Πώς μπορώ να αφαιρέσω τον λογαριασμό μου PSN από άλλο PS4

Όταν ακούτε τη λέξη PlayStation, αρχίζουν να συγκεντρώνονται στο μυαλό σας όλες οι ευχάριστες αναμνήσεις από το να παίζετε παιχνίδια με τους φίλους σας σε μια κονσόλα. Τα βιντεοπαιχνίδια έχουν προχωρήσει πολύ. Από τους υπολογιστές στην εικονική πραγματικότητα, οι παίκτες έχουν βιώσει τεράστιες αλλαγές στον τρόπο που παίζονται τα παιχνίδια τα τελευταία χρόνια. Και το PlayStation δεν αποτελεί εξαίρεση, καθώς πάντα αναζητά την αναβάθμιση του υλικού του. Τα αποτελέσματα της σκληρής δουλειάς που έκανε η ομάδα της Sony Computer Entertainment απέδωσε καρπούς με την ανάπτυξη του PlayStation 4 (PS4). Μια οικιακή κονσόλα παιχνιδιών δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να βουτήξουν βαθιά στον εικονικό κόσμο του παιχνιδιού. Μπορεί να έχετε μοιραστεί τον λογαριασμό σας στο PlayStation Network με τους φίλους σας ή να έχετε συνδεθεί στην κονσόλα τους, αλλά ξεχάσατε να αποσυνδεθείτε και για κάποιο λόγο, θέλετε να αφαιρέσετε τον λογαριασμό του φίλου σας από το PS4. Σας παρέχουμε αυτόν τον χρήσιμο οδηγό που θα σας διδάξει πώς να αφαιρέσετε λογαριασμό PSN από άλλο PS4 ή να διαγράψετε έναν χρήστη στο PS4.

Πώς μπορώ να αφαιρέσω τον λογαριασμό μου PSN από άλλο PS4

Μπορείτε να αφαιρέσετε τον λογαριασμό σας PS4 από άλλο PS4 μέσω των ρυθμίσεων Διαχείρισης λογαριασμού στην κονσόλα PS4 και των ρυθμίσεων ασφαλείας από τον ιστότοπο του PSN. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερες μεθόδους λεπτομερώς με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

Πώς μπορώ να αποσυνδέσω τον λογαριασμό μου PS4 από άλλο PS4;

Μπορεί να είχατε μια καταπληκτική βραδιά παιχνιδιού στο σπίτι του φίλου σας επειδή ήσασταν η ζωή του πάρτι που είχατε τα πιο ακριβά παιχνίδια στον λογαριασμό σας στο PSN. Αλλά, δυστυχώς, ξεχάσατε να αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό σας στο PS4 τους; Σε νιώθουμε αλλά μην ανησυχείς. Υπάρχουν πολλές μέθοδοι κατάργησης λογαριασμού PSN από άλλο PS4. Ρίξτε μια ματιά στις μεθόδους που δίνονται παρακάτω και μάθετε ποια είναι η καλύτερη για εσάς:

  25 καλύτερες ταπετσαρίες Samsung Galaxy S9 και S9+

Μέθοδος 1: Απενεργοποίηση λογαριασμού

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό που είναι ενεργός στο PS4 του φίλου σας από τη δική σας κονσόλα PS4. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να εκτελέσετε σωστά τα βήματα.

1. Επιλέξτε την επιλογή Ρυθμίσεις στο PS4 σας.

2. Εισαγάγετε τη Διαχείριση λογαριασμού.

3. Επιλέξτε το Activate as Your Primary PS4.

4. Πατήστε την επιλογή Απενεργοποίηση.

5. Επανεκκινήστε το PS4 για να εφαρμόσετε την αλλαγή.

Μέθοδος 2: Αλλαγή κωδικού πρόσβασης

Ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω για να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης του στοχευόμενου λογαριασμού σας PSN.

1. Μεταβείτε στη σελίδα σύνδεσης στο Sony Entertainment Network και συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας στο Playstation.

2. Κάντε κλικ στο Security από το αριστερό παράθυρο, όπως φαίνεται παρακάτω.

3. Δίπλα στο Password, κάντε κλικ στο Edit.

4. Εισαγάγετε τον τρέχοντα και τον νέο κωδικό πρόσβασης.

5. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση.

6. Τέλος, κάντε κλικ στο OK.

Θα ανακατευθυνθείτε στη σελίδα σύνδεσης και θα αποσυνδεθείτε από όπου συνδέθηκε ο λογαριασμός σας.

Μέθοδος 3: Αποσύνδεση από όλες τις συσκευές

Μπορείτε επίσης να αποσυνδεθείτε από όλες τις συσκευές από τις οποίες είχατε συνδεθεί κάποτε και ξεχάσατε να αποσυνδεθείτε. Διαβάστε και ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να το κάνετε ακριβώς αυτό:

1. Μεταβείτε στην τοποθεσία Web της Sony Entertainment Network.

2. Συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας PSN.

3. Κάντε κλικ στην επιλογή Ασφάλεια κάτω από το Λογαριασμός από το αριστερό παράθυρο, όπως φαίνεται παρακάτω.

4. Κάντε κλικ στην επιλογή Έξοδος σε όλες τις συσκευές, όπως επισημαίνεται.

5. Τέλος, κάντε κλικ στο OK στο αναδυόμενο παράθυρο για επιβεβαίωση.

Πώς μπορώ να αφαιρέσω τον λογαριασμό μου PSN από άλλο PS4;

Ο φίλος σας χρησιμοποιεί τον λογαριασμό σας στο PSN για να παίξει τα παιχνίδια σας παρά τη θέλησή σας; Και πρέπει να ψάχνετε έναν τρόπο να αφαιρέσετε τον λογαριασμό PSN από άλλο PS4. Δοκιμάστε τη μέθοδο που δίνεται παρακάτω για να αφαιρέσετε λογαριασμό από το PS4:

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τη βιβλιοθήκη εφαρμογών στο iPhone

1. Επιλέξτε την επιλογή Ρυθμίσεις και επιλέξτε Διαχείριση λογαριασμού όπως φαίνεται παρακάτω.

2. Τώρα επιλέξτε το Activate as Your Primary PS4 > Deactivate options.

3. Τέλος, επανεκκινήστε το PS4 για να εφαρμόσετε τις αποθηκευμένες αλλαγές.

Πώς να αφαιρέσετε λογαριασμό από το PS4 χωρίς να τον διαγράψετε;

Δυστυχώς, η Sony δεν παρέχει επιλογή κατάργησης λογαριασμού από το PS4 χωρίς να τον διαγράψετε. Η διαγραφή ενός λογαριασμού χρήστη αφαιρεί τον λογαριασμό και όλα τα δεδομένα του από τη συγκεκριμένη κονσόλα. Εάν θέλετε να αφαιρέσετε έναν λογαριασμό από το PS4 σας, δεν έχετε άλλη επιλογή από το να διαγράψετε τον λογαριασμό από την κονσόλα σας.

Πώς να αποκλείσω κάποιον από τον λογαριασμό μου στο PSN;

Εάν κάποιος έχει πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο PSN και τον κάνει κατάχρηση ή τον χρησιμοποιεί χωρίς τη συγκατάθεσή σας, έχουμε καλά νέα για εσάς. Ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω βήματα:

1. Επισκεφτείτε τη σελίδα σύνδεσης του Sony Entertainment Network στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας PSN.

3. Κάντε κλικ στην επιλογή Ασφάλεια > Επεξεργασία για την επιλογή Κωδικός πρόσβασης.

4. Εισαγάγετε τον Τρέχοντα κωδικό πρόσβασης και τον νέο κωδικό πρόσβασης στα αντίστοιχα πεδία.

5. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση.

6. Κάντε κλικ στο OK για να ολοκληρώσετε με επιτυχία τη διαδικασία αλλαγής κωδικού πρόσβασης. Θα μεταφερθείτε στη σελίδα σύνδεσης και θα αποσυνδεθείτε από όλες τις συσκευές στις οποίες είχατε συνδεθεί.

Πώς να διαγράψετε έναν χρήστη στο PS4;

Στοιβάζεστε με ανεπιθύμητους χρήστες στο PS4 σας ή κάποιοι από αυτούς δεν χρησιμοποιούνται πλέον και περιμένουν να απορριφθούν; Σας δίνουμε μια αβίαστη λύση στο πρόβλημά σας. Ακολουθήστε τον οδηγό βήμα προς βήμα που δίνεται παρακάτω για να μάθετε πώς να διαγράψετε έναν χρήστη στο PS4:

Σημείωση: Αυτή η μέθοδος θα αφαιρέσει όλα τα υπάρχοντα δεδομένα σχετικά με τον χρήστη από το PS4 σας.

1. Ανοίξτε το μενού Ρυθμίσεις στο PS4.

  Πώς να κατεβάσετε τα βίντεο Hotstar για υπολογιστή

2. Επιλέξτε Login Settings από τη λίστα.

3. Επιλέξτε Διαχείριση χρηστών.

4. Θα εμφανιστεί μια λίστα με τους συνδεδεμένους λογαριασμούς. Επιλέξτε τον χρήστη που θέλετε να διαγράψετε.

5. Επιλέξτε Διαγραφή χρήστη για να καταργήσετε την πρόσβαση στον λογαριασμό χρήστη.

6. Τέλος, επιλέξτε Διαγραφή για να καταργήσετε αυτόν τον λογαριασμό χρήστη από το PS4.

Ο χρήστης θα αφαιρεθεί από το PS4 σας και μπορείτε να συνεχίσετε να έχετε μια ευχάριστη εμπειρία παιχνιδιού. Είναι βολικό εάν η λίστα χρηστών σας είναι γεμάτη και θέλετε να προσθέσετε έναν άλλο χρήστη στο PS4 σας.

Πώς διαγράφετε τον λογαριασμό PSN χωρίς τον κωδικό πρόσβασης;

Σε περίπτωση που ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας PSN και δεν έχετε ιδέα για το πώς μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας PSN, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Πολλοί χρήστες αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα και έχουμε μια αρκετά απλή λύση στο πρόβλημά σας. Ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω για να διαγράψετε τον λογαριασμό PSN χωρίς να θυμάστε τον κωδικό πρόσβασής σας.

1. Ανοίξτε το μενού Ρυθμίσεις και επιλέξτε την επιλογή Ρυθμίσεις σύνδεσης.

2. Επιλέξτε την επιλογή User Management, όπως φαίνεται παρακάτω.

3. Επιλέξτε τον επιθυμητό χρήστη από τη λίστα που σας εμφανίζεται.

4. Επιλέξτε Διαγραφή χρήστη > Διαγραφή για να καταργήσετε την πρόσβαση στον λογαριασμό χρήστη.

Τι θα συμβεί αν διαγράψω τον κύριο λογαριασμό μου από το PS4;

Εάν αποφασίσετε να απαλλαγείτε από τον λογαριασμό σας PSN, υπάρχουν δύο καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν. Ακολουθούν τα αποτελέσματα και οι αιτίες:

  • Εάν διαγράψετε τον χρήστη σας από το PS4 σας, τα δεδομένα θα διατηρηθούν από τους διακομιστές και μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας όποτε το επιθυμείτε.
  • Εάν διαγράψατε τον λογαριασμό από τους διακομιστές PlayStation, όλα τα δεδομένα και οι πληροφορίες που σχετίζονται με τον λογαριασμό σας στο PSN, συμπεριλαμβανομένων των παιχνιδιών, των αγορών σας κ.λπ., θα εξαφανιστούν και δεν θα μπορούν να ανακτηθούν. Θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό για να παίξετε παιχνίδια.

Μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό μετά την κοινή χρήση του παιχνιδιού PS4;

Ναι, είναι δυνατή η διαγραφή του λογαριασμού μετά την κοινή χρήση παιχνιδιών στο PS4. Μόλις διαγράψετε έναν λογαριασμό αλλά τον ενεργοποιήσετε ως κύριο χρήστη σε άλλο PS4, τα παιχνίδια αποκαθίστανται από τους διακομιστές και εξακολουθούν να είναι προσβάσιμα στο άλλο PS4. Ωστόσο, εάν διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας PSN από τους διακομιστές, όλα τα δεδομένα σας θα χαθούν και ο λογαριασμός θα είναι απρόσιτος.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και μπορέσατε να μάθετε πώς να αφαιρέσετε λογαριασμό PSN από άλλο PS4. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Πείτε μας ποιο θέμα θέλετε να μάθετε στο επόμενο άρθρο μας.