοίξετε το πλαίσιο διαλόγου Εκτέλεση.

2. Πληκτρολογήστε Gpedit.msc και πατήστε το πλήκτρο Enter για να ανοίξετε το Local Group Policy Editor.

3. Στον Επεξεργαστή πολιτικής τοπικής ομάδας, μεταβείτε στη Διαμόρφωση υπολογιστή.

4. Στη συνέχεια, ανοίξτε τις Ρυθμίσεις των Windows.

5. Στη συνέχεια, κάντε διπλό κλικ στις Ρυθμίσεις ασφαλείας.

6. Τώρα, μεταβείτε στο φάκελο Τοπικές πολιτικές.

7. Τέλος, ανοίξτε το φάκελο Επιλογές ασφαλείας.

8. Στην καρτέλα Πολιτική, εντοπίστε Πρόσβαση δικτύου: δεν επιτρέπεται η αποθήκευση κωδικών πρόσβασης και διαπιστευτηρίων για έλεγχο ταυτότητας δικτύου.

  Διορθώστε ότι η δομή του δίσκου είναι κατεστραμμένη και μη αναγνώσιμη στα Windows

9. Κάντε δεξί κλικ στην Πρόσβαση δικτύου: μην επιτρέπεται η αποθήκευση κωδικών πρόσβασης και διαπιστευτηρίων για έλεγχο ταυτότητας δικτύου και κάντε κλικ στο Ιδιότητες.

10. Επιλέξτε Disabled και κάντε κλικ στο OK και μετά κάντε κλικ στο Apply.

Αφού ολοκληρώσετε όλα τα προαναφερθέντα βήματα, επανεκκινήστε τον υπολογιστή και ελέγξτε εάν οι προγραμματισμένες εργασίες δεν εκτελούνται χωρίς να έχει επιλυθεί σφάλμα σύνδεσης. Εάν το πρόβλημα παραμένει, δοκιμάστε να προχωρήσετε στην επόμενη μέθοδο.

Μέθοδος 3: Χρησιμοποιήστε το Credential Manager

Το Credential Manager είναι ένα βοηθητικό πρόγραμμα που παρέχεται από τη Microsoft. αυτό το βοηθητικό πρόγραμμα σάς παρέχει τις επιλογές που σας επιτρέπουν να ελέγχετε και να επεξεργάζεστε διαπιστευτήρια, όπως κωδικούς πρόσβασης και ονόματα χρήστη για τη σύνδεση σε διάφορους ιστότοπους, εφαρμογές υπολογιστών και άλλα τέτοια δίκτυα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το βοηθητικό πρόγραμμα για να αποφύγετε αυτό το σφάλμα χρονοπρογραμματισμού εργασιών ένα καθορισμένο σφάλμα σύνδεσης δεν υπάρχει και εκτελέστε αυτήν τη λειτουργία ακολουθώντας αυτά τα απλά βήματα.

1. Πατήστε τα πλήκτρα Windows + S μαζί για να ανοίξετε το μενού Αναζήτηση των Windows.

2. Πληκτρολογήστε Credential Manager στη γραμμή αναζήτησης και κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

3. Κάντε κλικ στο Windows Credential.

4. Εντοπίστε τη συσκευή NAS που μπορεί να προκαλεί το σφάλμα στο σύστημά σας.

5. Διαγράψτε την καταχώρηση για να αφαιρέσετε τα διαπιστευτήρια.

6. Κάντε κλικ στο Προσθήκη διαπιστευτηρίου Windows για να προσθέσετε μια νέα τιμή διαπιστευτηρίου Windows.

7. Στην ενότητα Internet ή Network Address, πληκτρολογήστε όνομα διακομιστή (προσθέστε τη διεύθυνση IP ή το όνομα Netbios του Cloudstation σας).

  Πώς να διορθώσετε θολές εφαρμογές μετά την κλιμάκωση στα Windows 10

8. Στην ενότητα Όνομα χρήστη, πληκτρολογήστε όνομα διακομιστή όνομα χρήστη (όνομα του ονόματος Netbios στο οποίο συνδέετε τη συσκευή σας).

9. Αφήστε την ενότητα Κωδικός πρόσβασης κενή και κάντε κλικ στο OK.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Γιατί παρουσιάζεται αποτυχία σύνδεσης στον υπολογιστή μου;

Απ. Μπορεί να υπάρχουν πολλοί λόγοι για την αποτυχία σύνδεσης στον υπολογιστή σας, όπως μια παλιά έκδοση των Windows, μια κατεστραμμένη ενημέρωση των Windows, λανθασμένες ρυθμίσεις δικτύου ή λανθασμένες ρυθμίσεις παραμέτρων. Μπορείτε να διορθώσετε αυτά τα ζητήματα αλλάζοντας τις μεθόδους σύνδεσης ή τη διαμόρφωση του υπολογιστή της πολιτικής ομάδας των Windows.

Ε2. Πώς μπορώ να αλλάξω τα διαπιστευτήρια σύνδεσής μου στον υπολογιστή μου;

Απ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Windows Credential Manager για να αλλάξετε τα διαπιστευτήρια σύνδεσης που είναι αποθηκευμένα στη συσκευή σας Windows. Το βοηθητικό πρόγραμμα διαχείρισης διαπιστευτηρίων αναπτύχθηκε για να επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν και να επεξεργάζονται τα διαπιστευτήριά τους, όπως ονόματα χρήστη και κωδικούς πρόσβασης που είναι αποθηκευμένοι στο σύστημα Windows 10.

Ε3. Οι Ρυθμίσεις δικτύου μου επηρεάζουν τα προβλήματα σύνδεσης;

Απ. Ένας από τους λόγους για τους οποίους εμφανίζονται σφάλματα σύνδεσης στον υπολογιστή σας οφείλεται σε λανθασμένες ρυθμίσεις δικτύου. Για να επεξεργαστείτε τις ρυθμίσεις του δικτύου σας, μπορείτε να μεταβείτε στο βοηθητικό πρόγραμμα Local Group Policy Editor στον υπολογιστή σας.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και ότι μπορέσατε να διορθώσετε μια καθορισμένη σύνδεση δεν υπάρχει πρόβλημα στον υπολογιστή σας. Σχολιάστε και πείτε μας ποια μέθοδος λειτούργησε για εσάς. Επίσης, εάν έχετε ερωτήσεις, απορίες ή προτάσεις, μη διστάσετε να τις μοιραστείτε μαζί μας.