Δημιουργήστε Responsive Websites με το Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου SiteSupra

Οι περισσότεροι σύγχρονοι ιστότοποι αυτές τις μέρες τροφοδοτούνται από Συστήματα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS) όπως το WordPress ή το Blogger. Αυτά τα εργαλεία CMS είναι ως επί το πλείστον εφαρμογές που βασίζονται σε PHP που εισάγονται στον διακομιστή σας και σας επιτρέπουν να συνδεθείτε σε έναν πίνακα εργαλείων και να επεξεργάζεστε σελίδες αμέσως. Η άνοδος των responsive σχεδίων ιστότοπων τον τελευταίο καιρό έχει δει απίστευτη δημοτικότητα μεταξύ των webmasters, αλλά η προσαρμοσμένη κωδικοποίηση τέτοιων ιστότοπων φαίνεται σαν μια περίπλοκη δουλειά, εκτός εάν τη χειριστεί κάποιος επαγγελματίας. Από τη θετική πλευρά, έχουμε δει μια αύξηση σε απλές υπηρεσίες CMS τα τελευταία χρόνια που χρησιμοποιούν απλά αρχεία κειμένου και εγγενή πρότυπα για να επιτρέπουν στους χρήστες να δημιουργούν ιστοσελίδες πλήρως απόκρισης με τη μικρότερη προσπάθεια. Ένα τέτοιο εξαιρετικό νέο διαδικτυακό εργαλείο CMS είναι το SiteSupra που διευκολύνει τη δημιουργία ιστοσελίδων με επαγγελματική εμφάνιση.

Το SiteSupra έχει πολλά ενσωματωμένα θέματα και σας επιτρέπει να τα χρησιμοποιήσετε ως βάση για το έργο σας. Και παρόλο που η συνολική αισθητική ποιότητα αυτών των θεμάτων δεν ανταποκρίνεται στα σημερινά πρότυπα – τα θέματα είναι επίσης αρκετά περιορισμένα – υπάρχουν μερικά πετράδια που αξίζουν τον χρόνο σας.

  Πώς να βελτιώσετε τον Έλεγχο Γραμματικής του Microsoft Word

Για να ξεκινήσετε με το SiteSupra, πρέπει πρώτα να επιλέξετε ένα σχέδιο προτύπου από τις διαθέσιμες επιλογές. Όλα τα θέματα ανταποκρίνονται ανεξάρτητα από τη σχεδίαση που έχουν, πράγμα που σημαίνει ότι όποιο και να επιλέξετε από την παρτίδα θα εξυπηρετούσατε τους επισκέπτες που βασίζονται σε κινητές συσκευές και επιτραπέζιους υπολογιστές. Όταν κάνετε κλικ σε ένα θέμα, το SiteSupra σας δίνει ακόμη και συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό και σας επιτρέπει να αλληλεπιδράσετε μαζί του μέσω ζωντανής επίδειξης.

Υποθέτοντας ότι έχετε επιλέξει το επιθυμητό σχέδιο προτύπου, το επόμενο βήμα είναι να καταχωρίσετε έναν λογαριασμό SiteSupra. Η διαδικασία εγγραφής είναι αρκετά απλή και απαιτεί μόνο το πλήρες όνομα, το email και τον κωδικό πρόσβασής σας.

Αφού καθορίσετε τα προαναφερθέντα διαπιστευτήρια, το επόμενο βήμα είναι να επιλέξετε τον τίτλο του έργου – το όνομα ή τον τίτλο του ιστότοπού σας – καθώς και τον υποτομέα που θα συσχετιστεί με αυτόν. Μόλις είστε έτοιμοι, κάντε κλικ στο Submit για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία εγγραφής.

Στη συνέχεια, το SiteSupra σας παρουσιάζει την κύρια περιοχή του πίνακα εργαλείων όπου μπορείτε να δημιουργήσετε και να σχεδιάσετε τον ιστότοπό σας σύμφωνα με το περιεχόμενο της καρδιάς σας. Σας δείχνει τον χάρτη ιστότοπου ως σημείο εκκίνησης από όπου μπορείτε να πλοηγηθείτε σε διάφορες ενότητες του ιστότοπού σας και να κάνετε τις επιθυμητές αλλαγές ανάλογα. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε νέες σελίδες ή να κάνετε αλλαγές σε ένα από τα υπάρχοντα δείγματα.

  Τρόπος επιβολής ελέγχου ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων για όλους τους χρήστες της συνδρομής σας στο Office 365

Το SiteSupra είναι εξαιρετικά πλούσιο σε δυνατότητες και διαμορφώσιμο, με τρόπο που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε μια μεγάλη ποικιλία από γραφικά στοιχεία σελίδας, ρυθμιστικά, γκαλερί, κουμπιά κοινής χρήσης κοινωνικών δικτύων κ.λπ. για να διαμορφώσετε τον ιστότοπό σας όπως σας ταιριάζει. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τις περιοχές κεφαλίδας, μενού πλοήγησης, πλαϊνής γραμμής και υποσέλιδου σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Κάθε τμήμα της ιστοσελίδας, ανεξάρτητα από την περιοχή του ιστότοπου που εξερευνάτε, έχει υψηλή δυνατότητα διαμόρφωσης. Δεν σας αρέσει η εικόνα της κεφαλίδας; Απλώς αλλάξτε το με ένα προσαρμοσμένο της επιλογής σας. Το υποσέλιδο είναι πολύ λεπτό; Μην ανησυχείτε, το SiteSupra σάς επιτρέπει να ελέγχετε το πλάτος. Αυτό, και υπάρχουν πολλές περισσότερες ρυθμίσεις για να προσαρμόσετε και να επεξεργαστείτε.

Ένα άλλο ενδιαφέρον κομμάτι είναι η χρήση θέσεων κατόχων που επιτρέπουν στους χρήστες απλώς να σύρουν και να αποθέσουν τα απαιτούμενα στοιχεία στο σύμβολο κράτησης θέσης για να τα κουμπώσουν αμέσως στη θέση τους. Επιπλέον, το CMS σάς επιτρέπει επίσης να χρησιμοποιείτε πολλές εφαρμογές back office για να ελέγχετε διάφορες πτυχές του ιστότοπού σας.

  Η νέα ενημέρωση των Windows 10 διαγράφει ξανά τα αρχεία των ανθρώπων

Ένας από τους βασικούς παράγοντες που λαμβάνουν υπόψη οι χρήστες είναι η ποιότητα της υπηρεσίας φιλοξενίας για να διατηρήσουν τον ιστότοπό τους πάντα προσβάσιμο στους επισκέπτες τους. Το SiteSupra δεν έχει κάνει κανένα συμβιβασμό σε αυτό το τμήμα, καθώς κάθε ιστότοπος που δημιουργείται από χρήστη φιλοξενείται στο Softlayer, έναν από τους μεγαλύτερους και πιο γνωστούς παρόχους Infrastructure-as-a-Service (IaaS).

Τι γίνεται λοιπόν με την τιμολόγηση; Λοιπόν, το SiteSupra προσφέρει αυτήν τη στιγμή τρία μοντέλα συνδρομής στους χρήστες του. Δωρεάν, Standard (9,99 $ /μήνα) και Business (19,99 $ /μήνα). Ο δωρεάν λογαριασμός έχει μερικούς περιορισμούς, όπως αποθηκευτικό χώρο 50 MB και μηνιαίο εύρος ζώνης 500 MB μαζί με 10 σελίδες και 1 συνεισφορά χρήστη στο μέγιστο. Εάν χρειάζεστε περισσότερο χώρο, μηνιαίο εύρος ζώνης και δυνατότητες, μπορείτε να επιλέξετε τον Τυπικό λογαριασμό. Ενώ οι χρήστες με πολύ περισσότερο κοινό στον ιστότοπο μπορούν να επιλέξουν τον επαγγελματικό λογαριασμό που συνοδεύεται από τα πάντα απεριόριστο.

Επισκεφθείτε το SiteSupra