Δημιουργήστε μια συντόμευση για την εκκίνηση εφαρμογών σε λειτουργία διαίρεσης οθόνης στο Android 7


Το Android 7.0 δεν είχε πολλά νέα χαρακτηριστικά, αλλά η λειτουργία Split Screen ήταν σίγουρα ένα από τα μεγαλύτερα. Η λειτουργία διαχωρισμού οθόνης σάς επιτρέπει να προβάλλετε δύο εφαρμογές δίπλα-δίπλα. Είναι πιο εντυπωσιακό σε tablet Android ή τηλέφωνο με αρκετά μεγάλη οθόνη. Χρειάζονται αρκετά πατήματα για να εισέλθετε σε προβολή διαχωρισμένης οθόνης. Το Screens είναι μια δωρεάν εφαρμογή Android που σας επιτρέπει να εκκινήσετε οποιεσδήποτε δύο εφαρμογές σε λειτουργία διαίρεσης οθόνης. Η εφαρμογή κάνει δύο πράγματα. Καθιστά εξαιρετικά απλή την είσοδο σε προβολή διαχωρισμένης οθόνης και σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια συντόμευση για την εκκίνηση εφαρμογών σε λειτουργία διαχωρισμένης οθόνης στο Android 7.0. Δεν απαιτείται πρόσβαση root.

  Λάβετε ειδοποίηση για το Android L's Heads Up στη συσκευή σας τώρα [No Root]

Εγκαταστήστε και ανοίξτε το Screens για να δημιουργήσετε την πρώτη σας συντόμευση. Εισαγάγετε ένα όνομα για τη συντόμευση και, στη συνέχεια, πατήστε τα κουμπιά συν για να επιλέξετε τις δύο εφαρμογές που θα εκκινήσει η συντόμευση.

Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε εφαρμογή από όλες αυτές που είναι εγκατεστημένες στη συσκευή σας. Οι οθόνες δεν ελέγχει για να δει αν μια εφαρμογή υποστηρίζει τη λειτουργία διαίρεσης οθόνης. Θα προσθέσει την εφαρμογή ανεξάρτητα από το αν το κάνει ή όχι.

Αφού επιλέξετε τις εφαρμογές και ονομάσετε τη συντόμευση, πατήστε «Δημιουργία συντόμευσης». Μια συντόμευση εφαρμογής θα προστεθεί στην αρχική οθόνη σας με το ίδιο όνομα που καταχωρίσατε για τη συντόμευση. Όταν εκκινήσετε την πρώτη συντόμευση, οι Οθόνες θα ζητήσουν πρόσθετες άδειες προσβασιμότητας που απαιτούνται για την εκτέλεση της εφαρμογής. Δώστε του άδεια και μετά πατήστε ξανά τη συντόμευση.

  Αποθήκευση, σχολιασμός και κοινή χρήση αποσπασμάτων Ιστού στο Android με το Nimbus Clipper

Το Screens δεν καρφιτσώνει μόνιμα τις δύο εφαρμογές που σχετίζονται με μια συντόμευση στην οθόνη σας. Όταν αγγίζετε μια συντόμευση, οι δύο εφαρμογές θα ανοίγουν δίπλα-δίπλα, αλλά, εάν ανοίξετε μια διαφορετική εφαρμογή, θα αντικαταστήσει μία από αυτές στην προβολή διαίρεσης οθόνης.

Μόλις εκκινήσετε τις εφαρμογές μέσω μιας συντόμευσης Οθόνες, θα μεταβείτε ουσιαστικά σε λειτουργία διαίρεσης οθόνης. Οι εφαρμογές θα συνεχίσουν να εκκινούνται σε αυτήν τη λειτουργία εκτός και αν βγείτε από τη λειτουργία. Η έξοδος από την εφαρμογή δεν θα αναγκάσει τις εφαρμογές να εξέλθουν από τη λειτουργία διαίρεσης οθόνης.

Λήψη οθόνης από το Google Play

  Το Do Not Disturb έρχεται στο Android Lollipop ως διακοπές