Το YouTuber προσθέτει επιλογές αναπαραγωγής και λήψης στο παρασκήνιο στην εφαρμογή YouTube [Jailbreak]

Θα ξεκινήσουμε λέγοντας ότι η πειρατεία της μουσικής δεν είναι εντάξει. Δεν είναι, και δεν πρέπει να το κάνετε. Συνεχίζοντας, το YouTube είναι πολύ περισσότερα από απλά μουσικά βίντεο. είναι ένα καταπληκτικό μέρος για να βρείτε μαθήματα εκμάθησης από κάτι τόσο απλό όπως το δίπλωμα ενός t-shirt σε τόσο περίπλοκο όσο η ανάπτυξη εφαρμογών. Οι άνθρωποι ανεβάζουν μεγάλη ποικιλία περιεχομένου (που δεν προστατεύεται από δικαιώματα αντιγραφής) και το YouTuber είναι ένα tweak της Cydia που διατίθεται στο αποθετήριο ModMyi που σας επιτρέπει να κάνετε λήψη βίντεο YouTube σε χαμηλή, μεσαία ή υψηλή ποιότητα και να τα εισάγετε στο ρολό της κάμερας. Το tweak μπορεί επίσης να αποκλείσει διαφημίσεις στην εφαρμογή, αλλά αν επωφεληθείτε από το περιεχόμενο κάποιου στο YouTube, θα πρέπει να παρακολουθήσετε αυτήν τη διαφήμιση. Μπορεί επίσης να αναπαράγει βίντεο YouTube στο παρασκήνιο και να αναπαράγει βίντεο υψηλής ποιότητας σε 3G και 4G.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το New Creator Studio του YouTube

Εγκαταστήστε το tweak και μεταβείτε στην εφαρμογή Ρυθμίσεις για να ενεργοποιήσετε το πρόγραμμα λήψης και την αναπαραγωγή στο παρασκήνιο. Μόλις ενεργοποιηθεί η επιλογή αναπαραγωγής στο παρασκήνιο, μπορείτε να αναπαράγετε ένα βίντεο και να μεταβείτε σε διαφορετική εφαρμογή. Ο ήχος θα συνεχίσει να παίζει στο παρασκήνιο.

Για να κατεβάσετε ένα βίντεο που θέλετε να παρακολουθήσετε εκτός σύνδεσης, ανοίξτε το στην εφαρμογή YouTube και πατήστε το κουμπί περισσότερες επιλογές στην επάνω δεξιά γωνία του προγράμματος αναπαραγωγής βίντεο. Το συνηθισμένο αναπτυσσόμενο μενού θα ανοίξει με προσαρμογές για την ποιότητα, υπότιτλους και αναφορά του βίντεο με ένα πρόσθετο κουμπί λήψης. Πατήστε το και περιμένετε να σας ρωτήσει η εφαρμογή ποια ποιότητα βίντεο θέλετε να κατεβάσετε. Όσον αφορά την ποιότητα του βίντεο που λαμβάνετε, το tweak δεν καθορίζει την ποιότητα ως προς την ανάλυση όπως κάνει η εφαρμογή YouTube. Μπορούμε να υποθέσουμε ότι εάν κάνετε λήψη ενός βίντεο σε χαμηλή ποιότητα, πραγματοποιείτε λήψη της χαμηλότερης διαθέσιμης ποιότητας και, ομοίως, εάν κάνετε λήψη της μέγιστης ποιότητας, πραγματοποιείτε λήψη της υψηλότερης ανάλυσης, αλλά δεν είναι σαφές ποια ανάλυση αντιστοιχεί στο ‘Medium’ προς το.

  Πώς να κάνετε τα βίντεο YouTube να εμφανίζονται συνεχώς

Επιλέξτε την ποιότητα και θα λάβετε μια ειδοποίηση που θα σας ειδοποιεί ότι γίνεται λήψη του βίντεο. Μπορείτε να μεταβείτε σε διαφορετική εφαρμογή κατά τη λήψη. Μόλις ολοκληρωθεί, θα σας ζητηθεί να το εισαγάγετε στο ρολό της κάμεράς σας.

Το tweak είναι δωρεάν και λειτουργεί χωρίς πρόβλημα. Είναι συμβατό με την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής YouTube που πρέπει να είναι εγκατεστημένη στη συσκευή σας. Δεν προορίζεται να λειτουργήσει εάν ανοίξετε ένα βίντεο YouTube σε ένα πρόγραμμα περιήγησης, επομένως η επίσημη εφαρμογή YouTube είναι απαραίτητη.

  Πώς να δημιουργήσετε μια λίστα αναπαραγωγής YouTube